Μαρκόπουλος: «Συνεχώς μας στέλνουν παίκτες»

Μαρκόπουλος: «Συνεχώς μας στέλνουν παίκτες»

Δεν αποκλείεται να ενισχυθεί μεταγραφικά ο ΠΑΟΚ, σίγουρα όμως δεν θα προχωρήσει σε καμία κίνηση εάν δεν βρει τον κατάλληλο παίκτη.

Οι Θεσσαλονικείς ξεπέρασαν με άνεση το εμπόδιο του Απόλλωνα Πατρών στο κλειστό της Πυλαίας, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Basket League. Ο Σούλης Μαρκόπουλος, αφού εξέφρασε την ικανοποίησή του για το επίπεδο απόδοσης της ομάδας του, πρόσθεσε πως προς το παρόν δεν υπάρχει θέμα απόκτησης του Λάζαρου Παπαδόπουλου, δεν αποκλείεται όμως η ομάδα να ενισχυθεί εφόσον είναι διαθέσιμος κάποιος καλός παίκτης. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για την εντός έδρας νίκη τους επί του Απόλλωνα Πατρών: «Ήταν ένα ματς στο οποίο θέλαμε να μπούμε δυνατά. Είχαμε δυνατή άμυνα κι έτσι πήραμε διαφορά που την κρατήσαμε. Μετά τα 15 λεπτά η επίθεσή μας δεν ήταν καλή και παρότι είχαμε καλές αμυντικές καταστάσεις δεν τρέξαμε και η επιθετική παραγωγικότητα δεν ήταν αυτή που θα έπρεπε. Καλή επιτυχία στον Απόλλωνα Πατρών στον τελικό. Είναι καλό μια ομάδα πλην Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού να παίρνει μέρος στον τελικό».

Για τη διακοπή του πρωταθλήματος της Basket League: «Είναι ένα πρόβλημα που επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο. Ορισμένοι παίκτες θα πάρουν άδεια αυτή την εβδομάδα και την επόμενη εβδομάδα θα δουλέψουμε για το ματς με την Κηφισιά. Θέλουμε οι παίκτες να είναι έτοιμοι στο επόμενο παιχνίδι σαν να μην πέρασε ούτε μία ημέρα. Δεν είναι εύκολο αυτό και δεν υπάρχουν ομάδες για φιλικά ματς. Θα προσπαθήσουμε, για να είμαστε έτοιμοι».

Για τη συμμετοχή του Λάζαρου Παπαδόπουλου στις προπονήσεις: «Ο Λάζαρος ήρθε να κάνει προπόνηση για να δει σε τι κατάσταση είναι. Θα συνεχίσει τις προπονήσεις, θέλει να βελτιώσει ο ίδιος την αγωνιστική του κατάσταση. Έχει μείνει αρκετό καιρό έξω και θέλει να δει σε τι κατάσταση είναι. Για τον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει κάτι αυτή τη στιγμή».

Για το εάν θα ενισχυθεί μεταγραφικά ο ΠΑΟΚ: «Εάν υπάρχει κάποιος καλός παίκτης και εάν υπάρχουν τα χρήματα... Συνεχώς μας στέλνουν παίκτες. Θα δούμε».

Τους παίκτες του ΠΑΟΚ εκπροσώπησε στη συνέντευξη Τύπου ο Απόλλωνας Τσόχλας, που σημείωσε: «Παίζαμε με μια καλύτερη ομάδα από ό,τι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα. Την επηρέασαν οι απουσίες και το ματς Κυπέλλου Ελλάδας που έρχεται. Ήμασταν σοβαροί και πήραμε εύκολη νίκη. Κάθε εβδομάδα προσπαθούμε να διδαχθούμε από το προηγούμενο ματς. Πιστεύω πως είμαστε σε καλό ρυθμό και θέλουμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Δείξαμε αδυναμίες στην επίθεση, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, παρ’ όλα αυτά είχαμε πλουραλισμό».



Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved