ΠΑΟΚ: Τίτλος και Απόλλωνας Πατρών (videos+photos)

ΠΑΟΚ: Τίτλος και Απόλλωνας Πατρών (videos+photos)

Τον τίτλο στο εφηβικό πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΘ κατέκτησε ο ΠΑΟΚ, με το Νίκο Σταυρόπουλο να κάνει λόγο για δικαίωση των κόπων τους.

Οι νεαροί αθλητές του «Δικεφάλου του Βορρά» επιβλήθηκαν στον τελικό με 59-52 του Μαντουλίδη και θα διεκδικήσουν, τώρα, τη διάκριση στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων. Ο τεχνικός διευθυντής της ΚΑΕ και υπεύθυνος του «ΠΑΟΚ Junior Basketball Program», Νίκος Σταυρόπουλος, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα των Θεσσαλονικιών για την επιτυχία του εφηβικού τμήματός τους: «Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια πρώτα από όλους στους παίκτες και στην τεχνική ηγεσία για την πολύ μεγάλη επιτυχία τους. Ως επικεφαλής του «ΠΑΟΚ Junior Basketball Program» θα ήθελα να τονίσω την ιδιαίτερη σημασία της επιτυχίας των Εφήβων, που αποτελεί για εμένα και τους συνεργάτες μου ανταμοιβή των προσπαθειών μας τα τελευταία χρόνια. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι το 2013 και ύστερα από πολλά χρόνια η παιδική ομάδα του ΠΑΟΚ κατέκτησε τον πανελλήνιο τίτλο. Αρκετά από τα μέλη εκείνης της ομάδας συμμετείχαν και στη φετινή επιτυχία του εφηβικού, το οποίο κατέκτησε τον τίτλο της ΕΚΑΣΘ ύστερα από δεκατρία χρόνια απουσίας από την πρώτη θέση».

Εν συνεχεία, μοίρασε δημόσια τα εύσημα σε όλους τους συντελεστές της επιτυχίας: «Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές αυτής της επιτυχίας, τους καλαθοσφαιριστές της εφηβικής ομάδας, τον κόουτς Ευριπίδη Μελετιάδη και τους συνεργάτες τους Γιώργο Βαλαβανίδη και Νίκο Παπαδόπουλο, το γυμναστή Παναγιώτη Βασιλείου, όπως επίσης και το Νίκο Δεμερτζή για τις πολύτιμες υπηρεσίες του. Θερμά συγχαρητήρια επίσης κι ένα μεγάλο ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν, σε όλους τους γονείς των παιδιών, που στήριξαν σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς την επιτυχημένη προσπάθειά μας. Πιστεύω ακράδαντα ότι θα υπάρχει και συνέχεια με παρόμοιες και ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ».

Δηλώσεις έκανε και ο Γιώργος Δέδας, με αφορμή την αυριανή (28/03, 17.00) εντός έδρας αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Απόλλωνα Πατρών στο κλειστό της Πυλαίας, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Basket League: ««Θέλουμε να κλείσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αυτό το κομμάτι του πρωταθλήματος κι αυτό μπορεί να γίνει μόνο με τη νίκη απέναντι στον Απόλλωνα. Αντιμετωπίζουμε μια πολύ αξιόλογη ομάδα, που βασίζεται σε πολύ σημαντικό βαθμό στους ξένους της παίκτες, έχοντας όμως και Έλληνες παίκτες που μπορούν να παίξουν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη ενός αγώνα. Δεν είναι τυχαίο ότι έφθασε έως τον τελικό του Κυπέλλου και θα διεκδικήσει το τρόπαιο. Είναι ένα παιχνίδι που χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή, χρειάζεται συγκέντρωση από το πρώτο δευτερόλεπτο, αλλά και να είμαστε προσηλωμένοι σε αυτά που πρέπει να κάνουμε, ώστε να πάμε στη διακοπή με ακόμα μία νίκη και να έχουμε μετά χρόνο να δουλέψουμε και να επιστρέψουμε ακόμη καλύτεροι στη συνέχεια».

ΠΑΟΚ: Τίτλος και Απόλλωνας Πατρών (videos+photos)

Πολλα μπράβο στην εφηβική ομάδα του ΠΑΟΚ, που κατέκτησε το πρωτάθλημα Θεσσαλονίκης... #pamepaok

Posted by PAOK BC / ΚΑΕ ΠAOK on Thursday, March 26, 2015


Παναθηναϊκός AKTOR: “Καθάρισε” το Περιστέρι και “σφράγισε” την πρωτιά με το μυαλό στη Μακάμπι
Παναθηναϊκός AKTOR: “Καθάρισε” το Περιστέρι και “σφράγισε” την πρωτιά με το μυαλό στη Μακάμπι
Ολυμπιακός: To ζεϊμπέκικο του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου (vid)
Ολυμπιακός: To ζεϊμπέκικο του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου (vid)
Τένις: Πρόκριση στα ημιτελικά της Βαρκελώνης για τον Τσιτσιπά
Τένις: Πρόκριση στα ημιτελικά της Βαρκελώνης για τον Τσιτσιπά
Παναθηναϊκός AKTOR: Αυτό είναι το ΟΑΚΑ, αυτός είναι ο κόσμος
Παναθηναϊκός AKTOR: Αυτό είναι το ΟΑΚΑ, αυτός είναι ο κόσμος
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved