Χουγκάζ: «Υπάρχει εμφύλιος πόλεμος στον Πανιώνιο»

Χουγκάζ: «Υπάρχει εμφύλιος πόλεμος στον Πανιώνιο»

Δεν είναι ο Πανιώνιος η ομάδα που πίστευε ο Κρις Χουγκάζ, όταν ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του.

Οι Νεοσμυρνιώτες γνώρισαν την ήττα και από τον ΚΑΟΔ και μάλιστα εντός έδρας, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Basket League, με τον προπονητή τους να εμφανίζεται πικραμένος στη συνέντευξη Τύπου: «Είναι η χειρότερη βραδιά που μπορώ να θυμηθώ, όσα χρόνια είμαι στην ομάδα. Στο τελευταίο δεκάλεπτο πάλι λόγω πίεσης δεν μπορούσαμε να λειτουργήσουμε με καθαρό μυαλό. Αλλά η μεγάλη ήττα δεν είναι αυτή. Είναι η όλη κατάσταση που επικρατεί στον Πανιώνιο. Στενοχωριέμαι που ο κόσμος μας έχει πικραθεί και αντιδράει έτσι, γιατί δεν έχει συνηθίσει να βλέπει αυτήν την κατάσταση. Ούτε εγώ έχω συνηθίσει». Είπε ακόμα…

Για τον Πανιώνιο: «Αυτή η ομάδα δεν είναι ο Πανιώνιος που περίμενα. Και δεν εννοώ αγωνιστικά. Ούτε ήταν αυτό που πίστευα πως υπάρχει και με έκανε να έρθω να βοηθήσω. Επαναλαμβάνω. Κλήθηκα να βοηθήσω όταν άλλοι αρνήθηκαν. Πήρα το ρίσκο και την ευθύνη να αναλάβω. Είμαι υπερήφανος για την απόφαση που πήρα, παρά τον κίνδυνο που υπάρχει σε προσωπικό επίπεδο. Η στενοχώρια μου ήταν δεδομένη από το δεύτερο παιχνίδι, οπότε είπα πως ο Πανιώνιος είναι άρρωστος. Συθέμελα. Υπάρχει εμφύλιος πόλεμος. Βλέπω, ακούω και διαβάζω απίστευτα πράγματα. Η ΚΑΕ, με τις υποδομές, με τον Ερασιτέχνη, με μερίδα οργανωμένων, αντικρουόμενες καταστάσεις που σίγουρα δεν αποσκοπούν στο καλό του συλλόγου».

Για τη διάσπαση που παρατηρείται φέτος στον Πανιώνιο: «Έχω ζήσει, μεγαλώσει με το όνειρο ενός ενιαίου Πανιωνίου και μόνο κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει. Φθάσαμε εδώ, με μπαλώματα παικτών και προπονητών. Η ομάδα κινδύνευσε να μην ξεκινήσει καν στο πρωτάθλημα. Μπήκε με Εφήβους, είχε αρνητικά αποτελέσματα, αλλαγές προπονητών και παικτών. Υπήρξαν και ατυχίες. Το κύριο πρόβλημα είναι ότι ο Πανιώνιος δεν κινδυνεύει να πέσει, βαθμολογικά, έχει υποβιβαστεί ως σύλλογος στα μάτια των περισσότερων υγιών Πανιώνιων. Κάποιοι λειτουργούν ανεξάρτητα, αυτόνομα, με ατομικό συμφέρον. Αν και δεν καταλαβαίνω τι μπορεί να κερδίσει κάποιος. Ο Πανιώνιος μπορεί να προσφέρει υγιή αθλητισμό, ανάπτυξη παικτών, αθλητική νοοτροπία κι όλα αυτά απουσιάζουν».

Τους παίκτες εκπροσώπησε ο Bασίλης Ξανθόπουλος, ο οποίος ανέφερε: «Σκέφτομαι πως ήμουν εδώ πριν από τρία χρόνια, σε συνέντευξη στην οποία μιλούσα για τη διεκδίκηση της τρίτης θέσης. Και τώρα πέφτει η ομάδα. Τα συναισθήματα είναι πολλά. Δεν ξέρω τι να πω. Δεν μπορώ να τα εκφράσω, δυστυχώς. Έχουν γίνει πάρα πολλά. Εμείς μένουμε στο προσκήνιο, οι παίκτες και οι προπονητές. Το δικό μας όνομα θα γραφτεί στην ομάδα που έριξε τον Πανιώνιο. Μπορεί να μη φαίνεται στο γήπεδο, αλλά έχει γίνει τεράστια προσπάθεια. Δουλεύουμε πολύ στις προπονήσεις. Δεν μπορώ να ζητήσω από κάποιο φίλαθλο να μπει στη θέση μας. Είναι πολύ δύσκολο. Δεν καταφέραμε να αντεπεξέλθουμε. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους υγιείς φιλάθλους του Πανιωνίου, που είναι πολλοί. Πιστεύω πως εκφράζω όλα τα παιδιά, όταν λέω πως θέλαμε μέσα από την καρδιά μας να μείνει η ομάδα στην Α1. Δεν αξίζει να βρίσκεται οπουδήποτε αλλού. Η συνέχεια είναι πάρα πολύ δύσκολη. Δεν ξέρω τι μας περιμένει από τη Δευτέρα (09/04). Είναι η πρώτη φορά που βρίσκομαι σε αυτήν την κατάσταση. Δεν ξέρω πώς να αντιδράσω. Συγχαρητήρια στη Δράμα. Ήταν καλύτερη και κέρδισε δίκαια. Έχει πολύ καλό σύνολο. Αξίζει να είναι στην Α1».



Νιγηρία: Νέος ομοσπονδιακός προπονητής ο Φίνιντι Τζορτζ
Νιγηρία: Νέος ομοσπονδιακός προπονητής ο Φίνιντι Τζορτζ
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί στην Τούμπα – «Το πρωτάθλημα έχει δρόμο» (videos)
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί στην Τούμπα – «Το πρωτάθλημα έχει δρόμο» (videos)
Ιταλία: «Άγριο» ξύλο πριν το Τζένοα – Κάλιαρι στη Serie A | Δείτε video
Ιταλία: «Άγριο» ξύλο πριν το Τζένοα – Κάλιαρι στη Serie A | Δείτε video
Χάντμπολ: Εκτός έδρας ο πρώτος τελικός του Ολυμπιακού με Βαλούρ για το European Cup
Χάντμπολ: Εκτός έδρας ο πρώτος τελικός του Ολυμπιακού με Βαλούρ για το European Cup
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved