Ρέθυμνο: Τα εισιτήρια με Παναθηναϊκό

Ρέθυμνο: Τα εισιτήρια με Παναθηναϊκό

Στη διάθεση των φιλάθλων βρίσκονται ήδη τα εισιτήρια του Ρεθύμνου για την εντός έδρας αναμέτρησή του με τον Παναθηναϊκό.

Οι δύο αντίπαλοι θα παίξουν την Κυριακή 01/03 στις 16.30 στο «Μελίνα Μερκούρη», για τη 18η αγωνιστική της Basket League. Με σημερινή (25/02) ανακοίνωσή τους οι διοικούντες τους Κρητικούς ενημερώνουν πως τα εισιτήρια τέθηκαν στην κυκλοφορία και καλούν άπαντες να δώσουν το παρών σε ένα ματς γιορτή για την πόλη.

Η ανακοίνωση: «Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Aegean ανακοινώνει τα σημεία προπώλησης των εισιτηρίων του αγώνα με τον Παναθηναϊκό που θα γίνει την Κυριακή 01/03/2015 και ώρα 4.30 μ.μ. στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη»: Γραφεία ΚΑΕ Ρέθυμνο Aegean (Λεωφ. Κουντουριώτη 129, τηλ. 2831036279), κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» (κυλικείο), Loggia Travel (Χορτάτζη 1, τηλ. 2831021043). Υπενθυμίζουμε ότι τα εισιτήρια του αγώνα βάσει του νόμου είναι ονομαστικά και δεν μεταβιβάζονται, αγοράζονται από τα σημεία πώλησης με επίδειξη του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας, διαβατηρίου η διπλώματος οδήγησης αυτοκινήτου.

Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Aegean καλεί όλους τους φιλάθλους να έρθουν στο γήπεδο και να χειροκροτήσουν ένα αγώνα με αθλητές υψηλού επιπέδου, όπου η ομάδα μας θέλει να συνεχίσει την πορεία των καλών εμφανίσεων απέναντι στον πρωταθλητή και Κυπελλούχο Ελλάδας Παναθηναϊκό».



ΠΑΟΚ: Στον… αέρα τα εισιτήρια του τελικού με την Μπιλμπάο
ΠΑΟΚ: Στον… αέρα τα εισιτήρια του τελικού με την Μπιλμπάο
Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός στα playoffs και μετά στον τελικό του T-Center
Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός στα playoffs και μετά στον τελικό του T-Center
ΣΟΚ στην Αστάνα: Πέθανε ο Ραμούνας Τσβίρκα
ΣΟΚ στην Αστάνα: Πέθανε ο Ραμούνας Τσβίρκα
«Αγκαλιά» με τον τίτλο του πρώτου σκόρερ ο Βεζένκοφ, στη… γωνία ο Ναν
«Αγκαλιά» με τον τίτλο του πρώτου σκόρερ ο Βεζένκοφ, στη… γωνία ο Ναν
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved