Ντάρντεν: «Αρνείται να χάσει η Μάλαγα»

Ντάρντεν: «Αρνείται να χάσει η Μάλαγα»

Δύσκολο αναμένεται να είναι το εντός έδρας παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Ουνικάχα Μάλαγα, σύμφωνα με τον Τρεμέλ Ντάρντεν.

Οι Πειραιώτες θα υποδεχθούν την ισπανική ομάδα στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του Top 16 της Ευρωλίγκας (27/02, 21.45), και θα πρέπει να δείξουν μεγάλη προσοχή για να την κερδίσουν, καθώς όπως εξήγησε ο Αμερικανός φόργουορντ στην εφημερίδα «Γαύρος» πρόκειται για ομάδα που αρνείται να χάσει. Πρόσθεσε, πάντως, πως οι ίδιοι θα είναι «φρέσκοι» εξαιτίας της διακοπής του πρωταθλήματος της Basket League, που τους έδωσε χρόνο για να ξεκουραστούν. Μίλησε, ακόμα, για το Γιάννη Παπαπέτρου, το Μιχάλη Τσαϊρέλη κι εν γένει το βαθύ ρόστερ του Ολυμπιακού. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για το φετινό ρόστερ του Ολυμπιακού: «Είμαστε ομάδα με μεγάλο βάθος. Οπότε εάν δεν έχεις προετοιμαστεί καλά τις προηγούμενες ημέρες τότε μπορεί και να μην παίξεις. Οφείλεις άρα να είσαι έτοιμος και έξυπνος και όταν όλα βρουν τον δρόμο τους να έχεις μια γεμάτη ομάδα για να μπορέσει να βγει όλη αυτή η τεράστια σεζόν. Γιατί στο τέλος του χρόνου μπορεί να υπάρξει η κούραση, αλλά και επιπλέον τραυματισμοί, οπότε οφείλεις να έχεις βαθύ ροτέισον για να είσαι όσο το δυνατόν πιο φρέσκος».

Για το Γιάννη Παπαπέτρου: «Έχω να πω πως θα χρειαστεί κι αυτός και εσείς μερικό καιρό. Δηλαδή, έλειπε αρκετό χρόνο, οπότε για να επανέρθει στα πατήματά του, να βρει την ταχύτητά του και τον τρόπο που αντιλαμβάνεται το παιχνίδι και τα συστήματα και έτσι όπως λειτουργεί η ομάδα. Ναι, θα χρειαστεί χρόνο. Από τη στιγμή, λοιπόν, που ο ίδιος το αντιλαμβάνεται αυτό και το καταλαβαίνει, ότι θα χρειαστεί κάποιο διάστημα ώστε να επιστρέψει εκεί που ο ίδιος θα ήθελε να είναι, τότε θα είναι καλά. Πάνω από όλα θέλει δουλειά και υπομονή, δεν νομίζω ότι στον Ολυμπιακό περιμένει κανείς ότι θα ξαναπατήσει παρκέ ο Παπαπέτρου και θα είναι έτσι ακριβώς όπως ήταν πριν από τη μεγάλη απουσία του. Οπότε δώστε του μερικές εβδομάδες, άντε και έναν μήνα, και μακάρι στο τέλος της σεζόν να βρίσκεται στο επιθυμητό για τον ίδιο αποτέλεσμα. Θα είναι τέλειο και για αυτόν, γιατί αυτοί οι τραυματισμοί είναι επικίνδυνοι».

Για το Μιχάλη Τσαϊρέλη: «Να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω πολλά. Είναι και ο πρώτος μου χρόνος στην Ελλάδα. Αλλά, από την άλλη, φαίνεται πως είναι πολύ καλό παιδί. Για εμένα ο χαρακτήρας ενός αθλητή είναι πολύ σοβαρό ζήτημα για μια ομάδα, οπότε εάν είσαι ταπεινός και σωστός μπορεί να έχει την επιτυχία με το μέρος σου. Και ο χαρακτήρας του που έχω δει εγώ μέχρι στιγμής, αυτές τις ημέρες που είναι στην ομάδα, είναι αυτό που ζητάμε».

Για το τελευταίο παιχνίδι τους, με την ΑΕΚ: «Ήταν πολύ σκληρό παιχνίδι αυτό με την ΑΕΚ, η οποία είναι πολύ καλή ομάδα που προσπαθεί να «χτίσει» κάτι για το μέλλον της και προσπαθεί να επιστρέψει πίσω στην παραδοσιακή της θέση. Οπότε εμείς, από την πλευρά μας, είμαστε χαρούμενοι που ξεμπερδέψαμε και πήραμε τη νίκη. Μερικές φορές θα χρειαστεί να έχουμε ένα σερί με πολλές επιτυχίες ώστε να μπορούμε να νιώθουμε και καλά με εμάς. Το πίστευα, όμως, πως θα ήταν δύσκολο παιχνίδι. Έχουν αθλητές που έχουν παίξει στο υψηλότερο επίπεδο. Ειδικά στην αρχική τους πεντάδα παίκτες που έχουν παίξει στην Ισπανία, στην Ευρωλίγκα. Οπότε το γεγονός πως δεν παίζουν πια στο επίπεδο της Ευρωλίγκας δεν σημαίνει πως έχουν ξεχάσει το μπάσκετ και να είναι όσο πιο καλοί γίνεται. Περίμενα, λοιπόν, πως δεν θα είναι εύκολη η βραδιά μας. Ευχαριστώ για τη νίκη και την ευκαιρία να παίξω».

Για τον αγώνα τους με τη Μάλαγα, στο ΣΕΦ, στην επανέναρξη της Ευρωλίγκας: «Για εμένα το παιχνίδι με τη Μάλαγα θα έχει την ίδια ιδιαιτερότητα με το ματς με την ΑΕΚ. Είναι ομάδα με φυσικά προσόντα, θα έρθουν εδώ αρνούμενοι να χάσουν. Όταν παίξαμε εκεί είχαμε ένα δύσκολο ματς κι αυτοί θα προέρχονται από σερί παιχνίδια, οπότε εμείς θα είμαστε και πιο φρέσκοι. Θα πρέπει, λοιπόν, να είμαστε προετοιμασμένοι από πλευράς φυσικής κατάστασης και να μπορούμε να αντιδράσουμε όπως και στο προηγούμενο παιχνίδι».



Conference League: Η Φιορεντίνα πήρε προβάδισμα για την «OPAP Arena» με γκολ στο 91ο λεπτό
Conference League: Η Φιορεντίνα πήρε προβάδισμα για την «OPAP Arena» με γκολ στο 91ο λεπτό
Παναθηναϊκός AKTOR: Ρεκόρ καριέρας ο Σλούκας, κορυφαίος πασέρ στα play offs - Συγκίνηση για τον Πάρη
Παναθηναϊκός AKTOR: Ρεκόρ καριέρας ο Σλούκας, κορυφαίος πασέρ στα play offs - Συγκίνηση για τον Πάρη
Παναθηναϊκός AKTOR: Αφιέρωσε τη νίκη στον Πάρη ο Αταμάν - «Στο 5ο ματς το ΟΑΚΑ θα είναι φωτιά»
Παναθηναϊκός AKTOR: Αφιέρωσε τη νίκη στον Πάρη ο Αταμάν - «Στο 5ο ματς το ΟΑΚΑ θα είναι φωτιά»
Άστον Βίλα - Ολυμπιακός 2-4: Αφεντικό για τον τελικό στην «OPAP Arena» με τεσσάρα
Άστον Βίλα - Ολυμπιακός 2-4: Αφεντικό για τον τελικό στην «OPAP Arena» με τεσσάρα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved