Λάνγκφορντ: «Είναι φρικτό»

Λάνγκφορντ: «Είναι φρικτό»

Οδικώς μετέβη ο ΠΑΟΚ στην Αμαλιάδα για τον εκτός έδρας αγώνα του με τον Κόροιβο, με τον Κέβιν Λάνγκφορντ να κάνει λόγο για φρικτή εμπειρία.

Ο 29άχρονος φόργουορντ/σέντερ ανανέωσε το blog που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ και μεταξύ άλλων έγραψε για το πολύωρο ταξίδι τους μέχρι την ηλειακή πόλη, ενόψει της σημερινής (18/02, 17.00) αναμέτρησης του «Δικέφαλου του Βορρά» στο κλειστό του Δήμου Ήλιδας για τη 17η αγωνιστική της Basket League. Τόνισε πως βαρέθηκε να είναι στο πούλμαν και ευχήθηκε η ταλαιπωρία τους να μην τους επηρεάσει αγωνιστικά, απέναντι στον Κόροιβο.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε: «Δεν πέρασε ακόμα εβδομάδα, αλλά να ’ μαι πάλι κάνοντας μπλογκ. Τίποτε ιδιαίτερο δεν συνέβη αυτές τις τελευταίες φορές. Επιστρέψαμε στη σωστή κατεύθυνση με νίκη επί της Δράμας. Δεν ήταν ωραία νίκη, αλλά ήταν νίκη. Δεν βρισκόμαστε εκεί που έχουμε ανάγκη να είμαστε ή εκεί που θέλουμε να είμαστε αυτή τη στιγμή σε σχέση με το πώς παίζουμε, αλλά μπορούμε να είμαστε βέβαιοι πως βαδίζουμε στη σωστή κατεύθυνση. Επίσης, το Σάββατο που μας πέρασε ήταν του Αγίου Βαλεντίνου. Δεν πιστεύω στη σημασία αυτής της ημέρας, οπότε δεν έχω και κάτι να συζητήσω επ’ αυτού. Απλώς σκέφτηκα να το αναφέρω. Ένα σημαντικό στοιχείο για την ημέρα αυτή είναι ότι βρίσκεται στα μέσα Φεβρουαρίου, που σημαίνει πως δεν μένει πολύς χρόνος για τη σεζόν.

Γράφω το μπλογκ στο δρόμο για τον Κόροιβο (δεν ξέρω πώς γράφεται και δεν έχω όρεξη να το ψάξω). Είναι οκτώ ώρες δρόμος με το λεωφορείο και είναι φρικτό. Σίγουρα έχω τη μουσική μου και τηλεοπτικές σειρές που παρακολουθώ, αλλά βαρέθηκα να είμαι στο λεωφορείο. Είναι πάντα πολύ δύσκολο να παίξεις αγώνα ύστερα από μεγάλο ταξίδι. Ελπίζω να μπορέσουμε να το ξεπεράσουμε και να παίξουμε καλά. Αυτό το Σαββατοκύριακο παίζουμε επιτέλους τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Ή τουλάχιστον έτσι ελπίζω. Δεν θέλω να το γρουσουζέψω και να ακυρωθεί για κάποιο λόγο το παιχνίδι ξανά. Οπότε θα περιμένω μέχρι το τζάμπολ για να πιστέψω ότι το ματς θα παιχθεί. Ξέρω πως αυτό το παιχνίδι σημαίνει πάρα πολλά για τον κόσμο, οπότε θα μπούμε έτοιμοι και προσηλωμένοι. Ελπίζω θα έχω κάτι πιο ενδιαφέρον να γράψω την ερχόμενη εβδομάδα. Εάν όχι, τουλάχιστον θα έχει περάσει μία εβδομάδα ακόμα».



Δεν είναι δικαίωση, είναι ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!
Δεν είναι δικαίωση, είναι ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!
ΑΕΚ: Παραμένει εκτός ο Μουκουντί
ΑΕΚ: Παραμένει εκτός ο Μουκουντί
Γκριμάου: «Ο μεγαλύτερος αγώνας που έχουμε δώσει φέτος»
Γκριμάου: «Ο μεγαλύτερος αγώνας που έχουμε δώσει φέτος»
Παναθηναϊκός Aktor: Σλούκας σημαίνει… Final-4
Παναθηναϊκός Aktor: Σλούκας σημαίνει… Final-4
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved