Πρίφτης: «Με μαζεμένο μυαλό»

Πρίφτης: «Με μαζεμένο μυαλό»

Δεν θα πρέπει να παρασυρθούν από τη μεγάλη εκτός έδρας νίκη τους επί του ΠΑΟΚ οι παίκτες του Άρη, σύμφωνα με το Δημήτρη Πρίφτη.

Οι «κίτρινοι» άλωσαν το «PAOK Sports Arena», στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Basket League, αλλά ο προπονητής τους επιχείρησε να διατηρήσει χαμηλούς τους τόνους στη συνέντευξη Τύπου: «Ήταν σημαντική νίκη και αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες που έπειτα από μια δύσκολη εβδομάδα τα κατάφεραν. Ο Πάσαλιτς ταλαιπωρήθηκε από μία ίωση, ενώ αναγκαστήκαμε να παίξουμε χωρίς τον Τόμας και όλοι ξέρετε τη συνεισφορά του. Κάναμε κακό ξεκίνημα στο παιχνίδι, μετά η εικόνα της ομάδας βελτιώθηκε και μέσα από την άμυνα ζώνης που μας έδωσε κατοχές και από κάποια μεγάλα σουτ. Έτσι γυρίσαμε στο παιχνίδι. Στο τέλος, εάν ήμασταν λιγότερο επιπόλαιοι, θα έπρεπε να κερδίσουμε με μεγαλύτερη διαφορά. Είναι σημαντική νίκη, πρέπει όμως να παραμείνουμε ψύχραιμοι και να έχουμε μαζεμένο μυαλό». Είπε ακόμα…

Για το εάν το «κλειδί» της νίκης ήταν η άμυνα ή τα μεγάλα σουτ: «Ήταν ένας συνδυασμός. Είμαστε μια καλή  αμυντικά  ομάδα, με παίκτες που έχουν γρήγορα πόδια και καλά χέρια. Είχαμε σε πολύ καλή επιθετική μέρα το Σάσα Βεζένκοφ. Για να κερδίσεις εκτός έδρας δεν φθάνει μόνο η άμυνα. Χρειάζεται ένας συνδυασμός πραγμάτων».

Για τη συνεργασία του με τον Αλέξανδρο Βεζένκοφ: «Είναι πολύ καλή ,όπως με όλους τους παίκτες. Είναι ιδιαίτερα ψύχραιμος και ώριμος για την ηλικία του. Είναι προσγειωμένος κι αυτό προέρχεται από την οικογένειά του».

Για την άμυνα ζώνης που έπαιξε ο Άρης: «Είναι άμυνα ψυχολογίας, μεταφέραμε άγχος στον ΠΑΟΚ. Στο τέλος προσπαθήσαμε να παίξουμε και με το χρόνο. Φοβηθήκαμε, αγχωθήκαμε και ήμασταν επιπόλαιοι. Κάναμε αδικαιολόγητα λάθη».

Για το εάν… φοβάται αυτή τη νίκη της ομάδας του: «Αυτές οι νίκες μπορεί να κάνουν και κακό, εάν χάσεις τη σύνεση και την ψυχραιμία σου μπορεί στα επόμενα παιχνίδια να είσαι αγνώριστος, αν δεν είσαι προσγειωμένος. Δεν αλλάζουν οι στόχοι μας, που είναι να προσπαθήσει η ομάδα να εξυγιανθεί οικονομικά, διατηρώντας αγωνιστική αξιοπρέπεια».

Ο Μοχάμεντ Πάσαλιτς μίλησε, από τους παίκτες του Άρη, στη συνέντευξη Τύπου: «Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για ένα καλό παιχνίδι, αλλά και στη δική μας ομάδα για τη μεγάλη νίκη. Είναι μεγάλη γιατί είχαμε προβλήματα όλη την εβδομάδα, αλλά και γιατί παίξαμε χωρίς τον Τόρεϊ Τόμας. Δεν συνηθίζω να μιλάω για τους συμπαίκτες μου, αλλά με αυτά που έκανε σήμερα (07/02) ο Βεζένκοφ ήταν απίστευτος. Δεν υπάρχουν λόγια. Πάντα ασχολούμαι με την ομάδα, αλλά αυτό το παιδί ήταν εκπληκτικό. Η στατιστική δείχνει ότι θα έπρεπε να είχαμε κερδίσει ευκολότερα, ο ΠΑΟΚ όμως είναι καλή ομάδα και πάλεψε μέχρι τέλους. Ελπίζω ότι θα ξεχάσουμε αυτή τη νίκη, σαν να μην συνέβη ποτέ. Να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι για το επόμενο παιχνίδι μας, με τον Απόλλωνα Πατρών. Δεν μπορεί να μας δώσει κάτι άλλο αυτή η νίκη, εκτός από τους βαθμούς».



Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Τελικός» για την ισοφάριση στο ΟΑΚΑ - Η ώρα και το κανάλι
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Τελικός» για την ισοφάριση στο ΟΑΚΑ - Η ώρα και το κανάλι
Με πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο ο Τέβες
Με πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο ο Τέβες
Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved