Χουγκάζ: «Η ομάδα μπορεί»

Χουγκάζ: «Η ομάδα μπορεί»

Ο Πανιώνιος γνώρισε ακόμα μία εντός έδρας ήττα, από την ΑΕΚ, αλλά ο Κρις Χουγκάζ εξακολουθεί να παραμένει αισιόδοξος.

Οι Νεοσμυρνιώτες δεν κατάφεραν να επανέλθουν στα νικηφόρα αποτελέσματα, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Basket League, ο προπονητής τους όμως θεωρεί πως οι παίκτες του έχουν πολλά ακόμα να δώσουν στο μέλλον και μπορούν να τα καταφέρουν. «Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ. Η νίκη της ήταν δίκαιη. Θέλαμε πολύ να κάνουμε ό,τι μπορούσαμε σε αυτό το ματς. Δεν θέλω να μείνω σε δικαιολογίες, στις απουσίες που είχαμε. Οι παίκτες έκαναν πολύ μεγάλη προσπάθεια όλες αυτές τις ημέρες. Δουλέψαμε σκληρά, βάλαμε νέα πράγματα στο παιχνίδι. Θέλουμε να βελτιωθούμε και άλλο. Σίγουρα, λείπουν άτομα. Περίμενα καλύτερη περιφερειακή πίεση και καλύτερη αντίδραση, μετά το 70-73 του 33’. Η κούραση, ενδεχομένως, να μας οδήγησε σε λάθος επιλογές. Περιμένω καλύτερη άμυνα στη συνέχεια, γιατί το σκορ δεν πρέπει να ξεφεύγει ξαφνικά», τόνισε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου.

Εν συνεχεία, αναφέρθηκε στο λόγο που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Πανιωνίου και το πόσο αναγκαία είναι η βοήθεια όλων: «Αυτό που θέλω να πω είναι ότι είμαι εδώ επειδή πονάω αυτήν την ομάδα. Και την πονάω στα δύσκολα. Ήμουν εδώ και στα εύκολα. Όταν είχε ρόστερ, μπάτζετ, τα πάντα. Τότε έλειπαν πολλοί άλλοι. Τώρα, στα δύσκολα, χρειάζονται όλοι. Μπορεί να με λένε τρελό. Ναι, είμαι τρελός, αλλά πρέπει να έρθουν και άλλοι τρελοί για να βγει η ομάδα από τη θέση που είναι τώρα. Για τρεις δεκαετίες βλέπω τον Πανιώνιο. Τον παρακολουθώ από όταν ανέβηκε από τη Β’ Εθνική. Έχω δει τα πάντα. Είμαστε στην πιο δύσκολη καμπή. Αυτή είναι η ώρα για να κάνουν όλοι οι Πανιώνιοι τα πάντα, ώστε να βγούμε από αυτή τη θέση. Η ομάδα μπορεί. Τα παιδιά έχουν να δώσουν πολλά. Θα πάρουμε τα ματς, με κάποιες κινήσεις που πρέπει να γίνουν. Είμαι αισιόδοξος πως όλα μπορούν να γίνουν, φθάνει να πάρουμε τα παιχνίδια που πρέπει να πάρουμε».

Εκ μέρους των παικτών το λόγο πήρε ο Γιώργος Διαμαντόπουλος, ο οποίος τόνισε: «Η νίκη της ΑΕΚ ήταν δίκαιη. Ήταν καλύτερη από εμάς. Κάναμε πολύ μεγάλη προσπάθεια, δουλέψαμε πολύ στη διακοπή. Έχουμε τα γνωστά προβλήματα. Σίγουρα, δεν είναι λίγο να λείπει ο καλύτερος παίκτης σου. Η ΑΕΚ, ωστόσο, έχει καλύτερη ποιότητα, πιο γεμάτο ρόστερ. Είναι δύσκολα τα πράγματα, αλλά ο δρόμος είναι μακρύς».



Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved