ΠΑΟΚ: Συνεργασία με δώρο free pass

ΠΑΟΚ: Συνεργασία με δώρο free pass

Τη συνέχιση της συνεργασίας του με γνωστό εκπαιδευτικό όμιλο, με τη μορφή χορηγίας, ανακοίνωσε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Οι διοικούντες τους Θεσσαλονικείς συμφώνησαν με τα ΙΕΚ Ξυνή για τη συνέχιση της συνεργασίας τους και για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Ο εκπαιδευτικός όμιλος θα σταθεί στο πλευρό της ΚΑΕ για ακόμα μία χρονιά, ως αποκλειστικός προμηθευτής του «Δικεφάλου του Βορρά» όσον αφορά στην κατηγορία της εκπαίδευσης, ενώ οι σπουδαστές του θα έχουν δωρεάν είσοδος στο κλειστό της Πυλαίας με αποκλειστικά free pass.

Η ανακοίνωση: «Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει, λένε, οπότε από τη στιγμή που η συνεργασία κρίθηκε επιτυχημένη δεν υπήρχε λόγος να μην συνεχίσουν μαζί ΚΑΕ ΠΑΟΚ και ΙΙΕΚ Ξυνή. Ο εκπαιδευτικός όμιλος στέκεται για ακόμα μία σεζόν στο πλευρό του «Δικεφάλου» σε μια συνεργασία που ένωσε τον αθλητισμό και την εκπαίδευση. Με τη συνέχεια της πρωτοποριακής αυτής συνεργασίας ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Ξυνή και η ΚΑΕ ΠΑΟΚ προσφέρουν σε εκατοντάδες νέους αθλητές τη δυνατότητα να σπουδάσουν με προνομιακά δίδακτρα.

Η συνεργασία με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ αποτελεί ακόμα μία κορυφαία «συμμαχία» του Εκπαιδευτικού Ομίλου Ξυνή, στον διαρκή αγώνα για ενίσχυση της ποιότητας σπουδών και των επαγγελματικών προοπτικών των αποφοίτων του, αλλά και γενικότερα για τη διαρκή αναβάθμιση της ποιότητας της ιδιωτικής εκπαίδευσης. Τέλος, οι σπουδαστές του ΙΙΕΚ Ξυνή έχουν αποκλειστικά free pass για να παρακολουθούν τους αγώνες της αγαπημένης τους ομάδας! Εσύ μπήκες στην παρέα του ΙΙΕΚ Ξυνή; Έναρξη νέων προγραμμάτων: Φεβρουάριος 2015! Πληροφορίες: Εκπαιδευτικός Όμιλος Ξυνή, Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη, τηλ.: 2310552406, e-mail: iek@xinis.net, ιστοσελίδα: http://www.xinis.edu.gr».Survivor: Οι παίκτες απειλούν με αποχώρηση
Survivor: Οι παίκτες απειλούν με αποχώρηση
Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (31/01)
Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (31/01)
Ράντονιτς: «Ενέργεια, συγκέντρωση και να πολεμήσουμε για 40 λεπτά»
Ράντονιτς: «Ενέργεια, συγκέντρωση και να πολεμήσουμε για 40 λεπτά»
NBA: Πήραν το ντέρμπι οι Κινγκς - Τα αποτελέσματα (videos)
NBA: Πήραν το ντέρμπι οι Κινγκς - Τα αποτελέσματα (videos)