Αγγελόπουλος: «Δεν φοβόμαστε κανέναν»

Αγγελόπουλος: «Δεν φοβόμαστε κανέναν»

Με σεβασμό, αλλά σε καμία περίπτωση φόβο, θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ ο Κόροιβος Αμαλιάδας σύμφωνα με το Νίκο Αγγελόπουλο.

Το ηλειακό συγκρότημα καλείται αύριο (24/01, 19.00) να περάσει από το ΟΑΚΑ, για τη 14η αγωνιστική της Basket League. Ο 30χρονος φόργουορντ, ανανεώνοντας το blog που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, εξήγησε πως η «Ένωση» δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα που αντιμετώπισαν στην πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος. Μίλησε, επίσης, για τον πρώτο γύρο και τους «τελικούς» που δεν γίνονται τώρα, αλλά στο τέλος της σεζόν.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε: «Ξεκίνημα στο δεύτερο γύρο και παίζουμε κόντρα στην ΑΕΚ, που έχει ενισχυθεί αρκετά το τελευταίο διάστημα και πραγματικά δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα που αντιμετωπίσαμε την πρώτη αγωνιστική. Είναι δύσκολο παιχνίδι. Θα πρέπει να μείνουμε πιστοί στο πλάνο του προπονητή μας και να έχουμε πάθος και αποφασιστικότητα εάν θέλουμε να διεκδικήσουμε κάτι καλό. Προετοιμαστήκαμε ιδανικά όλη την εβδομάδα κι έχουμε αποδείξει ότι δεν φοβόμαστε κανέναν αντίπαλο.

Στον αγώνα με τον Κολοσσό είχαμε κάποια καλά διαστήματα στην απόδοσή μας, όμως χάσαμε κρίσιμα ριμπάουντ και δεν βάλαμε τα μεγάλα σουτ, σε αντίθεση με τον Κολοσσό. Δουλέψαμε πάνω στα λάθη μας και θα προσπαθήσουμε να τα διορθώσουμε για να βελτιωθούμε και να κάνουμε ένα βήμα μπροστά. Το κλείσιμο του πρώτου γύρου μάς βρήκε στις τελευταίες θέσεις, όμως δουλεύουμε σκληρά για να απομακρυνθούμε από την επικίνδυνη ζώνη. Το πρωτάθλημα είναι μακρύ και οι τελικοί δεν γίνονται τον Δεκέμβριο ή τον Γενάρη, αλλά προς το τέλος του πρωταθλήματος. Τότε κρίνονται όλα και θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε κάθε αγωνιστική για να μην χάσουμε άλλο έδαφος. Ειδικά εκτός έδρας είναι αρκετές οι φορές που έχουμε «αυτοκτονήσει» και στόχος μας είναι μην το ξανακάνουμε. Νίκος Αγγελόπουλος».



Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Ντεσπόντοφ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Ντεσπόντοφ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved