Απόλλωνας Πατρών: Τα μέτρα ασφαλείας με Ολυμπιακό

Απόλλωνας Πατρών: Τα μέτρα ασφαλείας με Ολυμπιακό

Σύσκεψη με θέμα τα μέτρα ασφαλείας που θα ληφθούν για το παιχνίδι του Απόλλωνα Πατρών με τον Ολυμπιακό πραγματοποιήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Αχαΐας.

Όπως αποφασίστηκε από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς τα μέτρα ασφαλείας θα είναι αυξημένα. Ο αγώνας, που είναι στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Basket League, θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 26/01 και ώρα 18.00 στο κλειστό της Περιβόλας. Με ανακοίνωσή τους οι διοικούντες τους «μελανολεύκους» ενημερώνουν για τους κανόνες που θα ισχύσουν, σε συνεργασία με την αστυνομία.

Η ανακοίνωση: «Η διοίκηση του Απόλλωνα Carna ενημερώνει τους φιλάθλους ότι για την ομαλή διεξαγωγή του εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό (26/01 στις 18.00) η Ελληνική Αστυνομία έχει αποφασίσει τη λήψη αυστηρών μέτρων, τα οποία θα ισχύουν εντός και εκτός γηπέδου. Πιο συγκεκριμένα…

-Θα γίνεται προέλεγχος εισιτηρίων σε τουλάχιστον τρεις ζώνες πριν από την είσοδο στο κλειστό γήπεδο. Οι φίλαθλοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους οπωσδήποτε το εισιτήριο του παιχνιδιού και την ταυτότητα ή το διαβατήριό τους (ανάλογα με τα στοιχεία που έχουν δώσει κατά την αγορά του εισιτηρίου). Θα είναι, δε, υποχρεωμένοι να επιδεικνύουν εισιτήριο και νομιμοποιητικά έγγραφα και στις τρεις ζώνες ελέγχου εφόσον τους ζητηθεί.
-Θα απαγορεύεται αυστηρά η είσοδος στο κλειστό γήπεδο στους φιλάθλους που θα φέρουν διακριτικά ομάδας, εκτός του γηπεδούχου Απόλλωνα Carna.
-Κατά την είσοδο των φιλάθλων στο κλειστό γήπεδο θα γίνεται αυστηρός σωματικός έλεγχος. Από τους φιλάθλους θα αφαιρούνται κέρματα, αναπτήρες και άλλα αντικείμενα. Επίσης, δεν θα επιτρέπεται η είσοδος με ροφήματα, ποτά και οποιαδήποτε συσκευασία ανά χείρας.
-Με εντολή των αστυνομικών αρχών δεν θα επιτρέπεται η είσοδος οχημάτων στο χώρο στάθμευσης του κλειστού γηπέδου, με εξαίρεση τα υπηρεσιακά αυτοκίνητα και τα αυτοκίνητα των αθλητών.

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 6 μ.μ. Οι πόρτες του κλειστού γηπέδου θα ανοίξουν δύο ώρες νωρίτερα. Η είσοδος για τους κατόχους των καρτών διαρκείας θα γίνεται με τον ίδιο τρόπο που έγινε στους προηγούμενους εντός έδρας αγώνες του Απόλλωνα Carna. Για τα παιδιά/μαθητές ισχύουν -και- τα εισιτήρια που αντιστοιχούν στις κερκίδες «Γ» και «Δ», όπως και για τους φοιτητές, απαραίτητα με την επίδειξη μαθητικού ή φοιτητικού πάσου. Επισημαίνεται προς τους φίλαθλους που θα συνοδεύουν παιδιά μικρών ηλικιών στο παιχνίδι της ερχόμενης Δευτέρας (26/01) ότι για την κατάληψη θέσης στο κλειστό γήπεδο είναι απαραίτητη προϋπόθεση η αγορά εισιτηρίου. Στις εισόδους θα εφαρμόζεται το ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης εισιτηρίων. Επίσης, θα λειτουργεί (όπως ήδη είναι γνωστό) το από το νόμο προβλεπόμενο εγκατεστημένο κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης του γηπέδου, για την παρακολούθηση και καταγραφή των γεγονότων εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου».



Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved