Κοντομηνάς: «Θα κατακτήσει τίτλους κι εκτός Ελλάδας ο ΠΑΟΚ»

Κοντομηνάς: «Θα κατακτήσει τίτλους κι εκτός Ελλάδας ο ΠΑΟΚ»

Την πεποίθησή του πως ο ΠΑΟΚ θα φθάσει ξανά στην κατάκτηση τίτλων και μάλιστα εκτός συνόρων εξέφρασε ο Δημήτρης Κοντομηνάς.

Ο βασικός χορηγός της ΚΑΕ, μέσω της εταιρίας του «Prime Insurance» του ομίλου Demco, έκοψε την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα σε ξενοδοχείο της περιοχής του αεροδρομίου της Θεσσαλονίκης. Τυχερός της πίτας, που κόπηκε για την ομάδα, ήταν ο Κώστας Κακαρούδης ο οποίος κέρδισε ένα tablet. Το παρών έδωσαν, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Μακεδονίας-Θράκης Γιώργος Ορφανός, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου, ο αντιδήμαρχος Θεσσαλονίκης Κώστας Ζέρβας, οι πρώην πρόεδροι του «Δικεφάλου του Βορρά» Βασίλης Οικονομίδης, Νίκος Βεζυρτζής, Μιλτιάδης Κανώτας και ο γενικός διευθυντής του ΕΣΑΚΕ Γιώργος Κονδύλης. Σύσσωμο, επίσης, ήταν το διοικητικό συμβούλιο τoυ ΠΑΟΚ, το τεχνικό και αγωνιστικό τμήμα, εκτός του Απόλλωνα Τσόχλα ο οποίος είναι ασθενής.

«Ευχαριστούμε τον κ. Κοντομηνά που εδώ και τρία χρόνια συμμετέχει στη δύσκολη καθημερινότητά μας. Εύχομαι επιτυχία στην ομάδα μας και υγεία στους παίκτες μας», ανέφερε ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Μπάνε Πρέλεβιτς, ενώ ο αντιπρόεδρος Βαγγέλης Γαλατσόπουλος πρόσθεσε: «Είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή που έχουμε για τρίτη συνεχή χρονιά κοντά μας τον κ. Κοντομηνά και τον άνθρωπο που είναι η αιτία που τον έχουμε μαζί μας, τον κ. Μαλέλη. Πριν από τρία χρόνια δώσαμε μια υπόσχεση, ότι θα σεβαστούμε και θα τιμήσουμε τον κ. Κοντομηνά για τη βοήθεια που μας προσφέρει κι αυτό κάνουμε. Η χορηγία του μας δίνει είναι μεγάλη ανάσα. Βάλαμε σταθερά θεμέλια πριν από τρία χρόνια και συνεχίζουμε ανεβάζοντας συνεχώς επίπεδο, όπως το κάνει και η ομάδα μας. Τελευταίο δείγμα γραφής για αυτό ήταν η νίκη μας επί του Παναθηναϊκού, για την οποία κάναμε όλη την Ελλάδα να μιλάει. Το ότι έχουμε σαράντα εταιρίες χορηγούς είναι τεράστια επιτυχία».

Δηλώσεις έκανε και ο Δημήτρης Κοντομηνάς: «Τα κεφάλαια δεν περισσεύουν. Στηρίζουμε τον ΠΑΟΚ σε δύσκολους καιρούς. Είναι σημαντική η επένδυσή μας στο «αύριο» του ΠΑΟΚ, συγχαίρουμε τη διοίκηση, τους προπονητές, τους παίκτες και τους φιλάθλους της ομάδας, τους γνωστούς και τους άγνωστους που βοηθούν στην ανάπτυξη του ΠΑΟΚ. Ενθουσιαστήκαμε όλοι με τη μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού, πιστεύω ότι τα επόμενα χρόνια ο ΠΑΟΚ θα είναι ακόμα δυνατότερος και θα κατακτήσει τίτλους και εκτός Ελλάδας. Είμαι δίπλα στην ομάδα, όπως και ο όμιλός μου. Είναι τιμή μου που με έχετε αγκαλιάσει. Ζήτω ο ΠΑΟΚ!».

Τέλος, ο τυχερός Κώστας Κακαρούδης επεσήμανε: «Οι οικονομικοί πόροι έχουν ελαχιστοποιηθεί, ως εκ τούτου η βοήθεια που μας προσφέρει ο κ. Κοντομηνάς είναι μεγάλη και τον ευχαριστούμε. Ο ΠΑΟΚ είναι φτιαγμένος για να βάζει τον πήχη ψηλά, πάντα θέλουμε το καλύτερο. Όταν η ομάδα παίζει καλά ανεβαίνουν οι προσδοκίες οι δικές μας και των φιλάθλων. Δεν μας εφησυχάζουν οι επιτυχίες». Για το φλουρί που κέρδισε αποκάλυψε: «Έγινε για πρώτη φορά στη ζωή μου! Ελπίζω να πάει καλά η χρονιά και για εμένα και την ομάδα». Στην κεντρική φωτογραφία ποζάρει μαζί με το Χρήστο Σαλούστρο, που κέρδισε το φλουρί στη βασιλόπιτα που κόπηκε στο κλειστό της Πυλαίας.



O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved