Χατζής: «Υπομονή η ΑΕΚ, δυνατός ο Ολυμπιακός»

Χατζής: «Υπομονή η ΑΕΚ, δυνατός ο Ολυμπιακός»

Για την αναμέτρηση ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό, που θα γίνει αύριο (03/11, 19.00) στο ΟΑΚΑ, μίλησε ο Νίκος Χατζής.

Ο 38άχρονος γκαρντ, που έχει αγωνιστεί σε αμφότερες τις ομάδες και η φετινή σεζόν τον βρίσκει στην Α2 με τη φανέλα του Αρκαδικού, με δηλώσεις του στα Παραπολιτικά 90,1 αναφέρθηκε στην υπομονή που επιβάλλεται να δείξουν οι φίλαθλοι της «Ένωσης» και το πολύ δυνατό φετινό ρόστερ των Πειραιωτών. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για το ΑΕΚ - Ολυμπιακός: «Είναι πολύ σημαντικό που η ΑΕΚ επέστρεψε στην Α1 και θα παρακολουθούμε ξανά αγώνες της με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Αναμφίβολα, η ΑΕΚ δεν είναι ακόμα έτοιμη να αντιμετωπίσει στα ίσα αυτούς τους δύο, αλλά το γόητρο πάντοτε υπάρχει στη μέση. Για την ΑΕΚ προέχει να κάνει βήματα προόδου, παιχνίδι με το παιχνίδι, ώστε να ξαναφθάσει ψηλά και να κοιτάει αυτούς τους αντιπάλους στα μάτια».

Για την κατάσταση των δύο ομάδων: «Ο κόσμος της ΑΕΚ έχει κάνει υπομονή όλα αυτά τα χρόνια, με σκοπό να δει ξανά την ομάδα του στην Α1. Τώρα, χρειάζεται να κάνει λίγη ακόμα, ώστε η ΑΕΚ να βελτιώνεται αγώνα με τον αγώνα και να φθάσει στο σημείο που όλοι οι φίλαθλοί της θέλουν. Όσον αφορά στον Ολυμπιακό, αυτή τη στιγμή έχει νέο προπονητή, ο οποίος έχει δείξει τις αρετές του όλα αυτά τα χρόνια, στις ομάδες που δούλεψε, αποκόμισε εμπειρίες κι έχει όλα τα φόντα να πετύχει. Γενικότερα, ο Ολυμπιακός δεν έχει ξεκινήσει καλά τη σεζόν. Λίγο ο προπονητής που έφυγε, λίγο οι τραυματισμοί, η ομάδα φαίνεται ότι ψάχνεται. Νομίζω ότι σιγά σιγά, με τον κόουτς Σφαιρόπουλο και με τις επιστροφές των τραυματιών, θα βρει ο Ολυμπιακός το δρόμο του, διότι διαθέτει πολύ δυνατό ρόστερ».

Για τον ανταγωνισμό στη φετινή Basket League ΣΚΡΑΤΣ: «Το καλό είναι ότι όλα τα ματς έχουν ενδιαφέρον, οι ομάδες έχουν δυναμώσει και μπορούν να κοντράρουν Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Μακάρι να υπάρξουν πολλοί ανταγωνιστικοί αντίπαλοι, που θα αναγκάζουν τους δύο πρώτους σε ήττες».

Για την πορεία των «αιωνίων» στην Ευρωλίγκα: «Το σαφές είναι ότι δεν μπορείς, σε καμία περίπτωση, να υποτιμήσεις αυτές τις δύο ομάδες. Το ρόστερ του Ολυμπιακού είναι πολύ δυνατό, του Παναθηναϊκού είναι νεανικό, αλλά έχει έναν πολύ έμπειρο προπονητή. Είναι ερωτηματικό το πού μπορούν να φθάσουν, διότι ακόμα είναι νωρίς. Βήμα βήμα πηγαίνουν όλοι και στην Ευρωλίγκα πάντοτε μετράει πότε θα φορμαριστούν οι ομάδες και σε τι κατάσταση θα βρίσκονται στα νοκ άουτ παιχνίδια».

Για τον Αρκαδικό, στον οποίο αγωνίζεται φέτος: «Γίνεται πάρα πολύ καλή προσπάθεια, όλα λειτουργούν στην εντέλεια στην Τρίπολη και η ομάδα θέλει να κάνει πρωταθλητισμό. Ευελπιστώ να είμαστε υγιείς και να πετύχουμε το στόχο της ανόδου».



Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved