Παπαθεοδώρου: «Θα παίξουμε καλύτερο μπάσκετ»

Παπαθεοδώρου: «Θα παίξουμε καλύτερο μπάσκετ»

Παρά τη νίκη της Κηφισιάς επί του Απόλλωνα Πατρών, στο Ζηρίνειο, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου δεν έμεινε ικανοποιημένος από τους παίκτες του.

Η ΑΕΝΚ πέτυχε και τρίτη διαδοχική νίκη στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ, αλλά ο προπονητής της παραδέχθηκε στη συνέντευξη Τύπου πως μπορούν να παίξουν πολύ καλύτερα στο μέλλον: «Η ομάδα παρά τις διαδοχικές νίκες δεν είναι στο επίπεδο που θέλουμε . Η δουλειά που γίνεται και η διάθεση των παικτών, που είναι σε υψηλό επίπεδο, είναι σημάδια ότι θα βελτιωθούμε κι άλλο και θα παίξουμε καλύτερο μπάσκετ. Πέρυσι η Πάτρα είχε και πάλι αντίστοιχα προβλήματα, αλλά βρήκε λύσεις. Σε περίπου ενάμιση μήνα θα παίξουμε για το Κύπελλο Ελλάδας και σίγουρα ο Απόλλωνας θα είναι διαφορετικός».

Όσον αφορά στο πώς έφθασαν στη νίκη, απέναντι στους «μελανολεύκους», πρόσθεσε: «Η Πάτρα είναι ομάδα που διαβάζει καλά τις καταστάσεις και μένει μέσα στο παιχνίδι. Το είχαμε συζητήσει αυτό με τους παίκτες μου πριν από τον αγώνα. Επίσης, έχει παίκτες με ατομικές ικανότητες. Εμείς ύστερα από δύο σερί νίκες έπρεπε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι μέσα στο γήπεδό μας. Στο πρώτο μέρος ήμασταν σοβαροί και συγκεντρωμένοι και περιορίσαμε όπως θέλαμε την εκτελεστική ικανότητα των Αμερικανών του Απόλλωνα. Στο δεύτερο μέρος, ενώ είχαμε τη δυνατότητα να ανοίξουμε το ματς, ήμασταν απελπιστικά άστοχοι… Εκτός από τελευταίο ενάμισι λεπτό δεν απειληθήκαμε… Κερδίσαμε αυτό το παιχνίδι με κακά ποσοστά. Βέβαια, το σημαντικό είναι η νίκη».

Ο Γιάννης Ψαθάς, εκ μέρους των παικτών, ανέφερε: «Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο ματς. Έπρεπε να μείνουμε συγκεντρωμένοι γιατί η Πάτρα είναι ομάδα που διαθέτει πολύ καλές μονάδες στην επίθεση. Έπρεπε αυτούς τους παίκτες να τους κρατήσουμε χαμηλά κι αυτό είναι το ένα κομμάτι που μας έδωσε τη νίκη. Το άλλο έχει να κάνει με το γεγονός ότι η Πάτρα παίζει με έξυπνα τρικ κι εμείς έπρεπε να είμαστε ψύχραιμοι και να πάμε σε σωστές επιλογές. Στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα το κάναμε».



Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Ντεσπόντοφ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Ντεσπόντοφ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved