Ολυμπιακός: Διπλά βάσανα

Ολυμπιακός: Διπλά βάσανα

Σε… φουλ ρυθμό θα συνεχίσουν από σήμερα (29/09) την προετοιμασία τους στον Ολυμπιακό, καθώς προβλέπεται διπλή προπόνηση.

Οι Πειραιώτες επέστρεψαν το Σάββατο (27/09) από την Κωνσταντινούπολη, όπου συμμετείχαν στο «Gloria Cup», και το απόγευμα τους παραχωρήθηκε ρεπό για να ξεκουραστούν. Χθες (28/09) επανήλθαν στο προπονητικό πρόγραμμα με μονή προπόνηση, που έλαβε χώρα στο «Ανδρέας Παπανδρέου» του Περιστερίου, από σήμερα (29/09) όμως θα ανεβάσουν και πάλι ρυθμό. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει προγραμματίσει διπλή προπόνηση. Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει το πρωί στο κλειστό της Γλυφάδας, ενώ το απόγευμα θα γυμναστούν στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, δίνοντας έμφαση στη φυσική κατάσταση.

Ο Ολυμπιακός έχει, τώρα, μπροστά του τη συμμετοχή του στο διεθνές τουρνουά του Ρεθύμνου «Πέτρος Οικονομάκης», στο «Μελίνα Μερκούρη». Βέβαια, στο πίσω μέρος του μυαλού τους υπάρχει ήδη ο πρώτος επίσημος αγώνας της φετινής σεζόν, απέναντι στον Παναθηναϊκό στο κεκλεισμένων των θυρών ΟΑΚΑ για την τρίτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, ο οποίος είναι προγραμματισμένος για τις 8 Οκτωβρίου.



Παναθηναϊκός - Στουρμ Γκρατς: Ιταλός διαιτητής με... δυσάρεστο παρελθόν στο ΟΑΚΑ
Παναθηναϊκός - Στουρμ Γκρατς: Ιταλός διαιτητής με... δυσάρεστο παρελθόν στο ΟΑΚΑ
Σέρβικα ΜΜΕ: «Τζαμπάρι ήρθε η ώρα σου»
Σέρβικα ΜΜΕ: «Τζαμπάρι ήρθε η ώρα σου»
George Best… of the Best
George Best… of the Best
Αμορίμ: «Μακάρι να τσακώνονταν και οι δικοί μου παίκτες»
Αμορίμ: «Μακάρι να τσακώνονταν και οι δικοί μου παίκτες»
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved