ΠΑΟΚ: Ενθουσιασμένοι οι Αμερικανοί (photos)

ΠΑΟΚ: Ενθουσιασμένοι οι Αμερικανοί (photos)

Απόλυτα ικανοποιημένοι από τη μεταγραφή τους στον ΠΑΟΚ εμφανίστηκαν και οι τέσσερις νέοι Αμερικανοί της ομάδας, κατά τη σημερινή (11/09) παρουσίασή τους.

Οι Τζέικ Όντουμ, Τζούλιαν Βον, Κέβιν Λάνγκφρντ και Μαρκ Κάρτερ παρουσιάστηκαν σε ειδική εκδήλωση, στο κλειστό της Πυλαίας, από το μάνατζερ της ΚΑΕ Τέλη Ζουραντσίδη. Αφού κράτησαν στα χέρια τους για πρώτη φορά τις καινούριες φανέλες του «Δικεφάλου του Βορρά», οι οποίες είναι και πάλι με ρίγα, μίλησαν για τη μετακίνησή τους στους Θεσσαλονικείς. Αναλυτικά τα όσα είπαν…

Τζέικ Οντουμ: «Είναι τρομερές οι εντυπώσεις μου από την πόλη, την οργάνωση της ομάδας, τους συμπαίκτες μου, ανυπομονώ να ξεκινήσουμε τους φιλικούς και επίσημους αγώνες. Όλα είναι θετικά. Μπορούμε να περιμένουμε μεγάλα πράγματα για την ομάδα στη διάρκεια της σεζόν. Ξέρω ότι αντικαθιστώ στον ΠΑΟΚ τον Ντι Τζέι Κούπερ, που είναι εκπληκτικός παίκτης, πήγε κολέγιο κοντά σε εμένα. Έχω, όμως, το δικό μου αγωνιστικό στιλ, θα μπαίνω στο γήπεδο για να δώσω το μέγιστο που μπορώ και για να κάνω τους συμπαίκτες μου καλύτερους. Δε θέλω να μπω σε διαδικασία σύγκρισης με τον Κούπερ. Θέλω να κάνω τις δυνατότητες των συμπαικτών μου να λάμπουν. Δουλεύουμε στο να παίζουμε γρήγορο μπάσκετ, όλα ξεκινούν με το να κερδίζουμε παιχνίδια. Είχα άγχος ερχόμενος στη Θεσσαλονίκη για την επικοινωνία, όλοι όμως είναι πολύ φιλικοί μαζί μου. Έχω χαθεί άπειρες φορές στην πόλη, όλοι είναι εξυπηρετικοί και έτοιμοι να με βοηθήσουν».

Τζούλιαν Βον: «Είμαι στην Ελλάδα από πέρυσι και μπορώ να πω πως το επίπεδο που συνάντησα στον ΠΑΟΚ είναι διαφορετικό. Έχω εκπλαγεί από τον τρόπο που γίνεται η δουλειά, είμαι ενθουσιασμένος με την ομάδα, σίγουρα νιώθω ότι είμαστε δυνατοί σε όλα τα επίπεδα. Πέρυσι ήταν καλή η χρονιά στη Δράμα, τώρα είμαι στον ΠΑΟΚ, δεν υπάρχουν φιλίες στο παρκέ. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε στον αγώνα Κυπέλλου με τον ΚΑΟΔ ακόμα και με μεγάλη διαφορά. Γνωρίζω από την περσινή παρουσία μου στο πρωτάθλημα πώς είναι τα πράγματα κι αυτό βοηθάει στην καλύτερη προσαρμογή μου στον ΠΑΟΚ. Όλοι είμαστε αποφασισμένοι να παίξουμε σκληρά για να κερδίζουμε».

Κέβιν Λάνγκφορντ: «Όλα είναι οργανωμένα και επαγγελματικά στον ΠΑΟΚ, η υποδοχή όλων στην ομάδα ήταν πολύ θερμή. Όσα έχω βιώσει έως τώρα επιβεβαιώνουν ότι πήρα τη σωστή απόφαση να έρθω στον ΠΑΟΚ. Νιώθω λίγο περίεργα, γιατί το τελευταίο παιχνίδι που έδωσα στο περσινό πρωτάθλημα ήταν εναντίον του ΠΑΟΚ και τώρα είμαι κομμάτι της ομάδας. Όλα είναι θετικά και είναι καλό που είμαι ξανά με παιδιά που γνωρίζω (Κάρτερ, Σαλούστρος). Ό,τι χρειάζεται η ομάδα να κάνω, θα το κάνω. Μπορώ να σουτάρω από μακρινή απόσταση. Χαίρομαι που με τον ΠΑΟΚ θα τεθώ αντιμέτωπος για πρώτη φορά, έστω και σε φιλικό παιχνίδι, με τον αδερφό μου Κιθ (θα αναμετρηθούν στο «Πέτρος Οικονομάκης» του Ρεθύμνου με την Ούνιξ Καζάν)».

Μαρκ Κάρτερ: «Θέλω πρώτα από όλα να ευχαριστήσω τον ΠΑΟΚ μου με έφερε εδώ για να κάνω αυτό που αγαπώ. Σκοπός μας είναι να δώσουμε ό,τι έχουμε για να συνεχίσει ο ΠΑΟΚ να κερδίζει. Όλοι μάς φροντίζουν, η προετοιμασία γίνεται εξαιρετικά, χρειάζεται να δουλέψουμε για να είμαστε έτοιμοι για τις υποχρεώσεις μας στη διάρκεια της χρονιάς. Θέλω να κάνω το καλύτερο που μπορώ στο γήπεδο με το δικό μου στιλ και τρόπο. Χαίρομαι που θα έχω φέτος συμπαίκτη και όχι αντίπαλο τον Κώστα Χαραλαμπίδη, ο οποίος με… ταλαιπώρησε πέρυσι. Έπρεπε να τον μαρκάρω και έπαιρνα συνέχεια φάουλ. Μου αρέσει να τον βλέπω στην προπόνηση, πώς σκοράρει, πώς προσέχει τον εαυτό του, είναι σημαντικό να έχεις συμπαίκτη κάποιον που μπορεί να «πονέσει» τον αντίπαλο με το σκοράρισμα. Επιτυχία για την ομάδα θα είναι να παίξουμε το καλύτερο που μπορούμε εντός και εκτός γηπέδου. Προφανώς, θέλουμε να διατηρήσουμε την τρίτη θέση που είχε στο περσινό πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ, να πάμε καλά στο Eurocup. Το σημαντικότερο, όμως, είναι να πετυχαίνουμε το στόχο μας με το σωστό τρόπο, όπως έχουμε στο πλάνο μας».



Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved