Ολυμπιακός: Πολύτιμες «ανάσες»

Ολυμπιακός: Πολύτιμες «ανάσες»

Την ευκαιρία να πάρουν πολύτιμες «ανάσες» θα έχουν οι παίκτες του Ολυμπιακού, καθώς σήμερα (27/08) τους έχει παραχωρηθεί ρεπό.

Μετά τη χθεσινή (26/08) ημέρα, οπότε το πρόγραμμα περιελάμβανε διπλή προπόνηση, στον Πειραιά θα μπορέσουν να αποφορτιστούν από τη σκληρή προετοιμασία τους, καθώς ο Γιώργος Μπαρτζώκας παραχώρησε στους παίκτες του ρεπό. Οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν, αλλά και να ηρεμήσουν από τα καθημερινά… βάσανα στο ΣΕΦ. Στόχος του τεχνικού επιτελείου, τη δεδομένη χρονική στιγμή της προετοιμασίας, είναι η απόκτηση καλής φυσικής κατάστασης εκ μέρους των παικτών. Αυτό περιλαμβάνει πολλή δουλειά, με το προπονητικό πρόγραμμα που ακολουθήθηκε το προηγούμενο διάστημα να είναι επίμονο.

Ο 48άχρονος τεχνικός και οι συνεργάτες του γνωρίζουν την καταπόνηση των Πειραιωτών, εξ ου και προτίμησαν σήμερα (27/08) να τους αφήσουν ελεύθερους να περάσουν όπως εκείνοι θα ήθελαν την ημέρα τους, μακριά από το παρκέ και κοντά στα αγαπημένα τους πρόσωπα. Θυμίζουμε πως οι προπονήσεις του Ολυμπιακού στο φαληρικό στάδιο θα συνεχιστούν έως τις 3 Σεπτεμβρίου, καθώς την επομένη έχει προγραμματιστεί η αναχώρησή τους για τη Βόρεια Ιταλία, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.



Ζαμπίδης vs Mayweather: Ένα event πολύ μεγαλύτερο απ’ όσο νομίζουμε
Ζαμπίδης vs Mayweather: Ένα event πολύ μεγαλύτερο απ’ όσο νομίζουμε
Χουάντσο: «Θέλουμε αγάπη να τα ξεπεράσουμε όλα»
Χουάντσο: «Θέλουμε αγάπη να τα ξεπεράσουμε όλα»
Αταμάν: «Σημαντικό παιχνίδι για εμάς»
Αταμάν: «Σημαντικό παιχνίδι για εμάς»
Σούπερ προσφορά* από το Pamestoixima.gr για τον ημιτελικό του Κυπέλλου Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ
Σούπερ προσφορά* από το Pamestoixima.gr για τον ημιτελικό του Κυπέλλου Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved