Κακαρούδης: «Τρίτη και φαρμακερή» (photos)

Κακαρούδης: «Τρίτη και φαρμακερή» (photos)

Η τρίτη φορά που τον προσέγγισε ο ΠΑΟΚ, για τη μεταγραφή του στην ομάδα, ήταν και η τυχερή για τον Κώστα Κακαρούδη.

Ο 31χρονος φόργουορντ συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στο «Δικέφαλο του Βορρά», κάτι το οποίο χαρακτήρισε όνειρο που έγινε πραγματικότητα κατά τη σημερινή (13/08) επίσημη παρουσίασή του από τους Θεσσαλονικείς στο «PAOK Sports Arena». «Είναι πολύ μεγάλη η χαρά μου που ανήκω στην οικογένεια του ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ είναι τεράστιο μέγεθος, είμαι πολύ μικρός να πω κάτι εγώ. Το όνομα τα λέει όλα. Η ομάδα αποπνέει υγεία, η οποία φαίνεται πολύ καθαρά όταν έρθεις και παρακολουθήσεις από κοντά την προσπάθειά της. Μου το έλεγαν αυτό και το διαπίστωσα κι εγώ όταν ήρθα και παρακολούθησα κάποια παιχνίδια. Ήταν ένα κίνητρο για εμένα, να γίνω μέλος μιας τέτοιας ομάδας. Η ομάδα θα είναι καινούρια, χρειαζόμαστε πολλή δουλειά για να γίνουμε ομάδα, να παρουσιάσουμε ελκυστικό θέαμα, για να προσελκύσουμε κόσμο κοντά μας», ανέφερε αρχικά ο Κώστας Κακαρούδης, για να προσθέσει…

Για την απόφασή του να μεταγραφεί στον ΠΑΟΚ: «Υπάρχουν στη ζωή πολλά. Το κατάλληλο τάιμινγκ μετράει. Υπήρχαν άλλες προτεραιότητες στο παρελθόν. Η φετινή χρονιά ήταν η τρίτη και φαρμακερή και η καλύτερη. Πάντα ήθελα να αγωνιστώ στον ΠΑΟΚ και γίνεται ένα όνειρό μου πραγματικότητα».

Για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ: «Για τον ΠΑΟΚ είναι ο έκτος και ο έβδομος παίκτης ο κόσμος του. Έχουν περάσει τεράστια μεγέθη και παίκτες και είμαι περήφανος που είμαι εδώ».

Για την κατάσταση που επικρατεί στον ΠΑΟΚ: «Είμαστε επαγγελματίες και πρωτίστως κοιτάμε να εξασφαλίσουμε τα χρήματά μας. Και αυτό είναι ένα μεγάλο συν και βαδίζει σε πολύ σταθερά βήματα».

Για τη συμμετοχή του ΠΑΟΚ στο Eurocup: «Είναι πολύ μεγάλο κίνητρο και η Ευρώπη. Και στην Ευρώπη ο ΠΑΟΚ έχει μεγάλη ιστορία και θέλουμε να εκπροσωπήσουμε τον ΠΑΟΚ και την Ελλάδα όσο το δυνατόν καλύτερα».

Για την κατάκτηση της 3ης θέσης στο περσινό πρωτάθλημα της Basket League ΟΠΑΠ: «Η περσινή επιτυχία είναι τεράστια στα μάτια μου, τηρουμένων των αναλογιών, γιατί οι δύο μεγάλοι έχουν ξεφύγει οικονομικά. Ο ΠΑΟΚ με εφάμιλλο μπάτζετ άλλων ομάδων κατάφερε να κάνει σπουδαία πράγματα. Η τρίτη θέση είναι ο στόχος, αλλά στα παιχνίδια με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό θα κοιτάξουμε να τους κερδίσουμε».

Για την προοπτική να παίξει, κάποια στιγμή στο μέλλον στην Εθνική Ελλάδας: «Όνειρο κάθε παίκτη είναι να αγωνιστεί με το εθνόσημο στο στήθος. Για εμένα παράδειγμα είναι ο Κώστας Χαραλαμπίδης, που είχε κληθεί στην Εθνική στα 35 του. Είναι δύσκολο, μακρινό, αλλά δεν παύει να είναι όνειρό μου. Μου αρέσει πολύ να σουτάρω από μέση και μακρινή απόσταση. Και το γρήγορο παιχνίδι είναι στο στοιχείο μου, αλλά και να βοηθάω τους συμπαίκτες μου».

Για τον Κώστα Χαραλαμπίδη: «Ο πρώτος με τον οποίο μίλησα ήταν ο Κώστας. Τον εμπιστεύομαι 100%, αλλά το θέμα είναι ότι φαίνεται το καλό κλίμα. Είναι και το τι νιώθεις… Δείχνει πολλά, δείχνει εμπιστοσύνη, σταθερότητα και πλάνο για το μέλλον. Στην Ελλάδα έχουμε μάθει να αφορίζουμε πρόσωπα και καταστάσεις. Νομίζω πως ναι, έγινα και πατέρας, παντρεύτηκα, ήρθα και στον ΠΑΟΚ».

Για το στιλ παιχνιδιού του ΠΑΟΚ: «Υγεία να έχουμε και όλα θα πάνε καλά. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει παίκτες σταρ, παίκτη που θα βάλει 30 πόντους. Είναι ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης και έτσι πλέον είναι το μπάσκετ. Το παιχνίδι θα είναι μοιρασμένο, όλοι θα είναι χρήσιμοι».



Αντσελότι:« Αύριο ο Κουρτουά, με Μπάγερν θα παίξει ο Λούνιν»
Αντσελότι:« Αύριο ο Κουρτουά, με Μπάγερν θα παίξει ο Λούνιν»
Europa Conference League: O Ελ Κααμπί MVP των πρώτων ημιτελικών
Europa Conference League: O Ελ Κααμπί MVP των πρώτων ημιτελικών
EURO 2024: Η UEFA άναψε το πράσινο φως για 26 παίκτες
EURO 2024: Η UEFA άναψε το πράσινο φως για 26 παίκτες
Μεταγραφές, Ντόρτμουντ: Τέλος ο Ρόις - Αποχωρεί στο τέλος της σεζόν
Μεταγραφές, Ντόρτμουντ: Τέλος ο Ρόις - Αποχωρεί στο τέλος της σεζόν
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved