Παναθηναϊκός: Το «πιτ μπουλ» αγριεύει!

Παναθηναϊκός: Το «πιτ μπουλ» αγριεύει!

Ο ΝτεΜάρκους Νέλσον μετράει αντίστροφα για να φορέσει την φανέλα του Παναθηναϊκού και μέσω της «ΠΡΑΣΙΝΗΣ» στέλνει μήνυμα από το Λας Βέγκας για την ερχόμενη σεζόν

Λίγες ημέρες απέμειναν, προκειμένου ο Παναθηναϊκός να πιάσει δουλειά ενόψει της νέας σεζόν. Οι «πράσινοι» φιλοδοξούν να παίξουν ελκυστικό μπάσκετ υπό τις οδηγίες του Ντούσκο Ιβάνοβιτς και οι παίκτες του θα κάνουν τα πάντα για να το πετύχουν. Η ομάδα του «τριφυλλιού» γνωρίζει τον τρόπο να δημιουργεί πρωταθλητές και αυτό τόνισε μιλώντας στην «ΠΡΑΣΙΝΗ» ο Ντε Μάρκους Νέλσον ο οποίος ανυπομονεί να φορέσει την φανέλα του Παναθηναϊκού και να παλέψει μαζί με τους συμπαίκτες του, ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι των «πράσινων».

Ο Αμερικανός γκαρντ βρίσκεται στο Λας Βέγκας όπου απολαμβάνει τις τελευταίες ημέρες ξεκούρασης και φυσικά τις συνδυάζει με καθημερινές προπονήσεις με στόχο να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση ενόψει της προετοιμασίας του «τριφυλλιού». Το «πιτ μπουλ» της ομάδας μίλησε για την πρόκληση που έχει μπροστά του και υποσχέθηκε πως την ερχόμενη σεζόν κανείς δεν θα περάσει εύκολο βράδυ απέναντι στον Παναθηναϊκό.

«Ενθουσιασμένος στους καλύτερους»

Η αλήθεια είναι πως ο Νέλσον όχι απλά ανυπομονεί για να ξεκινήσει η προετοιμασία με τον Παναθηναϊκό αλλά δεν κρύβει και τον ενθουσιασμό του που θα γίνει μέλος της κορυφαίας ομάδας στην Ευρώπη. «Σε λίγες ημέρες θα είμαι στην Αθήνα και φυσικά ανυπομονώ να γίνω μέλος του Παναθηναϊκού και να ζήσω όμορφες στιγμές. Είμαι ενθουσιασμένος που θα βρεθώ μαζί με τη νέα μου ομάδα. Είναι έξι φορές Πρωταθλητές Ευρώπης, διαθέτει εξαιρετικούς παίκτες κι έναν σπουδαίο προπονητή, τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς ο οποίος έχει μεγάλη εμπειρία από την Εuroleague ενώ του αρέσει να δουλεύει στις λεπτομέρειες. Ο Παναθηναϊκός έχει μεγάλη ιστορία και πολλές επιτυχίες τόσο στην Ελλάδα όσο και την Ευρώπη, οπότε πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να διατηρηθεί η ομάδα ψηλά. Για μένα είναι μεγάλη η πρόκληση και το κίνητρο να τα δώσω όλα, να δουλέψω σκληρά και να έχουμε μία επιτυχημένη σεζόν».

«Θα έχουν δύσκολα βράδια»

Ο Παναθηναϊκός έχει συνηθίσει να βρίσκεται στην κορυφή και αυτό το πιστοποιούν οι τίτλοι που βρίσκονται στην πλούσια τροπαιοθήκη του. Όπως γίνεται αντιληπτό όλοι οι παίκτες που αποκτήθηκαν το φετινό καλοκαίρι γνωρίζουν πολύ καλά σε ποια ομάδα βρίσκονται κάτι το οποίο σχολίασε και ο Αμερικανός γκαρντ αναφορικά με τους στόχους των «πράσινων». «Πάντα στόχος είναι η νίκη, πόσο μάλλον σε αυτό το επίπεδο που είναι το κορυφαίο με μια ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός. Στόχος μας είναι να δουλέψουμε σκληρά στη διάρκεια της προετοιμασίας και να παίξουμε καλό μπάσκετ στη συνέχεια όταν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα», ανέφερε ο Νέλσον και πρόσθεσε: «Στον Παναθηναϊκό πρέπει πάντα να κερδίζεις και γι’ αυτό θα παλεύουμε σε κάθε αγώνα από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό. Το σίγουρο είναι πως οι αντίπαλοι μας θα έχουν δύσκολα βράδια και ο κόσμος μας να είναι σίγουρος γι’ αυτό».

«Εκπληκτικοί οι οπαδοί της ομάδας»

Σχετικά με τους στόχους του «τριφυλλιού» ο Νέλσον δεν παρέλειψε ν’ αναφερθεί και στον κόσμο του Παναθηναϊκού. Στην ερώτηση μάλιστα αν μπορεί να υποσχεθεί κάτι στους φιλάθλους του «τριφυλλιού» για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο ο 29χρονος γκαρντ απέφυγε τα μεγάλα λόγια κι έδωσε τη θέση τους στις πράξεις. «Γνωρίζω πολύ καλά πως ο Παναθηναϊκός διαθέτει εκπληκτικούς φιλάθλους. Το έχω ζήσει σαν αντίπαλος και έχω ακούσει για τα ντέρμπι αλλά ανυπομονώ να το ζήσω και ως παίκτης του Παναθηναϊκού. Όλοι μας θέλουμε να πετύχει η ομάδα αλλά αυτό πρέπει να το δείξουμε με πράξεις μέσα στο γήπεδο και όχι με υποσχέσεις. Σίγουρα η στήριξη των οπαδών μας, θα μας δώσει ενέργεια κι εμείς θα κάνουμε τα πάντα πάνω στο παρκέ. Θα δουλέψουμε όσο καλύτερα γίνεται κι ελπίζω να είμαστε υγιείς για να φτάσουμε στους στόχους μας, στο τέλος της σεζόν», κατέληξε ο Νέλσον που τις επόμενες ημέρες θα βρίσκεται στην Αθήνα για την οποία έχει φροντίσει να μάθει πολλά πράγματα. Αξίζει να σημειωθεί πάντως, όπως οι υπόλοιποι παίκτες του Παναθηναϊκού, έτσι κι ο έμπειρος γκαρντ βρίσκεται αρκετές ώρες στο γήπεδο, στο Λας Βέγκας και δουλεύει σε κάθε λεπτομέρεια δείχνοντας πως ετοιμάζεται να έρθει στη χώρα μας με άγριες διαθέσεις για να βάλει το δικό του λιθαράκι στην πορεία του «τριφυλλιού».



Premier League: Ο Φάμπιαν Χιρτσέλερ διάδοχος του Ντε Τσέρμπι στο «τιμόνι» της Μπράιτον
Premier League: Ο Φάμπιαν Χιρτσέλερ διάδοχος του Ντε Τσέρμπι στο «τιμόνι» της Μπράιτον
Euro 2024: Η Αλβανία πέτυχε κόντρα στην Ιταλία το πιο γρήγορο γκολ στην ιστορία της διοργάνωσης
Euro 2024: Η Αλβανία πέτυχε κόντρα στην Ιταλία το πιο γρήγορο γκολ στην ιστορία της διοργάνωσης
Euro 2024: Εντυπωσιακή Ισπανία, με ανατροπή η Ιταλία - Το πανόραμα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος
Euro 2024: Εντυπωσιακή Ισπανία, με ανατροπή η Ιταλία - Το πανόραμα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος
Euro 2024, Ιταλία – Αλβανία 2-1: Ξεπέρασε το σοκ και το γύρισε σε πέντε λεπτά!
Euro 2024, Ιταλία – Αλβανία 2-1: Ξεπέρασε το σοκ και το γύρισε σε πέντε λεπτά!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved