Νέα Κηφισιά: Τσαλδάρης για όλα

Νέα Κηφισιά: Τσαλδάρης για όλα

Τον απολογισμό της χρονιάς που έφυγε, αλλά και αυτής που έρχεται και θα τον βρει στη Νέα Κηφισιά έκανε ο Δημήτρης Τσαλδάρης.

Ο έμπειρος γκαρντ / φόργουορντ μίλησε στην ιστοσελίδα της ομάδας των βορείων προαστίων από τη Βόρεια Εύβοια, όπου απολαμβάνει τις διακοπές του.

- Δημήτρη πώς είναι αυτές οι ημέρες χωρίς μπάσκετ;

«Είναι οι ημέρες που προσπαθείς να ξεκουράσεις το σώμα και το πνεύμα πριν ξαναμπείς στη μάχη. Η συντήρηση είναι εξίσου σημαντική μετά από μια μεγάλη σεζόν, ειδικά για εμάς τα μεγάλα παιδιά (γέλια). Οπότε ο χρόνος κυλάει με τις απαραίτητες διακοπές, λίγο ψάρεμα και παιχνίδι με τα παιδιά μέχρι να γυρίσουμε στο γήπεδο».

- Τι κρατάς από την περυσινή σεζόν;

«Κρατάω ότι φτιάξαμε μια ομάδα που έχει όλο το πακέτο, το οποίο επιζητά ένας άνθρωπος που ασχολείται επαγγελματικά με το μπάσκετ. Παρουσιάσαμε ένα σύνολο με ταυτότητα στο γήπεδο, με συγκεκριμένες αρχές και όλο αυτό μετουσιώθηκε σε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα που ήταν η 5η θέση στην πρώτη μας χρονιά στην Α1. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Είναι κάτι άλλο πολύ σημαντικό που πρέπει να το αναφέρουμε».

tsaldaris me Ari

- Ποιο είναι αυτό;

«Καλώς ή κακώς, στην εποχή που ζούμε, οι επαγγελματίες αθλητές κοιτούν πρώτα απ' όλα την επιβίωσή τους. Δεν ξέρω αν θα με πει κάποιος υπερβολικό, αλλά εγώ εισπράττω ότι η Κηφισιά αυτή τη στιγμή είναι ο πιο ελκυστικός προορισμός στην Α1, μετά τις δύο μεγάλες ομάδες. Η διοίκηση της ομάδας έδωσε τα διαπιστευτήρια της, με συνέπεια και σοβαρότητα και αυτή τη στιγμή έφτιαξε «καλό όνομα», με αποτέλεσμα όλοι να την αντιμετωπίζουν με σεβασμό. Κι αφού το κατακτήσαμε πρέπει να συνεχίσουμε έτσι».

- Ποια ήταν η χειρότερη στιγμή της χρονιάς που έφυγε;

«Η χειρότερη ήταν το βράδυ στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο όταν δεν καταφέραμε να φτάσουμε τους 40 πόντους. Μπήκαν αμφιβολίες εκείνο το βράδυ στο μυαλό μας και αδικήσαμε την ποιότητά μας. Λίγες εβδομάδες μετά απαντήσαμε στους εαυτούς μας γιατί ήρθε η καλύτερη στιγμή της σεζόν».

- Ποια ήταν αυτή;

«Ήταν παρατεταμένα η καλύτερη στιγμή διότι επειδή δύο μήνες κερδίζαμε συνέχεια, ωστόσο αν πρέπει να σταθώ σε ένα συγκεκριμένο χρονικό σημείο θεωρώ πως ήταν η αντίδραση μετά το 1-5 που κορυφώθηκε με τη νίκη μέσα στο Ρέθυμνο. Εκεί γύρισε ο διακόπτης και ακολούθησε το σερί νικών».

tsald2

- Τι περιμένεις για τη σεζόν που έρχεται;

«Να παίξουμε ωραίο μπάσκετ και να καθιερωθούμε στη συνείδηση του κόσμου με τα αποτελέσματα που θα φέρουμε. Η Κηφισιά δεν είναι πυροτέχνημα και νομίζω πως έχουμε την ευκαιρία να το δείξουμε σε όλους τους φιλάθλους».

- Σαν καλός ψαράς που είσαι, τι ψάρια βλέπεις να πιάνει η Κηφισιά το 2014-15;

«Ο στόχος είναι πάντα να κάνεις τη μεγαλύτερη ψαριά, οπότε πιστεύω πως θα έχουμε την ευκαιρία να πιάσουμε κάτι παραπάνω στα δίχτυα μας από την προηγούμενη σεζόν»!

- Τι σε κάνει να αισιοδοξείς;

«Δεν μας λείπει κάτι. Η πλειοψηφία της βάσης των Ελλήνων παικτών παρέμεινε, έχουμε διοίκηση που είναι αξιόπιστη και έχει φιλοδοξίες. Πέρυσι είχαμε μεγάλη επιτυχία στην επιλογή ξένων παικτών, οπότε για να το θέσω ανάποδα, δεν υπάρχει κάτι που να με κάνει απαισιόδοξο. Όλα θα πάνε καλά».

Και σε αντίθεση με τον μύθο που συνοδεύει τους ψαράδες και τους κυνηγούς που γιγαντώνουν τις επιτυχίες τους, ο Δημήτρης δεσμεύτηκε ότι μετά την επόμενη ψαριά θα στείλει και φωτογραφικές αποδείξεις. Οπότε αναμένουμε να διαπιστώσουμε αν πράγματι είναι εξίσου καλός σκόρερ και στη θάλασσα!



Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved