Μπατής: «Υπάρχει όραμα στον Απόλλωνα Πατρών»

Μπατής: «Υπάρχει όραμα στον Απόλλωνα Πατρών»

Τόσο ο Απόλλωνας Πατρών όσο και ο Μάριος Μπατής επιβεβαίωσαν τη συμφωνία τους για συμβόλαιο συνεργασίας δύο ετών.

Ο 34χρονος γκαρντ αποφάσισε να αποχωρήσει από τον Πανιώνιο, για να συνεχίσει την καριέρα του με τη μελανόλευκη φανέλα. Με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Πελοπόννησος», μάλιστα, επιβεβαίωσε τη συμφωνία του με τους διοικούντες την αχαϊκή ΚΑΕ: «Τα έχουμε βρει σε όλα, απομένει απλώς να τελειώσει και τυπικά η υπόθεση. Όμως, έχουμε δώσει λόγο και για εμένα ο λόγος είναι ισχυρός, σαν συμβόλαιο. Προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος που θα συνεχίσω την καριέρα μου σε μια ομάδα με την παράδοση, τον κόσμο, την ιστορία και τη δυναμική του Απόλλωνα». Είπε ακόμα…

-Ποιοι ήταν οι λόγοι που αποφάσισες να αποδεχθείς την πρόταση του Απόλλωνα;
«Μου άρεσε ο τρόπος που με προσέγγισαν οι άνθρωποι του Απόλλωνα. Μίλησα και με τον κ. Βασίλη Λιανό και με τον κόουτς Βετούλα, για τον οποίο τρέφω μεγάλη εκτίμηση και τον μάνατζερ της ομάδας Σταύρο Δανιήλ. Με πλησίασαν σωστά, μου εξήγησαν το πλάνο, μου είπαν πώς σκέφτονται να χτίσουν την ομάδα. Διαπίστωσα ότι υπάρχει όραμα. Από την άλλη ρόλο στην απόφασή μου έπαιξε και η πόλη στην οποία έρχομαι και κυρίως οι εγκαταστάσεις της ομάδας και η ίδια η ομάδα. Η Πάτρα είναι μια μπασκετούπολη, ο Απόλλων έχει τρομερές εγκαταστάσεις και γήπεδο που ζηλεύουν πολλοί και το γεμίζει. Εγώ όσα χρόνια παίζω μπάσκετ πάντα θυμάμαι ερχόμενος ως αντίπαλος στην Πάτρα στην κερκίδα 2.500-3.000 κόσμο».

-Εσύ στον κόσμο τι θα έλεγες;
«Να συνεχίσει να στηρίζει έμπρακτα την ομάδα όπως έκανε τα τελευταία χρόνια και ελπίζω να βοηθήσω και εγώ να του δώσουμε πολλές χαρές».

-Πού μπορεί να φθάσει η ομάδα τη νέα χρονιά;
«Είναι νωρίς να το πούμε. Στόχος είναι ναι φτιάξουμε μια ανταγωνιστική ομάδα. Σε πρώτη φάση μπορώ να πω να τα πάμε καλύτερα από πέρυσι, αλλά οι ισορροπίες από την 3η έως και την 10η θέση είναι λεπτές».

-Ο προσωπικός σου στόχος;
«Όσοι με ξέρουν καλά γνωρίζουν ότι πάντα δίνω στο παρκέ το 101% για την ομάδα. Οι στόχοι μου είναι συνυφασμένοι με την ομάδα, αυτή είναι η δουλειά και πλέον θα τα δίνω όλα για τον Απόλλωνα. Θα κάνω ό,τι μου ζητηθεί, όσο καλύτερα μπορώ, για να κερδίζει η ομάδα. Γιατί το μεγαλύτερο όφελος για έναν αθλητή είναι αυτό ακριβώς, η ομάδα του να κερδίζει και μετά έπονται οι προσωπικές διακρίσεις ή φιλοδοξίες».

-Τι έχεις να πεις για την αποχώρησή σου από τον Πανιώνιο;
«Με σεβασμό στην νέα μου ομάδα, τον Απόλλωνα, δεν κρύβω ότι στενοχωρήθηκα λιγάκι για την αποχώρησή μου από τον Πανιώνιο. Όμως, τους ενημέρωσα ως όφειλα. Έχω περάσει πολύ ωραία μπασκετικά χρόνια στον Πανιώνιο, αλλά στη ζωή πάντα κοιτάζεις μπροστά. Πλέον είμαι παίκτης του Απόλλωνα, είμαι χαρούμενος για αυτό και θα δίνω όπως είπα και νωρίτερα το 101% για την νέα μου ομάδα».

-Μοιάζουν λιγάκι Απόλλων και Πανιώνιος;
«Υπό μία έννοια ναι. Έχουν και οι δύο σκληρό εντός εισαγωγικών κοινό. Ανθρώπους που τους αγαπάνε και τους στηρίζουν. Έχουν μακρά παράδοση και το μπάσκετ τους έχει ανάγκη. Το μπάσκετ θέλει ο Απόλλων να είναι δυνατός και υγιής και αυτό το λέγαμε όλοι και όταν έλειπε από την Α1 και επίσης θέλει και έχει ανάγκη υγιή και δυνατό τον Πανιώνιο. Εγώ θα ήθελα να ευχηθώ ο Πανιώνιος να βρει τον δρόμο του».

-Πάντως, δεν είσαι ο μόνος παίκτης που παίρνει από τον Πανιώνιο ο Απόλλων. Προηγήθηκε η απόκτηση του Σκορδίλη...
«Με τον Γάιο συνεργαστήκαμε για έξι μήνες καλά στον Πανιώνιο και εύχομαι να έχουμε την ίδια και καλύτερη συνεργασία στον Απόλλωνα».

Ανακοίνωση, για τη μεταγραφή του Μάριου Μπατή, εξέδωσε από την πλευρά του ο Απόλλωνας Πατρών: «Ο Απόλλων Πάτρας επιβεβαιώνει ότι έχει έλθει σε προφορική συμφωνία με τον πλέι μέικερ Μάριο Μπατή για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Στη συμφωνία υπάρχει ο όρος να τεθεί σε ισχύ η συνεργασία των δύο πλευρών αν και εφόσον ο αθλητής δεν έχει δεχθεί καλύτερη πρόταση μέχρι τις 30 Ιουλίου».



Αταμάν: «Παίζουμε καλό μπάσκετ και θέλουμε περισσότερα»
Αταμάν: «Παίζουμε καλό μπάσκετ και θέλουμε περισσότερα»
Παναθηναϊκός AKTOR: Δεν μπορούσε να το χάσει - Με Χουάντσο κόντρα στη Μακάμπι!
Παναθηναϊκός AKTOR: Δεν μπορούσε να το χάσει - Με Χουάντσο κόντρα στη Μακάμπι!
Λευτέρης Πετρούνιας: «Η δουλειά τώρα ξεκινάει, δεν υπάρχει άλλος στόχος στο Παρίσι από το χρυσό»
Λευτέρης Πετρούνιας: «Η δουλειά τώρα ξεκινάει, δεν υπάρχει άλλος στόχος στο Παρίσι από το χρυσό»
Ο Αντρέι Ρούμπλεφ κατέκτησε τον τίτλο στη Μαδρίτη αλλά θα επιστρέψει στο νοσοκομείο
Ο Αντρέι Ρούμπλεφ κατέκτησε τον τίτλο στη Μαδρίτη αλλά θα επιστρέψει στο νοσοκομείο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved