Ρουσιαμάνης: «Δεν έχουμε δεύτερο πλάνο»

Ρουσιαμάνης: «Δεν έχουμε δεύτερο πλάνο»

Η παραμονή του Κώστα Φλεβαράκη στον πάγκο των Τρικάλων BC είναι ο αποκλειστικός στόχος των διοικούντων, σύμφωνα με τον Αχιλλέα Ρουσιαμάνη.

Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ, με δηλώσεις του στο FM 100, παραδέχθηκε πως δεν έχουν σκεφτεί εναλλακτικό πλάνο στην περίπτωση που ο 44χρονος τεχνικός δεν ανανεώσει τη συνεργασία του μαζί τους. Μίλησε, επίσης, για τους στόχους της καινούριας χρονιάς, το μπάτζετ που θα παραμείνει το ίδιο, αλλά και την τοποθέτηση του Ευθύμη Ρεντζιά στη θέση του γενικού διευθυντή. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για την ανάληψη των καθηκόντων του γενικού διευθυντή της ΚΑΕ από τον Ευθύμη Ρεντζιά: «Ήταν ιδανική η επιλογή του Ευθύμη για τη συγκεκριμένη θέση. Είναι από τα Τρίκαλα, έχει παίξει μπάσκετ σε πολύ υψηλό επίπεδο και κουβαλάει εικόνες και εμπειρίες από το εξωτερικό. Επιπλέον, τα τελευταία χρόνια έχει ασκήσει διοίκηση στην Περιφέρεια Θεσσαλίας και άρα μπορεί να οργανώσει και να διοικήσει την ομάδα μας, η οποία αλλάζει σελίδα πλέον. Ο Ευθύμης Ρεντζιάς θα έχει τη συνολική ευθύνη της λειτουργίας της ομάδας από εδώ και στο εξής».

Για την παραμονή του Κώστα Φλεβαράκη στην τεχνική ηγεσία: «Με τον Κώστα Φλεβαράκη έχουμε μιλήσει αρκετά τον τελευταίο καιρό, αλλά όλα πήγαν πίσω λόγω του σοβαρού προβλήματος που είχε με τον πατέρα του, ο οποίος δυστυχώς κατέληξε. Θεωρώ πως μέσα στις επόμενες ημέρες θα έχει ξεκαθαρίσει το θέμα, γιατί στον κόουτς έχουν γίνει και αξιόλογες προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού. Δεν έχουμε δεύτερο πλάνο, αποκλειστικός στόχος μας είναι ο Κώστας Φλεβαράκης».

Για τους στόχους που θέτουν στα Τρίκαλα, εν όψει της νέας χρονιάς: «Πέρυσι ήταν εξαιρετικά δύσκολη και μεταβατική χρονιά. Οργανωθήκαμε από το μηδέν, ξεκινήσαμε αργά, πληρώσαμε παλιές υποχρεώσεις. Φέτος ξεκινάμε πιο οργανωμένα. Στόχος θα είναι και πάλι η παραμονή, σε μια χρονιά που αναμένεται πιο δύσκολη από την περσινή».

Για το μπάτζετ των Τρικάλων BC: «Θα κινηθούμε στα ίδια επίπεδα με πέρυσι, αν υπάρξει όμως μείωση από τα χρήματα που θα πάρουμε από τον ΟΠΑΠ θα αναγκαστούμε να καλύψουμε αυτό το ποσό με ίδια κεφάλαια».POS: Μόλις το 15% των υπόχρεων έχει ολοκληρώσει τη διασύνδεση με τις ταμειακές μηχανές
POS: Μόλις το 15% των υπόχρεων έχει ολοκληρώσει τη διασύνδεση με τις ταμειακές μηχανές
Παναθηναϊκός-Άρης: Αποθέωση για τον Γιώργο Καρλαύτη!
Παναθηναϊκός-Άρης: Αποθέωση για τον Γιώργο Καρλαύτη!
Τέμπη: Διασώστες του ΕΚΑΒ θυμούνται την τραγωδία – «Ήταν μία κόλαση, σκηνές εξωπραγματικές»
Τέμπη: Διασώστες του ΕΚΑΒ θυμούνται την τραγωδία – «Ήταν μία κόλαση, σκηνές εξωπραγματικές»
Super League Βαθμολογία: Νίκες του Big-4 και καμία αλλαγή στην κορυφή
Super League Βαθμολογία: Νίκες του Big-4 και καμία αλλαγή στην κορυφή
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved