ΠΑΟΚ: Με συγκέντρωση για το 2-0

ΠΑΟΚ: Με συγκέντρωση για το 2-0

Δεν υπάρχει καιρός για χαλάρωση στον ΠΑΟΚ, καθώς οι αγωνιστικές υποχρεώσεις τους στα πλέι οφ της Basket League ΟΠΑΠ τρέχουν.

Τη Δευτέρα (26/05, 17.30) θα διεξαχθεί στο κλειστό της Πυλαίας ο δεύτερος μικρός τελικός, ανάμεσα στους Θεσσαλονικείς και τον Πανιώνιο. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» επέστρεψε χθες (22/05) από την πρωτεύουσα και χωρίς ίχνος χρονοτριβής ξεκίνησε σήμερα (23/05) στο «PAOK Sports Arena» τις προπονήσεις του. Οι παίκτες του Σούλη Μαρκόπουλου γυμνάστηκαν σε πιο χαλαρό ρυθμό, σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες, ενώ είχαμε και ανάλυση του πρώτου παιχνιδιού μέσω βίντεο.

Στον ΠΑΟΚ θεωρούν πως εάν παραμείνουν συγκεντρωμένοι και παίξουν και στη συνέχεια βάσει των πραγματικών δυνατοτήτων τους θα καταφέρουν να φέρουν εις πέρας το στόχο τους, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση της τρίτης θέσης στο φετινό πρωτάθλημα. Το ευχάριστο για τον έμπειρο τεχνικό είναι πως δεν έχει να αντιμετωπίσει αγωνιστικά προβλήματα, άρα μπορεί να καταστρώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα πλάνα του για την εξουδετέρωση του αντιπάλου. Η φωτογραφία από τη σημερινή (23/05) προπόνηση δόθηκε στη δημοσιότητα από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ.



Πάσχα 2026: Πότε είναι φέτος
Πάσχα 2026: Πότε είναι φέτος
Άμεση αποχώρηση τριών παικτών της Χάποελ Μπερ Σεβά
Άμεση αποχώρηση τριών παικτών της Χάποελ Μπερ Σεβά
ΑΕΚ: Οι οδηγίες προς τον κόσμο για Βόλο
ΑΕΚ: Οι οδηγίες προς τον κόσμο για Βόλο
Η ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης για την αποστολή της Κ18 που βρίσκεται στο Άμπου Ντάμπι
Η ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης για την αποστολή της Κ18 που βρίσκεται στο Άμπου Ντάμπι
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved