Κουκουλεκίδης: «Προβάδισμα στον Ολυμπιακό»

Κουκουλεκίδης: «Προβάδισμα στον Ολυμπιακό»

Ο Ολυμπιακός θα είναι η ομάδα που θα κατακτήσει φέτος τον τίτλο στο πρωτάθλημα της Basket League ΟΠΑΠ, σύμφωνα με το Στράτο Κουκουλεκίδη.

Ο έμπειρος τεχνικός, με δηλώσεις του στο Arena FM 89.4, έδωσε προβάδισμα στους Πειραιώτες γιατί έχουν μεγαλύτερο βάθος στο ρόστερ τους σε σχέση με τον Παναθηναϊκό, ο οποίος πάντως διατηρεί το πλεονέκτημα έδρας. Μίλησε, επίσης, για τη σειρά του μικρού τελικού ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον ΠΑΟΚ, αλλά και το μέλλον του που πιθανότητα θα τον βρει και πάλι στην Κίνα. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για το χθεσινό (22/05) πρώτο τελικό στο ΟΑΚΑ: «Ο Ολυμπιακός είχε πολύ μεγάλη ευκαιρία που δεν ξέρω εάν θα του παρουσιαστεί ξανά. Ο Παναθηναϊκός έδειξε φρεσκάδα στο πρώτο ημίχρονο, αλλά κουρασμένος στη διάρκεια του δεύτερου ημιχρόνου. Ο Ολυμπιακός δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες του δεύτερου ημιχρόνου για να πάρει το παιχνίδι. Έγινε καλό παιχνίδι μέσα σε καλό αθλητικό πλαίσιο κι αυτό είναι παρήγορο για το ελληνικό μπάσκετ».

Για το εάν θεωρεί πως θα αντιδράσει ο Ολυμπιακός: «Εγώ είμαι σίγουρος πως Ολυμπιακός θα κάνει νίκες στην έδρα του και θα κάνει και μία νίκη παραπάνω, βλέποντας τις δύο ομάδες και το βάθος στο ρόστερ. Δίνω προβάδισμα στον Ολυμπιακό. Η εκτίμησή μου από την εικόνα των ομάδων αυτή είναι. Πρέπει να γίνει καλύτερο παιχνίδι από το χθεσινό (22/05), κανείς δεν έχει παράπονα από τη διαιτησία που ήταν μοιρασμένη και από εκεί και πέρα και ο κόσμος ήταν εντάξει, πέρα από κάποιες βωμολοχίες».

Για το μικρό τελικό: «Εάν κρίνουμε από όλο το πρωτάθλημα αυτές οι δύο ομάδες πρωταγωνίστησαν εκτός από τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό και μπορούν να λένε πως παίζουν τους κόπους της χρονιάς τους έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα. Θεωρώ και πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ έδειξε ζωντάνια, διάθεση να πάρει την τρίτη θέση και υπερτερούσε του Πανιωνίου, που από κάποια στιγμή και μετά σταμάτησε να κυνηγάει αυτό που κυνηγούσε όλη τη χρονιά και πέτυχε. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλά δουλευμένη ομάδα, έχει αυτοματισμούς και έναν κορμό έξι επτά παικτών με την προσθήκη και του Κούπερ, που είναι ένας καταπληκτικός παίκτης. Είναι ένα παιχνίδι και παρέλειψα να πω πως δεν παίζει ρόλο η έδρα. Έχουν και οι δύο ομάδες ίδιες επικοινωνίες στην περιφέρεια και στους ψηλούς και θα κερδίσει ο καλύτερος. Αντίθετα, στο άλλο ζευγάρι καταλάβαμε φέτος γιατί δεν είχαμε καμιά εκπροσώπηση στην Ευρωλίγκα. Οι δύο ομάδες δεν έχουν φρεσκάδα και βρίσκονται ένα βήμα πίσω από τις άλλες ομάδες της Ευρώπης».

Για το πρωτάθλημα που πήρε στο ημιεπαγγελματικό πρωτάθλημα της Κίνας με τη Σιτσουάν: «Η ομάδα μου έπαιζε στο NBL  της Κίνας. Εμείς το κατακτήσαμε το πρωτάθλημα. Ήταν μια καταπληκτική εμπειρία σε όλους τους τομείς και μόνο κερδισμένος βγαίνεις από τέτοιες καταστάσεις».

Για το μέλλον του: «Μέσα στις επόμενες δεκαπέντε ημέρες θα ξέρω πού θα βρίσκομαι. Επιθυμία μου και επιθυμία κάποιων ανθρώπων είναι να επιστρέψω. Πέρασα ένα δύσκολο χειμώνα χάνοντας τη μητέρα μου, αλλά η ζωή συνεχίζεται. Αυτοί με θέλουν κι αν θέλω και εγώ θα μπορέσουμε να κάνουμε τον γάμο».



Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς: Στη ΒΙΑΝΕΞ και την καθηγήτρια Ελένη Σκαλτσά τα δύο ειδικά βραβεία
Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς: Στη ΒΙΑΝΕΞ και την καθηγήτρια Ελένη Σκαλτσά τα δύο ειδικά βραβεία
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved