Χαλβατζάκης: «Προς τη σωστή κατεύθυνση»

Χαλβατζάκης: «Προς τη σωστή κατεύθυνση»

Θετικά βήματα, προς τη σωστή κατεύθυνση, έχουν γίνει στο πρωτάθλημα της Basket League ΟΠΑΠ σύμφωνα με το Γιώργο Χαλβατζάκη.

Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, μιλώντας στη συνέντευξη των παικτών και των προπονητών με αφορμή την έναρξη του μικρού και του μεγάλου τελικού του ελληνικού πρωταθλήματος, ευχήθηκε αρχικά να γίνουν ωραίοι αγώνες σε φίλαθλο πλαίσιο: «Σας ευχαριστώ που ήρθατε εδώ, θα δώσω τώρα το λόγο στους πραγματικούς πρωταγωνιστές. Καλή επιτυχία, να πάμε όλοι στο γήπεδο, να βοηθήσουμε τις ομάδες μας σε φίλαθλο πλαίσιο». Είπε ακόμα…

Για τη φετινή χρονιά: «Καλησπέρα σε όλους! Δεν σας κρύβω πως πέρυσι είχα πολύ μεγάλη αγωνία για το πώς θα εξελιχθεί η φετινή χρονιά. Ήταν πολλά τα προβλήματα, όπως γνωρίζετε. Σήμερα, μπαίνοντας στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος, αισθανόμαστε ικανοποιημένοι, όχι απόλυτα, αλλά κάναμε θετικά βήματα προς τη σωστή κατεύθυνση. Τα τελευταία δύο χρόνια είχαμε αυξητική πορεία στα εισιτήρια. Σίγουρα υπάρχουν προβλήματα, από του χρόνου θα επικεντρωθούμε πώς θα φέρουμε κι άλλο κόσμο στα γήπεδα».

Για τις πολλές ομάδες από την περιφέρεια: «Οι εφτά περιφερειακές ομάδες προσέδωσαν φέτος υγεία και μια ιδιαίτερη δυναμική. Η ΑΕΚ, που ανεβαίνει από τη νέα χρονιά, αναμένεται να βοηθήσει περαιτέρω στην ανάπτυξη του πρωταθλήματος».

Για τα έσοδα κι εν γένει τα οικονομικά της διοργανώτριας αρχής: «Παρά την οικονομική κρίση υπάρχει χορηγικό ενδιαφέρον, και με την πορεία των Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στην Ευρώπη. Σας ανακοινώνω, μάλιστα, πως έχει ήδη επέλθει συμφωνία με μεγάλη εταιρία από το εξωτερικό, για το πρωτάθλημά μας. Τα τηλεοπτικά είναι κύριο έσοδο για τις ομάδες. Βασικός αρωγός μας τα τελευταία χρόνια είναι και η ΟΠΑΠ Α.Ε. Και θα συνεχίσει να είναι, τα επόμενα χρόνια. Τα πράγματα δεν έχουν επιλυθεί, αλλά οδεύουν προς τη σωστή κατεύθυνση. Σε άριστο επίπεδο είναι η σχέση μας με τον ΠΣΑΚ και με την ΕΟΚ. Η οικονομική εξυγίανση του συνδέσμου ήταν στόχος μας. Ύστερα από τρία χρόνια έχουμε και πάλι πλεόνασμα».

Για τον τρόπο διεξαγωγής των τελικών: «Το θέμα με τη σειρά των αγώνων είναι διφορούμενο. Θα μας απασχολήσει για την επόμενη χρονιά, θα το δούμε του χρόνου. Δεν είναι ωραίο, ούτε εμένα μου αρέσει, να είναι αλλιώς η μία σειρά και αλλιώς η άλλη».

Για τα επεισόδια: «Δεν έχει να κάνει με το πειθαρχικό, είναι πολύ πιο αυστηρό το δικό μας σε σχέση με της Ευρωλίγκας. Έχει θέμα με τη νοοτροπία, πρέπει να αλλάξει. Είμαι αισιόδοξος οι τελικοί θα κυλήσουν ομαλά». Στο Final Four, στο Μιλάνο, ήταν 30-40 φίλαθλοι, παρέα Ολυμπιακοί και Παναθηναϊκοί. Γιατί δεν γίνεται κι εδώ αυτό;».



Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved