Πελεκάνος: «Μπορούσαμε περισσότερα»

Πελεκάνος: «Μπορούσαμε περισσότερα»

Δύσκολη χαρακτήρισε τη χρονιά που μόλις ολοκληρώθηκε για τον Άρη ο Μιχάλης Πελεκάνος, ενώ πρόσθεσε πως θα μπορούσαν να είχαν πετύχει περισσότερα.

Οι Θεσσαλονικείς ολοκλήρωσαν τη φετινή σεζόν στην Basket League ΟΠΑΠ ως έβδομοι στην κανονική διάρκεια ενώ αποκλείστηκαν από τον Ολυμπιακό από το δεύτερο γύρο των πλέι οφ. Ο 32άχρονος φόργουορντ, με δηλώσεις του στα Αθλητικά Νέα 98.7, έκανε τον απολογισμό και κατέληξε στο συμπέρασμα πως σίγουρα θα μπορούσαν να είχαν καταφέρει περισσότερα. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για τον απολογισμό της χρονιάς: «Ήταν πολύ δύσκολη χρονιά. Ξεκινήσαμε καλά. Στην πορεία έφυγε ο προπονητής και ο Γιάννης Αθηναίου και υπήρξε κάποιο μπέρδεμα. Παρά τα προβλήματα πιστεύω ήταν καλή χρονιά. Βέβαια, θα μπορούσαμε να κάνουμε και κάτι παραπάνω, καθώς χάσαμε κάποια παιχνίδια που θα μπορούσαμε να κερδίσουμε».

Για το εάν η αποχώρηση του Βαγγέλη Αγγέλου τους επηρέασε: «Σίγουρα, καθώς ο σχεδιασμός ήταν του κόουτς Αγγέλου. Στην αρχή αποδιοργανωθήκαμε, αλλά στη συνέχεια βρήκαμε ρυθμό».

Για τα συναισθήματά του μετά την ήττα από τον Κολοσσό Ρόδου, που τους στέρησε την 6η θέση: «Επηρεαστήκαμε, καθώς ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε και θέλαμε να κερδίσουμε. Απογοητευτήκαμε, καθώς τα πράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα για εμάς».

Για το εάν θεωρεί πως μπορούσαν περισσότερα, βάσει ρόστερ: «Σίγουρα μπορούσαμε. Η ομάδα έχει πολλά νέα ταλαντούχα παιδιά και καλούς έμπειρους παίκτες κι αν δεν κάναμε κάποιες «κακές» ήττες εντός και εκτός έδρας θα μπορούσαμε να είμαστε σε πολύ καλύτερη θέση».

Για το τι του μένει από τη φετινή χρονιά: «Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας και το κλίμα που επικρατούσε στην ομάδα».

Για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, απέναντι στον Παναθηναϊκό: «Η ατμόσφαιρα δεν μας επηρέασε. Δεν παίξαμε καλά στο δεύτερο ημίχρονο. Ήταν πρωτόγνωρη εμπειρία για τους νέους και κάποιους άλλους παίκτες. Πιστεύω πως λίγο το άγχος λίγο η απειρία μάς στοίχισαν. Ήταν υπέρβαση η πρόκριση στον τελικό, καθώς στο πρώτο παιχνίδι παίξαμε με τον ΠΑΟΚ εκτός έδρας. Στον ημιτελικό με τον Πανιώνιο και τη συμπαράσταση του εκπληκτικού κόσμου μας δεν θα μπορούσαμε να χάσουμε».

Για το μέλλον του στον Άρη: «Είναι νωρίς ακόμα. Τώρα, σκέφτομαι μόνο τις διακοπές με την οικογένειά μου και μετά θα μιλήσω με τη διοίκηση για το συμβόλαιό μου».

Για τους φιλάθλους του Άρη: «Τους ευχαριστούμε για τη στήριξη και ζητούμε συγγνώμη που κάποιες φορές τους απογοητεύσαμε, αλλά έτσι είναι ο αθλητισμός. Εύχομαι την επόμενη χρονιά να συνεχίζουν να στηρίζουν την ομάδα, γιατί ο κόσμος του Άρη είναι εκπληκτικός».



Με πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο ο Τέβες
Με πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο ο Τέβες
Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved