Καλαφατάκης: «Μας ενδιαφέρει μόνο ο εαυτός μας»

Καλαφατάκης: «Μας ενδιαφέρει μόνο ο εαυτός μας»

Χωρίς τον Ντέρεκ Στίβεν Ράιτ θα αγωνιστεί σε ακόμα ένα παιχνίδι του το Ρέθυμνο, στην προκειμένη απέναντι στον Ηλυσιακό.

Οι Κρητικοί θα φιλοξενήσουν αύριο (03/05, 18.00) στο «Μελίνα Μερκούρη» το συγκρότημα των Ιλισίων και θέλουν να φθάσουν στην κατάκτηση της νίκης, παρότι είναι αδιάφοροι βαθμολογικά, όπως δήλωσε ο Γιώργος Καλαφατάκης: «Μοναδικό αποτέλεσμα για εμάς, το Σάββατο (03/05), είναι μόνο η νίκη. Θέλουμε να κλείσουμε τη χρονιά όσο καλύτερα γίνεται. Προερχόμαστε από πολύ καλή εμφάνιση για 36 λεπτά με τον Παναθηναϊκό. Έχουμε ένα πρόβλημα με την έλλειψη του Ράιτ, αλλά πιστεύω ότι τα υπόλοιπα παιδιά θα κάνουν πράξη αυτά που λέγαμε όλη την εβδομάδα και θα πάρουν το παιχνίδι σε συνδυασμό με καλή εμφάνιση».

Στη συνέχεια, ο Χανιώτης τεχνικός δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα σενάρια υποβιβασμού, στα οποία εμπλέκεται ο αντίπαλός τους: «Δεν μπορούμε να μπούμε σε καμία λογική σεναρίων στο τι λένε και κάνουν οι υπόλοιπες ομάδες που ενδιαφέρονται για τα αποτελέσματα των παιχνιδιών. Εμάς μας ενδιαφέρει μόνο ο εαυτός μας και ο κόσμος μας, να τελειώσουμε όμορφα και να κλείσουμε μια δύσκολη σεζόν και μετά να κοιτάξουμε την επόμενη ημέρα, να ηρεμήσουμε και να χτίσουμε την ομάδα της επόμενης χρονιάς».

Όσον αφορά στο διοικητικό και το οργανωτικό κομμάτι, ο Γιώργος Καλαφατάκης συμπλήρωσε: «Η ομάδα μας είναι από τις πιο ισορροπημένες και συγκροτημένες του πρωταθλήματος. Φέτος ήταν δύσκολη χρονιά, γιατί οι ομάδες δεν μπορούν πάντα να πρωταγωνιστούν και να είναι ψηλά. Παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο οι επιλογές και οι ατυχίες. Θεωρώ ότι πρέπει να γίνουν κάποιες κινήσεις για να γίνουμε περισσότερο ανταγωνιστικοί και να επανέλθουμε στα προηγούμενα επίπεδα». Τέλος, για την εκδήλωση που θα ακολουθήσει μετά τη λήξη του αγώνα, πρόσθεσε: «Η ομάδα διοργανώνει γιορτή μετά το τέλος του παιχνιδιού αφιερωμένη στους φιλάθλους μας και για αυτό το λόγο θα πρέπει να είναι όλοι εκεί για να χειροκροτήσουν την προσπάθεια που καταβάλαμε στο πρωτάθλημα».

Από την πλευρά των παικτών ο Γιάννης Σίνης δήλωσε: «Την τελευταία αγωνιστική με τον Ηλυσιακό θέλουμε να συνεχίσουμε το καλό μπάσκετ που παίξαμε με τον Παναθηναϊκό και να κλείσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αυτή τη χρονιά για την ομάδα μας. Όπως μας λέει ο προπονητής μας όλη την εβδομάδα πρέπει να τελειώσουμε δυναμικά. Σε όλη τη διάρκεια της σεζόν υπήρχαν σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας και για αυτό δεν καταφέραμε να κάνουμε εξίσου καλή πορεία με την περσινή. Τώρα, στο φινάλε, πρέπει να δώσουμε την καλύτερη παράσταση μπροστά στο κοινό μας. Η ομάδα μας έχει πολύ καλές βάσεις για να γίνουμε ακόμα καλύτερη και πιο ανταγωνιστική την επόμενη χρονιά. Προσκαλώ όλο τον φίλαθλο κόσμο να είναι κοντά μας για τελευταία φορά φέτος και να τον ευχαριστήσουμε για την «παρέα» που μας κράτησε όλη αυτή τη σεζόν».



Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: LIVE το Game 2 της σειράς των playoffs της Euroleague
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: LIVE το Game 2 της σειράς των playoffs της Euroleague
Δ. Γιαννακόπουλος: Επέστρεψε στο ΟΑΚΑ και γνώρισε την αποθέωση!
Δ. Γιαννακόπουλος: Επέστρεψε στο ΟΑΚΑ και γνώρισε την αποθέωση!
Επίσημη η παραμονή του Τσάβι στην Μπαρτσελόνα
Επίσημη η παραμονή του Τσάβι στην Μπαρτσελόνα
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Νάτοι, νάτοι οι Πρωταθλητές» - Η ατμόσφαιρα στην «OPAP Arena» κι η αποθέωση
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Νάτοι, νάτοι οι Πρωταθλητές» - Η ατμόσφαιρα στην «OPAP Arena» κι η αποθέωση
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved