Καλαφατάκης: «Δύσκολα τα πράγματα στο ΟΑΚΑ»
SHARE

Καλαφατάκης: «Δύσκολα τα πράγματα στο ΟΑΚΑ»

Γιώργος Καλαφατάκης και Άκης Καλλινικίδης στάθηκα στις δυσκολίες του ΟΑΚΑ αλλά και την μεγάλη αποχή της ομάδας τους από τους αγώνες.

Τόσο ο Γιώργος Καλαφατάκης όσο και ο Άκης Καλλινικίδης τόνισαν πως η διαφορά του αγώνα με τον Παναθηναϊκό αδικεί την εικόνα της ομάδας τους, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στην μεγάλη αγωνιστική αποχή του Ρεθύμνου. Η αποχή ήταν μεγάλη. Δουλέψαμε καλά στις προπονήσεις για πολλές μέρες. Εμείς είμαστε σε νησί και δεν ήταν εύκολο να παίξουμε κάποιο φιλικό», είπε ο Γιώργος Καλαφατάκης και πρόσθεσε:

«Ξέραμε ότι τα πράγματα στο ΟΑΚΑ θα ήταν δύσκολα για εμάς. Η νίκη είναι δίκαιη για τον Παναθηναϊκό αλλά νομίζω ότι η τελική διαφορά μας αδικεί. Ελέγξαμε τον ρυθμό κατά κάποιο τρόπο και θέλαμε να εκμεταλλευτούμε την κούραση του Παναθηναϊκού. Ξέραμε, όμως, ότι τρία λεπτά για τον Παναθηναϊκό ήταν αρκετά. Όπως και έγινε. Εκεί θεωρώ πως ο Φώτσης και ο Διαμαντίδης απέδειξαν την ποιότητα, τον επαγγελματισμό και τον χαρακτήρα τους. Είναι άξιοι. Παρά τα όσα πέρασαν το τελευταίο διάστημα».

Όσο για την συνέχεια των Κρητικών, δήλωσε: «Έχουμε ένα πολύ σημαντικό ματς το Σάββατο. Θα ετοιμαστούμε να κλείσουμε την σεζόν όσο καλύτερα γίνεται. Να δώσω συγχαρητήρια στο Φράγκι για την πολύ μεγάλη προσπάθεια με την ΤΣΣΚΑ. Η ανατροπή που έκανε ο Παναθηναϊκός είναι πολύ σημαντική. Μακάρι να πετύχει τους στόχους του».

Από την μεριά του ο Άκης Καλλινικίδης είπε: «Ήρθαμε εδώ μετά από μια μεγάλη περίοδο απραξίας. Σε ένα ιδιαίτερα δύσκολο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ. Αυτός ήταν ο προβληματισμός μας. Είχαμε να παίξουμε 25 ημέρες. Υπολογίσαμε στο άδειασμα και την κούραση του Παναθηναϊκού. Θέλαμε να μείνουμε ανταγωνιστικοί και νομίζω τα καταφέραμε αρκετά καλά για 35 λεπτά και δεν μπορούμε παρά να είμαστε ικανοποιημένοι Ξέραμε πόσο δύσκολα είναι τα πράγματα στο ΟΑΚΑ».

ΑΟΧ Κισσαμικός: Τέλος ο Πετράκης
ΑΟΧ Κισσαμικός: Τέλος ο Πετράκης
Ο Κουκ «σκότωσε» τη Μακάμπι του Σφαιρόπουλου
Ο Κουκ «σκότωσε» τη Μακάμπι του Σφαιρόπουλου
Ρίβερ-Μπόκα 3-1: Επικοί "εκατομμυριούχοι"! (photos)
Ρίβερ-Μπόκα 3-1: Επικοί "εκατομμυριούχοι"! (photos)
Live Chat: Ρίβερ Πλέιτ-Μπόκα Τζούνιορς 3-1 (τελικό)
Live Chat: Ρίβερ Πλέιτ-Μπόκα Τζούνιορς 3-1 (τελικό)


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies