Μπάρλος: «Έχω ακόμα χρόνια να παίξω»

Μπάρλος: «Έχω ακόμα χρόνια να παίξω»

Δεν θέλησε να αποκαλύψει τα πλάνα του όσον αφορά στο μέλλον του ο Νίκος Μπάρλος, αν και ξεκαθάρισε πως έχει ακόμα χρόνια να παίξει.

Ο 34χρονος φόργουορντ επέστρεψε στο κλειστό της Περιβόλας ως αντίπαλος του Απόλλωνα Πατρών και τιμήθηκε από τους διοικούντες την πρώην ομάδα του. Με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» αναφέρθηκε στο πώς ένιωσε, εξέφρασε την πίστη του πως και η Κηφισιά και οι «μελανόλευκοι» θα μπουν στα πλέι οφ και εξήγησε το λόγο που αποφάσισε να επαναπατριστεί. Αναλυτικά τα όσα είπε…

-Μπορεί κάποια στιγμή να επιστρέψεις σπίτι και εννοώ στον Απόλλωνα;
«Δεν θέλω να πάμε προς τα εκεί την κουβέντα. Σημασία έχει ότι είμαι καλά, είμαι γερός και υγιής. Εύχομαι να είμαι καλά και έχω ακόμα χρόνια να παίξω. Δεν υπάρχει κάτι άλλο να σχολιάσω ούτε για το πριν ούτε για το παρακάτω».

-Περίμενες να σε υποδεχθούν με λουλούδια;
«Δεν έχει σημασία εάν το περίμενα ή δεν το περίμενα. Σημασία έχει ότι οι άνθρωποι που είναι τώρα στον Απόλλωνα έχουν ποιότητα και τους ευχαριστώ πολύ για την υποδοχή. Τους ξέρω πολύ καλά και γνωρίζω από πρώτο χέρι και τα συναισθήματά τους και το πόσο αγαπούν την ομάδα. Η αγάπη και ο σεβασμός είναι αμοιβαία συναισθήματα».

-Πάμε στα αγωνιστικά. Προηγηθήκατε με οκτώ πόντους στην αρχή του β’ ημιχρόνου και μετά ο Απόλλων ήταν ισοπεδωτικός. Τι συνέβη;
«Στην αρχή το παιχνίδι είχε χαμηλό ρυθμό και εμείς καταφέραμε να το ελέγξουμε. Όμως, σε μια τέτοια παραδοσιακή έδρα όταν κάνεις τόσα λάθη -νομίζω 17 κάναμε εμείς- δεν μπορείς να έχεις τύχη. Όταν δώσεις το δικαίωμα στον Απόλλωνα με τον κόσμο στο πλευρό του να νιώθει άνετα, τότε έχεις πρόβλημα. Εμείς λοιπόν δεν τα καταφέραμε, ο Απόλλων επέβαλλε αυτός τον ρυθμό του και έτσι ήλθε η ήττα».

-Ο προπονητής σου, Ηλίας Παπαθεοδώρου, είπε ότι ο Απόλλων νίκησε δίκαια. Συμφωνείς;
«Ναι, σε αυτό δεν χωρά καμία αμφιβολία».

-Σε σχέση με τον πρώτο γύρο πώς είδες τον Απόλλωνα;
«Πολύ καλύτερο. Έχει κάνει δύο σημαντικές προσθήκες με τον Ρος και τον Μιλουτίνοβιτς. Ο Νίκος (Βετούλας) είναι πολύ έμπειρος πλέον, διαπίστωσε τι ακριβώς έλλειπε στην ομάδα και έκανε τις κατάλληλες επιλογές. Ήταν και τυχερός, αφού βρήκε τους παίκτες που ήθελε και παράλληλα επέστρεψε από τον τραυματισμό του ο Ουίλσον, τον οποίο θεωρώ πολύ σημαντικό παίκτη για τον Απόλλωνα».

-Θα είναι στα πλέι οφ;
«Όλα θα κριθούν στο φινάλε, αλλά πιστεύω ότι θα είναι».

-Η Κηφισιά;
«Είναι πολύ υγιές σωματείο και τα επόμενα χρόνια θα δείξει χαρακτήρα. Δουλεύουμε πολύ καλά. Ξεκινήσαμε με στόχο την παραμονή και λογικά θα μπούμε στην 6άδα, αυτό σημαίνει πάρα πολλά».

-Εσύ αισθάνεσαι δικαιωμένος για την επιλογή σου να επιστρέψεις, μετά την Ιταλία, στο ελληνικό πρωτάθλημα;
«Δεν είναι θέμα δικαίωσης ή όχι. Το μπάσκετ πολλές φορές μπορεί να μην σου δώσει πολλές επιλογές. Κάποιες φορές κοιτάζεις το καλύτερο δυνατό τη δεδομένη στιγμή. Όλα είναι ρευστά και δυστυχώς που θα το πω πολλές φορές κοιτάζεις πώς θα διασφαλίσεις το οικονομικό».

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο Onsports TV.



Θρήνος στο NBA: Πέθανε στα 33 του ο Ντάριους Μόρις
Θρήνος στο NBA: Πέθανε στα 33 του ο Ντάριους Μόρις
LaLiga: Η Τζιρόνα έστεψε Πρωταθλήτρια τη Ρεάλ Μαδρίτης – Έφτασε τα 36 τρόπαια η «βασίλισσα»
LaLiga: Η Τζιρόνα έστεψε Πρωταθλήτρια τη Ρεάλ Μαδρίτης – Έφτασε τα 36 τρόπαια η «βασίλισσα»
Οι κληρώσεις στα προκριματικά του EURO σε Εθνική Νέων κι Εθνική Παίδων
Οι κληρώσεις στα προκριματικά του EURO σε Εθνική Νέων κι Εθνική Παίδων
Formula 1: «Άπιαστος» και πάλι ο Φερστάπεν! Άνετη νίκη και στο Sprint στο Grand Prix στο Μαϊάμι
Formula 1: «Άπιαστος» και πάλι ο Φερστάπεν! Άνετη νίκη και στο Sprint στο Grand Prix στο Μαϊάμι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved