Τρίκαλα BC: Υπάρχουν ακόμα εισιτήρια για Ολυμπιακό
Αν και ο αριθμός τους είναι περιορισμένος υπάρχουν ακόμα εισιτήρια για τον εντός έδρας αγώνα των Τρικάλων BC με τον Ολυμπιακό.
Οι δύο αντίπαλοι θα παίξουν αύριο (30/03, 15.00) στο Δημοτικό Κλειστό Τρικάλων, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Basket League ΟΠΑΠ. Τα τελευταία εισιτήρια θα τεθούν στη διάθεση των φιλάθλων σήμερα το απόγευμα (29/03, 19.00) από τα γραφεία της ΚΑΕ, ενώ εφόσον απομείνουν διαθέσιμα κομμάτια θα πουληθούν αύριο το πρωί (30/03, 10.00), όπως ενημερώνουν με νέα ανακοίνωσή τους οι διοικούντες τους Θεσσαλούς.
Η ανακοίνωση: «Τα γραφεία της ομάδας θα παραμείνουν ανοιχτά και το Σάββατο απόγευμα και την Κυριακή πρωί. Από την ΚΑΕ Τρίκαλα BC Aries γίνεται γνωστό ότι τα λίγα εισιτήρια που υπάρχουν ακόμη προς διάθεση μπορούν οι φίλαθλοι να τα προμηθευτούν από τα γραφεία της ομάδας (Αθανασίου Διάκου 6) το Σάββατο 29 Μαρτίου από τις 7-9 το απόγευμα και το πρωί της Κυριακής 30 Μαρτίου από τις 10-12. Σε περίπτωση που διατεθούν έστω και ελάχιστα εισιτήρια από τα εκδοτήρια του γηπέδου θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση».