Πέτροβιτς: «Να μην την πατήσουμε»

Πέτροβιτς: «Να μην την πατήσουμε»

Απόλυτη συγκέντρωση στον αμυντικό τομέα θα πρέπει να δείξουν οι παίκτες του Απόλλωνα Πατρών απέναντι στον ΚΑΟΔ.

Οι «μελανόλευκοι» καλούνται το Σάββατο (29/03, 16.00) να περάσουν από το «Δημήτρης Κραχτίδης», για την 23η αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ. Ο Βλάντο Πέτροβιτς, με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Πρωινή Γνώμη», εξήγησε πώς θα πρέπει να παίξουν ώστε να μην την πατήσουν όπως στην εντός έδρας αναμέτρησή τους με τα Τρίκαλα BC, στην οποία γνώρισαν την ήττα. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για τον εκτός έδρας αγώνα με τον ΚΑΟΔ: «Είναι εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα σε μια καλή ομάδα που είναι δυνατή στην έδρα της και θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Όπως ήρθαν τα πράγματα με την ήττα που κάναμε μέσα στο σπίτι μας είμαστε υποχρεωμένοι να τα δώσουμε όλα στη Δράμα για να μπορέσουμε να κερδίσουμε. Στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος έχουμε πετύχει σημαντικές νίκες και θα πρέπει όπως και στα Ιλίσια, τη Ρόδο, το «Nick Galis Hall» και την Ελευσίνα να παρουσιαστούμε  αποφασισμένοι και να «κλέψουμε» ακόμα μία νίκη, παρόλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε τις τελευταίες εβδομάδες».

Για την απουσία του τραυματία, Ντεμάριους Μπόλντς: « Είναι δεδομένο ότι από τη στιγμή που δεν έχουμε στη διάθεσή μας πλέον τον Ντεμάριους Μπολντς αλλάζει η ομάδα μας. Χάσαμε έναν παίκτη ο οποίος ήταν ο πρώτος σκόρερ του Απόλλωνα και δεύτερος στο πρωτάθλημα και καλούμαστε όλοι οι υπόλοιποι παίκτες να βρούμε τις λύσεις και να καλύψουμε το κενό που άφησε με τον τραυματισμό του. Θεωρώ ότι ο Απόλλωνας έχει παίκτες αποφασισμένους να παλέψουν σε κάθε παιχνίδι κι αυτό θα κάνουμε και στα παιχνίδια που έχουμε μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας».

Για το «κλειδί» της νίκης στο «Δημήτρης Κραχτίδης»: «Το παιχνίδι στη Δράμα είναι σίγουρο ότι θα κριθεί στην άμυνα. Χρειάζεται και ατομική, αλλά και ομαδική άμυνα για να μπορέσουμε να περιορίσουμε τα ατού του αντιπάλου μας και να καταφέρουμε να φθάσουμε στην επικράτηση. Η άμυνα είναι αυτή που στο παρελθόν μάς έχει δώσει σπουδαίες νίκες και σε αυτή θα πρέπει να ρίξουμε όλο το βάρος. Το είδαμε και στο παιχνίδι με τα Τρίκαλα το περασμένο Σάββατο (22/03) ότι η έλλειψη συγκέντρωσης που δείξαμε στο αμυντικό κομμάτι μας πλήγωσε και δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε. Στην επίθεση λύσεις θα βρούμε, είτε είμαστε σε καλή ημέρα είτε όχι, αλλά στην άμυνα θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για σαράντα λεπτά για να μην την πατήσουμε όπως με τα Τρίκαλα».

Για την πρόκρισή τους στα πλέι οφ: «Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα. Σίγουρα εάν κερδίζαμε τα Τρίκαλα θα ήταν όλα διαφορετικά για εμάς, αλλά πλέον θα πρέπει να βρούμε τις νίκες από τα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας. Κάθε αγώνα από τους τέσσερις θα πρέπει να τον βλέπουμε σαν τελικό και να παλεύουμε στον καθένα ξεχωριστά. Με συγκέντρωση και προσήλωση πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο Onsports TV.



Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Η FA ερευνά τον Σάντρο Τονάλι για παραβάσεις που αφορούν στοιχηματισμό
Η FA ερευνά τον Σάντρο Τονάλι για παραβάσεις που αφορούν στοιχηματισμό
Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Μπαρτσελόνα: Θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν ο Λεβαντόφσκι
Μπαρτσελόνα: Θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν ο Λεβαντόφσκι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved