Αθηναίου: «Ό,τι καλύτερο στον Άρη»

Αθηναίου: «Ό,τι καλύτερο στον Άρη»

Παρελθόν κι επίσημα από τον Άρη αποτελεί ο Γιάννης Αθηναίου, καθώς αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην Αρμάνι Μιλάνο.

Ο 25άχρονος γκαρντ, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ, ευχαρίστησε θερμά τους Θεσσαλονικείς για την ευκαιρία που του έδωσαν να αγωνιστεί στην ομάδα τους, τους συμπαίκτες του για τη βοήθειά τους, αλλά και τους διοικούντες που δεν του έκλεισαν το δρόμο για τη μεταγραφή του στους Ιταλούς. Ευχήθηκε, επίσης, στον Άρη ό,τι καλύτερο εν όψει της συνέχειας της Basket League ΟΠΑΠ.

Αναλυτικά τα όσα είπε: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους της διοίκησης του Άρη αρχικά που με εμπιστευτήκαν δίνοντάς μου έναν τόσο σημαντικό ρόλο σε μια δύσκολη και μεταβατική χρονιά για την ομάδα, αλλά κυρίως γιατί συμφώνησαν να με αποδεσμεύσουν στην παρούσα φάση του πρωταθλήματος, κλείνοντας βεβαίως ταυτόχρονα και μια συμφέρουσα πρόταση για την ομάδα του Άρη. Θέλω να ευχηθώ ό,τι καλύτερο στην ομάδα για τη συνέχεια και στον κάθε συμπαίκτη μου ξεχωριστά και οφείλω να ευχαριστήσω, επίσης, ξεχωριστά τους κυρίους Πλιάκη, Γαλιλαία και φυσικά τον κ. Αρβανίτη».

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο Onsports TV.



Φαρίντ: «Η άμυνα μας έδωσε μια σημαντική νίκη»
Φαρίντ: «Η άμυνα μας έδωσε μια σημαντική νίκη»
Παναθηναϊκός: Στην προπόνηση ο Χολμς
Παναθηναϊκός: Στην προπόνηση ο Χολμς
Παναθηναϊκός: Με πολλές αλλαγές και Βιλένα, Ταμπόρδα και Νίκα κόντρα στην Καβάλα
Παναθηναϊκός: Με πολλές αλλαγές και Βιλένα, Ταμπόρδα και Νίκα κόντρα στην Καβάλα
Κέπα: Αυτό είναι το συμβόλαιό του στην Άρσεναλ
Κέπα: Αυτό είναι το συμβόλαιό του στην Άρσεναλ
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved