ΠΑΟΚ: Νέα συνεργασία

ΠΑΟΚ: Νέα συνεργασία

Ακόμα μία εταιρία αποφάσισε να ενισχύσει το φετινό χορηγικό πρόγραμμα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, ως επίσημος υποστηρικτής της.

Με σημερινή (28/01) ανακοίνωσή τους οι διοικούντες τους Θεσσαλονικείς έκαναν γνωστή την έναρξη της συνεργασίας τους με το Batteries gr, που είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα της «Δήσιος Μπαταρίες». Η εταιρία συμμετέχει για πρώτη φορά στο χορηγικό πρόγραμμα του «Δικεφάλου του Βορρά».

Η ανακοίνωση: «Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη συνεργασία της με το «Batteries.gr», μία από τις μεγαλύτερες και ταχεία αναπτυσσόμενες εταιρίες στην ελληνική αγορά που εισάγει και εμπορεύεται όλους τους τύπους μπαταριών και συναφών ειδών (όπως αλκαλικές, επαναφορτιζόμενες μέχρι για laptop, pda, smart phones, UPS και πολλά άλλα) στις καλύτερες τιμές της αγοράς, η οποία συμμετέχει για πρώτη φορά στο χορηγικό πρόγραμμα της ομάδας μας ως «Επίσημος Υποστηρικτής» της προσπάθειάς μας για τη φετινή αγωνιστική περίοδο 2013-2014.

Σχετικά με το «Batteries.gr»: To Batteries gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα της Δήσιος Μπαταρίες που από το 1982 εισάγει και εμπορεύεται στην ελληνική αγορά όλους τους τύπους μπαταριών και συναφών ειδών. Στο Batteries gr θα βρείτε μπαταρίες για τις πιο απλές συσκευές σας όπως αλκαλικές, επαναφορτιζόμενες μέχρι για laptop, pda, smart phones, UPS και πολλά άλλα. Η συνέπεια, το ήθος και η εμπειρία 32 χρόνων στην ελληνική αγορά της Δήσιος Μπαταρίες είναι η εγγύηση για την ποιότητα αλλά και τις καλύτερες τιμές σε όλους τους τομείς της ενέργειας μια και... «Εάν δεν τις βρείτε στον Δήσιο δεν θα τις βρείτε πουθενά».

Στοιχεία Επικοινωνίας: Σπύρου Δήμα 50, Τ.Κ. 19002, Παιανία Αττικής, Τηλ. 2106647333, Fax 2106137891, www.batteries.gr, www.facebook.com/batteries.gr».

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο Onsports TV.



Europa League: Βήμα πρόκρισης για την ΑΕΚ Λάρνακας κόντρα στην Παρτιζάν
Europa League: Βήμα πρόκρισης για την ΑΕΚ Λάρνακας κόντρα στην Παρτιζάν
Την άλλη εβδομάδα μαθαίνει αντίπαλο η ΑΕΚ: Ανοικτοί λογαριασμοί για Λέφσκι Σόφιας, Χάποελ Μπερ Σεβά
Την άλλη εβδομάδα μαθαίνει αντίπαλο η ΑΕΚ: Ανοικτοί λογαριασμοί για Λέφσκι Σόφιας, Χάποελ Μπερ Σεβά
Mega τζακ ποτ: Πόσα χρήματα θα κληρώσει το Τζόκερ την Κυριακή (13/7)
Mega τζακ ποτ: Πόσα χρήματα θα κληρώσει το Τζόκερ την Κυριακή (13/7)
Επέστρεψε στην Αθήνα η ΑΕΚ: Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για το φιλικό με την Ομόνοια
Επέστρεψε στην Αθήνα η ΑΕΚ: Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για το φιλικό με την Ομόνοια
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved