Σκαραφίγκας: «Μάγκες οι παίκτες μου»

Σκαραφίγκας: «Μάγκες οι παίκτες μου»

Έξαλλος με τα όσα διαδραματίστηκαν στο Ζηρίνειο, στον εκτός έδρας αγώνα του Πανελευσινιακού με την Κηφισιά, ήταν ο Γιώργος Σκαραφίγκας.

Οι «σταχυοφόροι» γνώρισαν την ήττα από τους νεοφώτιστους στην Basket League ΟΠΑΠ, με τον προπονητή τους όμως να στέκεται σε γεγονότα που γύρισαν το μπάσκετ χρόνια πίσω, καθώς όπως χαρακτηριστικά τόνισε: «Θέλω να σταθώ σε κάποια πράγματα και κάποιους ανθρώπους που γύρισαν το μπάσκετ πολλά χρόνια πίσω, χωρίς να ρίχνω μομφή για την ομάδα της Κηφισιάς με την οποία δεν έχουμε κανένα πρόβλημα. Είναι ντροπή να υπάρχουν τραμπουκισμοί και προπηλακισμοί και διαιτητικές μαλ…ιες, να μην πω και τίποτα άλλο, ανάμεσα σε δύο υγιή σωματεία. Η Κηφισιά δεν έχει ανάγκη κανέναν να την υποστηρίζει και να τη βοηθήσει έτσι… Η Κηφισιά κέρδισε δίκαια γιατί έχει εμπειρία, οργάνωση πλάνο, έχει καλούς παίκτες καλούς προπονητές. Εάν υπάρχει αλλοίωση στο αποτέλεσμα δεν είναι δική μου δουλειά να το ελέγξω. Δυστυχώς, κάποιοι δεν σέβονται τον ιδρώτα ούτε των δικών τους παικτών άλλα ούτε των δικών μας παικτών».

Αναφορικά με το παιχνίδι, στο Ζηρίνειο, πρόσθεσε: «Και οι δύο ομάδες πατούν σταθερά λόγω της οργάνωσης και της ποιότητας των ομάδων. Από εκεί και πέρα, όχι οι εφτά νίκες, αλλά ούτε οι οκτώ δεν θα φθάσουν φέτος για την παραμονή. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα της Κηφισιάς! Ο Ηλίας (Παπαθεοδώρου) κάνει πολύ καλή δουλειά και νομίζω ότι έχουμε βίους παράλληλους. Μοιάζουμε τόσο στο οργανωτικό πλάνο μας όσο και στο προπονητικό. Από εκεί και πέρα, θέλω να πω πως οι παίκτες μου είναι μάγκες με κεφαλαία γράμματα και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, όχι τόσο για την εμφάνιση όσο για αυτά που τραβούν τον τελευταίο καιρό και τα αντιμετωπίζουν με πολύ καλό τρόπο σε όλα τα παιχνίδια».

Εκ μέρους των παικτών το λόγο πήρε ο Αντώνης Μάντζαρης: «Είδαμε στο γήπεδο δύο ομάδες θεωρώ ισάξιες πάνω κάτω. Είδαμε ένα πολύ ωραίο ματς με δύο ομάδες που παίζουν μπάσκετ με όλη τη σημασία της λέξης. Έπεσαν κορμιά στο γήπεδο, ήμασταν λίγο πιο άτυχοι, λίγο πιο εύστοχη η Κηφισιά και στο τέλος πήρε τη νίκη που την άξιζε. Εμείς ήρθαμε εδώ με πολλά προβλήματα και τραυματισμούς, χωρίς να έχουμε κάνει κανονική προπόνηση. Θεωρώ πως η εικόνα μας ήταν πολύ καλή. Καλή συνέχεια στην Κηφισιά και στην ομάδα μου, γιατί είμαστε δύο ομάδες που αντιπροσωπεύουν το υγιές μπάσκετ».

Δείτε βίντεο από όλο τον πλανήτη.



Με... Super Χίροου το Μαϊάμι «λύγισε» τους Σέλτικς κι έκανε το break στη Βοστώνη
Με... Super Χίροου το Μαϊάμι «λύγισε» τους Σέλτικς κι έκανε το break στη Βοστώνη
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Τελικός» για την ισοφάριση στο ΟΑΚΑ - Η ώρα και το κανάλι
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Τελικός» για την ισοφάριση στο ΟΑΚΑ - Η ώρα και το κανάλι
Με πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο ο Τέβες
Με πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο ο Τέβες
Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved