Μουρατίδης: «Δίκαια ο Κολοσσός Ρόδου»

Μουρατίδης: «Δίκαια ο Κολοσσός Ρόδου»

Την ανωτερότητα του Κολοσσού Ρόδου απέναντι στον Άρη παραδέχθηκε ο Παρασκευάς Μουρατίδης, χαρακτηρίζοντας δίκαιη τη νίκη του.

Οι Θεσσαλονικείς γνώρισαν δεύτερη διαδοχική ήττα στην Basket League ΟΠΑΠ, αυτή τη φορά στο «Nick Galis Hall». Ο operation manager της ΚΑΕ και εκτελών χρέη προπονητή παραδέχθηκε στη συνέντευξη Τύπου πως είχαν μεγάλο πρόβλημα από την απουσία των βασικών σέντερ τους, ενώ ερωτούμενος για το τι μέλλει γενέσθαι στο θέμα της τεχνικής ηγεσίας δήλωσε άγνοια. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για την εντός έδρας ήττα από τον Κολοσσό Ρόδου: «Καλή χρονιά σε όλους και χρόνια πολλά. Συγχαρητήρια στο Δημήτρη (Πρίφτη) και την ομάδα του, ήταν μια νίκη δίκαιη για τον Κολοσσό Ρόδου. Παρά τις αναποδιές κάναμε την προσπάθειά μας, είχαμε τις απουσίες των παικτών, αλλά και την απουσία των φιλάθλων μας. Ήταν μεγάλη η απουσία των δύο σέντερ, είχαμε προβλήματα στην άμυνα, νομίζω αρχικά το πρόβλημα το μεγάλο ήταν στην άμυνα από εκεί ξεκίνησαν όλα για εμάς. Δεν ήμασταν καθόλου συγκεντρωμένοι στο ξεκίνημα, επιτρέψαμε στον Κολοσσό να πάρει ψυχολογία και μετά εμείς κυνηγάγαμε συνέχεια στο σκορ, δεν είχαμε ψυχολογία, είχαμε πολλά άστοχα σουτ στην επίθεση παρότι ήταν ελεύθερα. Στο τέλος χρησιμοποιήσαμε λίγο το Σαρικόπουλο, μήπως πάρει ψυχολογική ανάταση η ομάδα και βγει κάποιο αποτέλεσμα. Η νίκη του Κολοσσού έχω να πω πως έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι ήταν πέρα για πέρα δίκαιη».

Για το εάν ο Άρης θα αποκτήσει προπονητή: «Δεν είναι δική μου απόφαση τι θα γίνει με τον προπονητή, εγώ στην ομάδα ήρθα με άλλο ρόλο, μετά την αποχώρηση του Βαγγέλη Αγγέλου προσπαθώ να κάνω ό,τι μπορώ περισσότερο με σημαντική βοήθεια από το Σάββα Καμπερίδη. Κάθε αλλαγή έχει και αρνητική, αλλά και θετική επιρροή. Εμείς, όμως, ήμασταν στην ομάδα, δεν ήρθε κάποιος εξωτερικός στην ομάδα. Η ομάδα δούλευε και δουλεύει με τον ίδιο ρυθμό που δούλευε με τον κόουτς Αγγέλου».

Ο Αντώνης Ασημακόπουλος, από την πλευρά των παικτών, δήλωσε: «Καλή χρονιά σε όλους. Ενός κακού μύρια έπονται. Εμείς όταν αρχίσαμε να βρίσκουμε ρυθμό με το Ζήση Σαρικόπουλο τραυματίστηκε ο παίκτης, χτύπησε και ο Χαρίσης στα Τρίκαλα, με αποτέλεσμα να κατέβουμε με μείον δύο από τα βασικά «πεντάρια» μας. Δικαιολογίες υπάρχουν πολλές, δεν θα τις αναφέρω, απλώς ήταν ένα πλήγμα για την ομάδα κι αυτό ύστερα από όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα. Ο Κολοσσός κατέβηκε πιο έτοιμος από εμάς και πήρε δίκαια τη νίκη. Εμείς θα πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας και να συνεχίσουμε. Η αλλαγή προπονητή επηρεάζει πάντα, είτε αρνητικά είτε θετικά. Χάσαμε ένα ματς στην παράταση από τα Τρίκαλα, εάν είχε έρθει η νίκη τώρα δεν θα συζητάγαμε αυτά που συζητάμε. Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά. Τώρα, κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Για τους έξω από την ομάδα μπορεί, για εμάς μέσα στην ομάδα δεν έχουμε τέτοια θέματα. Εμάς η διοίκηση μας είπε πως προχωράμε ως έχει και συνεχίζουμε».

Δείτε βίντεο από όλο τον πλανήτη.



Αταμάν: «Παίζουμε καλό μπάσκετ και θέλουμε περισσότερα»
Αταμάν: «Παίζουμε καλό μπάσκετ και θέλουμε περισσότερα»
Παναθηναϊκός AKTOR: Δεν μπορούσε να το χάσει - Με Χουάντσο κόντρα στη Μακάμπι!
Παναθηναϊκός AKTOR: Δεν μπορούσε να το χάσει - Με Χουάντσο κόντρα στη Μακάμπι!
Λευτέρης Πετρούνιας: «Η δουλειά τώρα ξεκινάει, δεν υπάρχει άλλος στόχος στο Παρίσι από το χρυσό»
Λευτέρης Πετρούνιας: «Η δουλειά τώρα ξεκινάει, δεν υπάρχει άλλος στόχος στο Παρίσι από το χρυσό»
Ο Αντρέι Ρούμπλεφ κατέκτησε τον τίτλο στη Μαδρίτη αλλά θα επιστρέψει στο νοσοκομείο
Ο Αντρέι Ρούμπλεφ κατέκτησε τον τίτλο στη Μαδρίτη αλλά θα επιστρέψει στο νοσοκομείο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved