Κολοσσός Ρόδου - Κηφισιά: Το… τρίτο ημίχρονο

Κολοσσός Ρόδου - Κηφισιά: Το… τρίτο ημίχρονο

Στα όσα άσχημα διαδραματίστηκαν στα τελευταία δύο λεπτά της μεταξύ τους αναμέτρησης στάθηκαν παίκτες και τεχνική ηγεσία του Κολοσσού Ρόδου και της Κηφισιάς.

Επεισοδιακός ήταν ο αγώνας στο Βενετόκλειο, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Basket League ΟΠΑΠ, με το Μανώλη Κουκουλά να τραυματίζεται σοβαρά και το Σάββα Νικητάκη να οδηγείται στο αστυνομικό τμήμα. Στο ντεμπούτο του στον πάγκο ο Δημήτρης Πρίφτης οδήγησε τους νησιώτες στην τρίτη διαδοχική νίκη τους, την οποία όμως κανείς δεν κατάφερε να χαρεί. Αναλυτικά τα όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη Τύπου…

Δημήτρης Πρίφτης: «Κατ’ αρχάς πρέπει να αναφέρω ότι μερίδιο στη νίκη, κατά τη γνώμη μου έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, είχαν και οι δύο ομάδες. Νομίζω ότι στο τέλος η έδρα με τον κόσμο και σίγουρα κάποια καλάθια με πρωτοβουλίες παικτών μάς έδωσαν τη νίκη. Η Κηφισιά με δεδομένα τα προβλήματα που είχε και μιλάω κυρίως για την απουσία του Λιακόπουλου έκανε πολύ καλή προσπάθεια. Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες για τη συνεργασία τους αυτή την εβδομάδα. Ήταν κάτι δύσκολο για εμένα. Επίσης, να συγχαρώ και να ευχαριστήσω το έμπειρο σταφ, το οποίο με βοήθησε όλη την εβδομάδα για να σταθώ όρθιος μπροστά από τον πάγκο. Νομίζω ότι με το παιχνίδι αυτό αξιοποιήσαμε τη νίκη που έκανε η ομάδα με το Μιχάλη (Κουταλιανός) στη Δράμα και προχωράμε λίγο πιο ανακουφισμένοι παρακάτω. Το πρωτάθλημα είναι πάρα πολύ δύσκολο, οι ομάδες έχουν μικρές διαφορές. Πιστεύω ότι θα γίνουν απρόσμενες νίκες και απρόσμενες ήττες. Για αυτό είναι πολύ νωρίς για να βγάλουμε συμπεράσματα. Θέλω να πω ότι είναι άσχημο για εμάς να έχουμε δύο ψηλούς τραυματίες, με τον Προύιτ μέσα στην εβδομάδα και τον Κουκουλά στο παιχνίδι. Είναι πρόβλημα για εμάς και θα δούμε πώς θα το λύσουμε».

Νώντας Παπαντωνίου: «Συγχαρητήρια στην ομάδα της Κηφισιάς για την τεράστια προσπάθεια που κατέβαλε. Για εμάς ήταν νέα αρχή με τον ερχομό του κόουτς, ο οποίος έχει άλλη φιλοσοφία, την οποία πιστεύω ότι σε μεγάλο ποσοστό τη βγάλαμε στο παρκέ. Η φιλοσοφία μας πλέον είναι ομαδική και στην άμυνα και στην επίθεση. Αυτό φαίνεται και από το γεγονός ότι κρατήσαμε το σκορ πολύ χαμηλά και δεχθήκαμε 15 πόντους σε κάθε δεκάλεπτο. Είχαμε σε καλή ημέρα τον Άγγελο (Τσάμης) που έβαλε μεγάλα σουτ και καταφέραμε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι που μας δίνει δύναμη για τη συνέχεια. Όσο δουλεύουμε με τον κόουτς θα γινόμαστε ακόμα καλύτεροι. Ευχαριστούμε τον κόουτς για τη στήριξή του και καταδικάζω τα όσα έγιναν στα τελευταία δύο λεπτά. Ούτε σε εμάς θα άρεσε να παίζαμε στην Κηφισιά και να γίνονταν αυτά. Κι εγώ όσα χρόνια παίζω στη Ρόδο ως αντίπαλος το κλίμα είναι κάτι παραπάνω από κόσμιο. Δυστυχώς, υπάρχει η κακιά στιγμή κι εμείς οι παίκτες ζητάμε συγγνώμη από την ομάδα της Κηφισιάς για ό,τι έγινε. Επίσης, κλείνοντας θα ήθελα να πω περαστικά στο Μανώλη Κουκουλά που τραυματίστηκε σοβαρά και θα μας λείψει. Ήταν ο δεύτερος τραυματισμός σε ψηλό αθλητή μας μέσα στην εβδομάδα. Ο Τσάμης έπαιξε με πρόβλημα στο πόδι του και ο Σίμπσον με πυρετό. Όλα αυτά δείχνουν ότι είμαστε ομάδα και έχουμε γίνει ένα».

Ηλίας Παπαθεοδώρου: «Είχαμε τη δυνατότητα να φύγουμε νικητές από τη Ρόδο. Η εμφάνισή μας απέναντι σε μια ομάδα που ερχόταν από δύο συνεχόμενες νίκες και σε μια δύσκολη έδρα ήταν καλή, αν αναλογιστεί κανείς ότι παίζαμε και χωρίς τα δύο βασικά πόιντ γκαρντ μας. Είχαμε στο τέλος λάθος αποφάσεις κάτω από την πίεση του Κολοσσού κι αυτό ήταν θέμα κούρασης. Κάναμε εξαιρετική προσπάθεια στο αμυντικό κομμάτι και στην επίθεση βρήκαμε λύσεις, χωρίς να έχουμε μαζί μας το βασικό δημιουργό, αλλά με ομαδική προσπάθεια. Με συγκέντρωση, ηρεμία και υπομονή βρήκαμε λύσεις, αλλά στο τέλος χάσαμε το παιχνίδι κι αυτό είναι που μετράει. Μακριά από το γήπεδό μας έχουμε κάνει καλές εμφανίσεις, φανήκαμε ανταγωνιστικοί, αλλά χάσαμε πάλι και αυτό είναι κάτι που μας προβληματίζει. Νομίζω ότι δικαιούμασταν κάτι παραπάνω. Βλέπουμε ότι τα παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες και εκεί έχουμε κάποιο θέμα. Η συμβολή του Τσάμη με κάποια μεγάλα σουτ και με το τελευταίο καλάθι που έβαλε χωρίς να βλέπει μας δημιούργησε μεγάλο πρόβλημα. Θα ήθελα να συγχαρώ τους παίκτες μου για την προσπάθεια που έκαναν και το πάθος που έδειξαν. Είχαν συγκέντρωση για μεγάλο διάστημα. Θέλω να πιστεύω ότι την επόμενη εβδομάδα θα παίξουμε για πρώτη φορά όλοι μαζί από την αρχή του πρωταθλήματος. Για αυτά που συνέβησαν στο τέλος θέλω να ελπίζω ότι ήταν η κακιά στιγμή, όπως ανέφεραν και οι προηγούμενοι. Είμαστε αναγκασμένοι να ασχοληθούμε μόνο με το αγωνιστικό κομμάτι. Συγχαρητήρια στον Κολοσσό για τη νίκη του, καλή συνέχεια στον κόουτς και την ομάδα».

Δημήτρης Μενουδάκος: «Συγχαρητήρια στον Κολοσσό για τη νίκη και αποδεικνύει ότι βρίσκεται σε ανοδική πορεία. Πιστεύω ότι και στη συνέχεια θα πάει αρκετά καλά. Εμείς είχαμε κάποια προβλήματα της τελευταίας στιγμής. Αν και ήρθαμε όλοι στη Ρόδο παρουσιάστηκαν προβλήματα με τα δύο πόιντ γκαρντ, το Λιακόπουλο και το Βασίλιεβιτς. Ήμασταν γυμνοί σε αυτές τις θέσεις, κάτι που είδε ο Κολοσσός και μας πίεσε πολύ. Στο τέλος το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Ίσως ήταν πιο έμπειρος ο Κολοσσός, πέτυχε και μεγάλα καλάθια με τον Τσάμη. Έτσι έγειρε η πλάστιγγα προς το μέρος του Κολοσσού. Για όσα έγιναν έξω, τόσα χρόνια στη Ρόδο δεν έχουν δημιουργηθεί προβλήματα. Στο γήπεδο για 38 λεπτά η ατμόσφαιρα ήταν εκπληκτική, με πολλά παιδιά και οικογένειες. Καταδικάζω τα όσα έγιναν στο τελευταίο δίλεπτο, αλλά σίγουρα δεν φταίνε τα παιδιά, οι παίκτες του Κολοσσού. Εμείς οι παίκτες ό,τι και να γίνει μέσα στο παρκέ φεύγουμε αγκαλιά. Και στα αποδυτήρια ήρθε ο Άγγελος Τσάμης και μας ζήτησε συγγνώμη για όσα έγιναν, χωρίς να φταίει ο ίδιος. Δεν είμαι έμπειρος στην κατηγορία, αλλά ξέρω ότι η Ρόδος φημίζεται πάντα για την καλή φιλοξενία της. Και στο Κύπελλο που ήρθαμε ξανά και το παιχνίδι ήταν ντέρμπι όλα ήταν εκπληκτικά».



Η καρδιά των Πρωταθλητών Νάγκετς! Ανατροπάρα at the buzzer από το -20 κόντρα στους Λέικερς
Η καρδιά των Πρωταθλητών Νάγκετς! Ανατροπάρα at the buzzer από το -20 κόντρα στους Λέικερς
Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ: Με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στη σάουνα
Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ: Με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στη σάουνα
MMA: Iρανός κλώτσησε ring girl και τον «πλάκωσαν» στο ξύλο οι θεατές!
MMA: Iρανός κλώτσησε ring girl και τον «πλάκωσαν» στο ξύλο οι θεατές!
Παναθηναϊκός AKTOR-Μακάμπι Τελ Αβίβ: Στο «ηφαίστειο» του ΟΑΚΑ το Game 1 των playoffs - Το πρόγραμμα
Παναθηναϊκός AKTOR-Μακάμπι Τελ Αβίβ: Στο «ηφαίστειο» του ΟΑΚΑ το Game 1 των playoffs - Το πρόγραμμα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved