Βετούλας: «Καλύτερος ο Ολυμπιακός» (photos)

Βετούλας: «Καλύτερος ο Ολυμπιακός» (photos)

Την ανωτερότητα του Ολυμπιακού στη νίκη του επί της ομάδας του στο ΣΕΦ παραδέχθηκε ο προπονητής του Απόλλωνα Πατρών, Νίκος Βετούλας.

Ο τεχνικός των Πατρινών, πάντως, έμεινε ευχαριστημένος με την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες του στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης.

«Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα για εμάς κατά κύριο λόγο για την απώλεια του κ. Ανδρέα Μολφέτα, ο οποίος ήταν ένας σημαντικός άνθρωπος όχι μόνο για τον Απόλλωνα, αλλά για ολόκληρη την πατραϊκή κοινωνία. Κατά δεύτερο λόγο ήταν δύσκολη λόγω της εντός έδρας ήττας από τον Άρη. Η προσπάθεια που θέλαμε να κάνουμε κόντρα στον Ολυμπιακό ήταν να είμαστε ανταγωνιστικοί, να έχουμε συγκέντρωση και να παλέψουμε όσο μπορούμε. Ο Ολυμπιακός ήταν σε όλη τη στατιστική καλύτερος από εμάς.

Εμείς εκμεταλλευτήκαμε αυτή τη χαλαρότητα του Ολυμπιακού στο ξεκίνημα και γι’ αυτό μείναμε μέσα στο παιχνίδι όσο περισσότερο μπορούσαμε. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την έως τώρα πορεία, για το αήττητο και εύχομαι να συνεχίσουν όπως επιθυμούν και να πάνε ως το τέλος έτσι αφού όλοι το τέλος θυμούνται και κανείς το ξεκίνημα. Ο κ. Μολφέτας ήταν μεγάλη μορφή και έκανε πάρα πολλά όχι μόνο για τον Απόλλωνα αλλά γενικότερα για τον πατραϊκό αθλητισμό», ήταν τα λόγια του Βετούλα.

Δείτε τις φωτογραφίες:



Προκάλεσε τους Καταλανούς ο Σιμεόνε
Προκάλεσε τους Καταλανούς ο Σιμεόνε
Α1 Γυναικών: Τζάμπολ στους τελικούς ανάμεσα σε Αθηναϊκό και Παναθηναϊκό
Α1 Γυναικών: Τζάμπολ στους τελικούς ανάμεσα σε Αθηναϊκό και Παναθηναϊκό
Champions League: Η δράση συνεχίζεται, το παζλ των ημιτελικών συμπληρώνεται
Champions League: Η δράση συνεχίζεται, το παζλ των ημιτελικών συμπληρώνεται
ΝΒΑ: Προκρίσεις για Μπλέιζερς και Χόρνετς
ΝΒΑ: Προκρίσεις για Μπλέιζερς και Χόρνετς
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved