ΚΑΟΔ - Κολοσσός Ρόδου: Το… τρίτο ημίχρονο

ΚΑΟΔ - Κολοσσός Ρόδου: Το… τρίτο ημίχρονο

Στη Ρόδο και τους κατοίκους της, που δοκιμάζονται τις τελευταίες ημέρες από την κακοκαιρία, αφιέρωσε τη νίκη του Κολοσσού ο Μιχάλης Κουταλιανός.

Οι νησιώτες πήραν σπουδαίο «διπλό» στο «Δημήτρης Κραχτίδης» επί του ΚΑΟΔ, για την 7η αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ. Ο υπηρεσιακός προπονητής τους, με δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου, ανέφερε: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη νίκη που πέτυχαν, όπως και για την απαραίτητη συγκέντρωση που έδειξαν όλη την εβδομάδα. Ήταν δύσκολη και περίεργη εβδομάδα μετά τη φυγή του κόουτς Φραγκιά. Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε την ομάδα και το καταφέραμε και θα το έλεγα ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Συγχαρητήρια σε όλους τους συνεργάτες, που στάθηκαν πολύ κοντά στα παιδιά. Θα ήθελα να αφιερώσω τη νίκη στη Ρόδο που περνάει δύσκολες ημέρες λόγω των καταστροφών, αν μπορούμε να απαλύνουμε τον πόνο μέσα από αυτή τη νίκη.

Είμαι ευχαριστημένος γιατί οι παίκτες έδωσαν το 150% των δυνατοτήτων τους κι αυτοί που έπαιξαν κι αυτοί που δεν έπαιξαν. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μπουν όλα τα μεγάλα σουτ, λόγω της αυτοπεποίθησης. Στο ξεκίνημα ήμασταν «μαγκωμένοι», είχαμε πολύ άγχος, θέλαμε να τελειώσει το παιχνίδι νωρίς και να κερδίσουμε με 20 πόντους. Αυτά δεν γίνονται στο μπάσκετ… Στο πρώτο μέρος ο ΚΑΟΔ έβαλε εύκολα καλάθια, αλλά δεν έχω παράπονο γιατί τα σταματήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο κι αφού μπήκαν μεγάλα σουτ από εμάς γύρισε η πλάστιγγα ψυχολογικά σε εμάς». Είπαν ακόμα…

Nώντας Παπαντωνίου: «Μετά τη νίκη επί των Τρικάλων περάσαμε δύσκολη και περίεργη εβδομάδα. Η ομάδα δεν ήξερε ποιος θα έρθει προπονητής. Ο προπονητής μας έφυγε ύστερα από νίκη. Καταφέραμε με τον κόουτς Κουταλιανό και όλο το σταφ που δούλεψε όλη την εβδομάδα να μείνει η ομάδα ενωμένη και να πάρει αυτό το αποτέλεσμα. Για εμάς κάθε παιχνίδι από εδώ και πέρα είναι τελικός. Καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη, ήμασταν πολύ καλοί στο δεύτερο ημίχρονο, όταν μας έφυγε το άγχος και ακολουθήσαμε τις οδηγίες του κόουτς. Όλα τα παιδιά, όλοι οι παράγοντες, δώσαμε το 150% των δυνατοτήτων μας και καταφέραμε να φθάσουμε αυτό το αποτέλεσμα που μας δίνει κουράγιο για τη συνέχεια».

Νέναντ Μάρκοβιτς: «Συγχαρητήρια στον Κολοσσό. Έγινε αυτό που περίμενα. Έχουν καλούς παίκτες, ορισμένους πολύ έμπειρους παίκτες κι ήρθαν όλοι μαζί συγκεντρωμένοι και πάλεψαν για 40 λεπτά. Ποτέ κατά τη γνώμη μου δεν ελέγξαμε το ρυθμό του αγώνα, ακόμα και όταν ήμασταν μπροστά. Ποτέ δεν παίξαμε όπως θέλαμε να παίξουμε. Σε ορισμένες λίγες στιγμές ήμασταν επιθετικοί, όμως στα τελευταία 15 λεπτά χάσαμε τη συγκέντρωσή μας, δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε, επιτρέποντας στον Κολοσσό να σκοράρει συνεχόμενα καλάθια χωρίς καν να κάνουμε φάουλ για να κόψουμε ρυθμό. Μέσα από αυτή την εξέλιξη του αγώνα βρήκαν την αυτοπεποίθηση και πέτυχαν κρίσιμα καλάθια, τα οποία μας κόστισαν τη νίκη. Ίσως μετά την τρίτη νίκη που κάναμε να θεωρήσαμε ότι είμαστε καλή ομάδα και μπορούμε να κερδίσουμε χωρίς επιπλέον προσπάθεια, αλλά η πραγματικότητα δεν είναι έτσι. Δεν έχουμε συγκεντρωθεί καθόλου στα τελευταία τρία παιχνίδια και σαν προπονητής αναλαμβάνω την πλήρη ευθύνη, γιατί δεν παίξαμε το μπάσκετ που θέλουμε. Έχουμε μπροστά μας πολύ δρόμο ακόμα. Δεν υπάρχει χρόνος για στενοχώρια και για να βάλουμε τα κλάματα. Πρέπει να ανασυγκροτηθούμε άμεσα και να δουλέψουμε ώστε να επιστρέψουμε γρήγορα στον τρόπο που παίζαμε στο ξεκίνημα της σεζόν».

Σταμάτης Μπένας: «Συγχαρητήρια στον Κολοσσό. Για εμάς είναι οδυνηρή ήττα και θα πρέπει να την αναπληρώσουμε με εκτός έδρας νίκη, όπως κάναμε και με τον Άρη. Για το παιχνίδι πιστεύω ότι ξεκινήσαμε καλά. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί στην άμυνα, εκτελέσαμε κατά γράμμα τις οδηγίες του κόουτς, κάτι που δεν κάναμε στο δεύτερο μέρος και προφανώς από αυτό ήρθε η ήττα».



Παναθηναϊκός: Χωρίς Παλάσιος, αλλά με Αϊτόρ στη Λαμία – Η αποστολή του Φατίχ Τερίμ
Παναθηναϊκός: Χωρίς Παλάσιος, αλλά με Αϊτόρ στη Λαμία – Η αποστολή του Φατίχ Τερίμ
Στέφανος Τσιτσιπάς: Για την πρόκριση στον τελικό του Barcelona Open – Ώρα και κανάλι με Λάγιοβιτς
Στέφανος Τσιτσιπάς: Για την πρόκριση στον τελικό του Barcelona Open – Ώρα και κανάλι με Λάγιοβιτς
Formula 1: Poleman ο Φερστάπεν με επιβλητικό τρόπο! – Έκανε το «1-2» η Red Bull
Formula 1: Poleman ο Φερστάπεν με επιβλητικό τρόπο! – Έκανε το «1-2» η Red Bull
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε τις μάχες επιβίωσης στη Super League και Μάντσεστερ Σίτι - Τσέλσι
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε τις μάχες επιβίωσης στη Super League και Μάντσεστερ Σίτι - Τσέλσι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved