Τρίκαλα BC - ΠΑΟΚ: Το… τρίτο ημίχρονο

Τρίκαλα BC - ΠΑΟΚ: Το… τρίτο ημίχρονο

Πολύ μεγάλη χαρακτήρισε τη νίκη των Τρικάλων BC επί του ΠΑΟΚ, στου Κατσιμήδου, ο Κώστας Φλεβαράκης.

Οι Θεσσαλοί πήραν άνετη νίκη επί των αντιπάλων τους, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Basket League ΟΠΑΠ, με τον προπονητή τους να αναφέρει στη συνέντευξη Τύπου: «Κατ’ αρχάς να συλλυπηθώ τον κόουτς Μαρκόπουλο και το Χάρη για την απώλεια του συγγενικού προσώπου τους. Ήμασταν πολύ καλύτεροι, μπήκαμε δυνατά στο παιχνίδι, δουλέψαμε πολύ καλά και δείξαμε για ακόμα μία φορά πόσο ανταγωνιστικοί είμαστε. Είχαμε το σκεπτικό να διώξουμε το παιχνίδι από κάποιους παίκτες «κλειδιά» και να το προσανατολίσουμε σε κάποιους άλλους που θεωρούσαμε εμείς προσωπικά ότι μας βολεύουν. Η απόδοσή μας για τρία δεκάλεπτα ήταν πάρα πολύ καλή, φυσικά στο τέταρτο λίγο το άγχος, λίγο η πίεση του ΠΑΟΚ, κάποια λάθη συγκέντρωσης, η προσμονή αν θέλετε μιας πολύ μεγάλης νίκης δεν τελειώσαμε όπως θα ήθελα το παιχνίδι. Παίζαμε, όμως, κόντρα σε μία από τις μεγάλες ομάδες του πρωταθλήματος και για μια ομάδα σαν κι εμάς αυτή είναι πολύ μεγάλη νίκη. Καλή συνέχεια στον ΠΑΟΚ τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη και συγχαρητήρια στους παίκτες και των δύο ομάδων. Συνεχίζουμε». Είπαν ακόμα…

Κρις Έβανς: «Προπονηθήκαμε πολύ καλά όλη την εβδομάδα για το παιχνίδι και προετοιμαστήκαμε εξαιρετικά. Είχαμε πολλή ενέργεια, παίξαμε καλά στην άμυνα και ακολουθήσαμε πιστά τις οδηγίες του προπονητή μας. Θέλαμε να αποδείξουμε ότι η βαθμολογική θέση μας δεν είναι αυτή, θέλουμε να συνεχίσουμε την προσπάθεια σε κάθε παιχνίδι, να ικανοποιούμε τους φιλάθλους μας όχι μόνο στα εντός, αλλά και στα εκτός έδρας παιχνίδια όπου επίσης πρέπει να αναζητήσουμε νίκες».

Χάρης Μαρκόπουλος(*): «Κάναμε πολύ κακό παιχνίδι. Η ομάδα των Τρικάλων ήταν ανώτερη στους περισσότερους τομείς, όταν δέχεσαι 14 πόντους από αιφνιδιασμούς και 16 επιθετικά ριμπάουντ είναι πολύ δύσκολο να διεκδικήσεις κάτι. Πρέπει να μας γίνει μάθημα, η σεζόν είναι πολύ μεγάλη, τα παιχνίδια είναι συνεχόμενα, αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε και να δούμε το επόμενο παιχνίδι».

Βαγγέλης Μαργαρίτης: «Σήμερα (23/11) δεν παίξαμε καθόλου καλά στην άμυνα, δεν παίξαμε με δύναμη και με πάθος και δώσαμε πολύ χώρο στην ομάδα των Τρικάλων. Στην επίθεση κάναμε κάποια λάθη που έδωσε στα Τρίκαλα το πλεονέκτημα του τρανζίσιον, έτρεξαν στον αιφνιδιασμό και έβαλαν εύκολα καλάθια. Χωρίς την άμυνα δεν μπορείς να κερδίσεις τα παιχνίδια και σήμερα (23/11) πιστεύω ότι χάσαμε από την άμυνα».
(*)Ο Σούλης Μαρκόπουλος δεν παρευρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου καθώς αναχώρησε εσπευσμένα για τη Θεσσαλονίκη.



ΝΒΑ: Οι Λέικερς απέλυσαν τον προπονητή Ντάρβιν Χαμ
ΝΒΑ: Οι Λέικερς απέλυσαν τον προπονητή Ντάρβιν Χαμ
Προπονητής κατηγορείται για σεξουλική κακοποίηση έξι ανηλίκων – Σοκάρουν οι ενέργειές του
Προπονητής κατηγορείται για σεξουλική κακοποίηση έξι ανηλίκων – Σοκάρουν οι ενέργειές του
Παραμένει και τη σεζόν 2024/25 στη Νεπτούνας ο Βόβορας
Παραμένει και τη σεζόν 2024/25 στη Νεπτούνας ο Βόβορας
Θρήνος στο NBA: Πέθανε στα 33 του ο Ντάριους Μόρις
Θρήνος στο NBA: Πέθανε στα 33 του ο Ντάριους Μόρις
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved