Σλούκας: «Δεν σκεφτόμαστε το αήττητο»

Σλούκας: «Δεν σκεφτόμαστε το αήττητο»

Αήττητος σε όλους τους επίσημους αγώνες του σε Ελλάδα και Ευρώπη παραμένει ο Ολυμπιακός, κάτι όμως που δεν απασχολεί τους παίκτες.

Οι Πειραιώτες αναχώρησαν σήμερα (21/11) για την Ανδαλουσία, εν όψει του αυριανού (22/11, 20.00) παιχνιδιού τους με την Ουνικάχα Μάλαγα, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων της Ευρωλίγκας. Ο Κώστας Σλούκας παραδέχθηκε πως δεν τους απασχολεί το αήττητο και πρόσθεσε πως θα έχουν δύσκολη αποστολή στο «Martin Carpena». Αναλυτικά τα όσα είπε..

Για τον εκτός έδρας αγώνα με τη Μάλαγα: «Είναι σημαντικό που είμαστε αήττητοι, αλλά αυτό δεν το σκεφτόμαστε αυτή τη στιγμή. Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο ματς, αφού η Μάλαγα είναι ομάδα που προέρχεται από «κακές» ήττες».

Για τον τρόπο αντιμετώπισής της: «Χρειάζεται να έχουμε συγκέντρωση, έλεγχο του ρυθμού και υπομονή για να φύγουμε νικητές από μια δύσκολη έδρα όπως αυτή της Μάλαγα. Έχουν αλλάξει πολλά από το πρώτο ματς. Και οι δύο ομάδες έχουν βρει ρυθμό, πηγαίνουμε για το καλύτερο δυνατό. Και μόνο ότι παίζουμε στην Ευρωλίγκα αποτελεί κίνητρο για εμάς. Ο Ολυμπιακός πρέπει πάντα να βρίσκει κίνητρα για να κερδίζει, είτε στην Ελλάδα είτε στην Ευρώπη».

Για την κατάστασή του, μετά τον πρόσφατο τραυματισμό του: «Εγώ είμαι καλά, ανεβάζω ρυθμό και θα κάνω ό,τι μου ζητήσει ο προπονητής μου για να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει».



Νορβηγία: Σκάνδαλο στο ποδόσφαιρο με χειραγωγημένους αγώνες
Νορβηγία: Σκάνδαλο στο ποδόσφαιρο με χειραγωγημένους αγώνες
Euroleague: Ξετρελάθηκε με την σπανακόπιτα ο Ιφί της Παρί
Euroleague: Ξετρελάθηκε με την σπανακόπιτα ο Ιφί της Παρί
Εθνική Ελλάδας: Πρόβλημα στη γάμπα ο Ρογκαβόπουλος
Εθνική Ελλάδας: Πρόβλημα στη γάμπα ο Ρογκαβόπουλος
Ξέσπασμα Αταμάν: «Γελοίο καλεντάρι ήρθα μετά από άσχημη ήττα»
Ξέσπασμα Αταμάν: «Γελοίο καλεντάρι ήρθα μετά από άσχημη ήττα»
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved