ΠΑΟΚ: Ανανέωση για τους «300 του ΠΑΟΚ»
SHARE

ΠΑΟΚ: Ανανέωση για τους «300 του ΠΑΟΚ»

Ακόμα μία εταιρία ανανέωσε την παρουσία της στο ειδικό χορηγικό πρόγραμμα «Οι 300 του ΠΑΟΚ», όπως ανακοίνωσε σήμερα (30/10) η ΚΑΕ.

Συγκεκριμένα, οι Θεσσαλονικείς ανακοίνωσαν την επέκταση της συνεργασίας τους για τρίτη διαδοχική χρονιά με το πρατήριο υγρών καυσίμων Αφοί Παπαδόπουλοι Ο.Ε., στην περιοχή του Νέου Ρυσίου, στο πλαίσιο του ειδικού χορηγικού προγράμματος το οποίο δίνει τη δυνατότητα στους φίλους του «Δικεφάλου του Βορρά» να συνδυάσουν τη στήριξή τους προς την ομάδα με την προβολή της επιχειρηματικής δραστηριότητάς τους.

Η ανακοίνωση: «Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι και το πρατήριο υγρών καυσίμων Αφοί Παπαδόπουλοι Ο.Ε., στην περιοχή του Νέου Ρυσίου, συμμετέχει για τρίτη (3η) συνεχόμενη χρονιά στο ειδικό χορηγικό πρόγραμμα «Οι 300 του ΠΑΟΚ», που συνεχίζεται δίνοντας τη δυνατότητα στους φίλους του ΠΑΟΚ να συνδυάσουν τη στήριξή τους προς την ομάδα με την προβολή της επιχειρηματικής τους δραστηριότητας.

Παρουσίαση: Το πρατήριο υγρών καυσίμων Αφοί Παπαδόπουλοι Ο.Ε., με διαχειριστή τον κ. Παπαδόπουλο Γιώτη, λειτουργεί εδώ και εφτά χρόνια στην περιοχή του Νέου Ρυσίου. Δραστηριοποιείται με λιπαντικά, καύσιμα, αξεσουάρ αυτοκινήτων παντός τύπου, καυσόξυλα Pellets. Βρισκόμαστε παράπλευρα του ξενοδοχείου «Hyatt» και λειτουργούμε εδώ και δώδεκα χρόνια στο ίδιο μέρος. Στο πρατήριό μας στο Νέο Ρύσιο υπάρχει πλέον και AUTO GAS. Ακόμη, διαθέτουμε υποκαταστήματα στην Ιασωνίδη 10 στη Θέρμη, και επίσης λειτουργούμε και με νέο κατάστημα στο 29ο χλμ. Θεσσαλονίκης - Χαλκιδικής. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2392072888 και 6947840578».

Φαβορί η Αταλάντα
Φαβορί η Αταλάντα
Ολυμπιακός: «Συμφωνία με Μαρσέιγ για Μήτρογλου!»
Ολυμπιακός: «Συμφωνία με Μαρσέιγ για Μήτρογλου!»
Live streaming η «Πράσινη Ώρα» (video)
Live streaming η «Πράσινη Ώρα» (video)
Κάτι δείχνει να αλλάζει, αλλά…
Κάτι δείχνει να αλλάζει, αλλά…


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies