Οικονόμου: «Δεν έπεσα από τα σύννεφα»
SHARE

Οικονόμου: «Δεν έπεσα από τα σύννεφα»


Σε αναβολή οδηγήθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης της υπαγωγής της ΚΑΕ Άρης στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα.

Το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης έκανε δεκτό το αίτημα της πλευράς του Νίκου Πετράτου, που εκπροσωπήθηκε από τον Αλέξη Βαγιάτα, και όρισε νέα δικάσιμο για τις 13 Δεκεμβρίου. «Ήμασταν έτοιμοι να δικάσουμε. Ο φάκελος είναι υπερπλήρης, τα πάντα υπάρχουν μέσα, η συναίνεση του Δημοσίου και του ΙΚΑ. Κάθε ημέρα είχαμε επικοινωνία μεταξύ μας, ήταν όλα έτοιμα από πλευράς Άρη. Δεν μπορώ να πω ότι έπεσα από τα σύννεφα. Το θέμα είναι να συμμετέχουν όλοι σε αυτή τη διαδικασία εξυγίανσης, και οι παλιοί παίκτες. Πλέον, όλοι αντιλαμβάνονται ότι γίνεται μια πολύ καλή προσπάθεια», ανέφερε στα Αθλητικά Νέα 98.7 ο Γιώργος Οικονόμου, εκ των νομικών που χειρίζονται την υπόθεση. Είπε ακόμα…

Για την αιτία της αναβολής: «Ήταν ένα τυπικό πρόβλημα του κ. Πετράτου. Ήθελε να παραβρίσκεται ο ίδιος και όχι να εκπροσωπηθεί. Είναι συνηθισμένο κώλυμα των δικηγόρων».

Για το εάν υπάρχουν συνέπειες από την αναβολή: «Δεν υπάρχει καμία δυσμενής συνέπεια από την αναβολή. Δεν έχουμε κανέναν κίνδυνο, υπάρχει απόλυτη προστασία και μας δίνει και χρόνο για περισσότερες συμφωνίες. Είναι θετική η αναβολή. Οτιδήποτε άλλο ακούγεται είναι εκ του πονηρού».

Για το πού εξυπηρετούν οι πιθανές επιπλέον συμφωνίες: «Το ποσοστό του Άρη έχει κλειδώσει. Απλώς, αν έχουμε περισσότερες συμφωνίες, θα τις προσκομίσουμε και θα υπάρχει καλύτερη μεταχείριση. Θα επηρεάσουμε θετικά το δικαστή. Το σημαντικό είναι ότι συναίνεσαν το ελληνικό δημόσιο και το ΙΚΑ. Ο αγώνας, πάντως, για τον Άρη είναι διαρκής. Πρέπει να τηρήσουμε τις συμφωνίες. Η ομάδα δεν πάει με αυτόματο πιλότο, αν τα καταφέρουμε και επικυρώσουμε τη διαδικασία. Πρέπει να είμαστε συνεπέστατοι, όχι μόνο το πρώτο δίμηνο ή τρίμηνο, αλλά τα επόμενα χρόνια».

Για το εάν έγιναν επιπρόσθετες συμφωνίες μετά το «κλείδωμα» του ποσοστού: «Το ΙΚΑ και υπάρχουν συζητήσεις και με άλλους που δεν θέλουμε να ανακοινώσουμε. Το κούρεμα είναι ίδιο για όλους και είναι 50%. Δε μπορούμε να κάνουμε διακρίσεις. Η απόφαση θα εκδοθεί μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου, σε 40-50 ημέρες. Τρεις μήνες μετά την απόφαση αρχίζουμε τις πληρωμές. Δεν θα έχει τελειώσει η σεζόν τότε, θα παίζουμε πλέι οφ».

Για το πώς βλέπει τη φετινή ομάδα: «Μου αρέσει πολύ το πείραμα του Άρη, αυτή η προσπάθεια που γίνεται. Ανεξάρτητα από προβλήματα. Είναι κάτι πρωτοφανές ο Άρης να είναι με δώδεκα Έλληνες. Χάσαμε και χειροκροτούσε ο κόσμος. Έχουμε τα μεγαλύτερα ταλέντα πανευρωπαϊκά. Η μεγαλύτερη επιτυχία της διοίκησης είναι που κράτησε τον προπονητή, τον Βεζένκοφ και τον Μποχωρίδη. Αύριο (26/10) όλοι στο Παλέ, να γιορτάσουμε ακόμα μία νίκη».

Βόμβα στον ΣΚΑΪ: Την Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών «βλέπουν» πίσω από το τρομοκρατικό χτύπημα οι Αρχές
Βόμβα στον ΣΚΑΪ: Την Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών «βλέπουν» πίσω από το τρομοκρατικό χτύπημα οι Αρχές
Παναθηναϊκός: Ονειρεμένο «πράσινο» Σαββατοκύριακο! (photos)
Παναθηναϊκός: Ονειρεμένο «πράσινο» Σαββατοκύριακο! (photos)
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (17/12)
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (17/12)
Σωκράτης Διούδης: Ο «κέρβερος» του Παναθηναϊκού (videos+photos)
Σωκράτης Διούδης: Ο «κέρβερος» του Παναθηναϊκού (videos+photos)


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies