ΠΑΟΚ: Νέα συνεργασία
SHARE

ΠΑΟΚ: Νέα συνεργασία

Την έναρξη της συνεργασίας του, με γνωστή εταιρία ηλεκτρονικής παρακολούθησης και παροχής υπηρεσιών ασφάλειας, ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ.

Οι διοικούντες τους Θεσσαλονικείς ενέταξαν την «Athos Security» στο χορηγικό πρόγραμμά τους, ως επίσημος προμηθευτής τους για τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Με σημερινή (23/10) ανακοίνωσή τους γνωστοποίησαν την έναρξη της συνεργασίας τους με την εταιρία που εδρεύει στη Νικήτη Χαλκιδικής και στηρίζει, χορηγικά, και την ΠΑΕ.

Η ανακοίνωση: «Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη συνεργασία της με μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες ηλεκτρονικής παρακολούθησης και παροχής υπηρεσιών ασφάλειας, την «Athos Security» από τη Νικήτη Χαλκιδικής, που μετά τη συνεργασία της με το Makedonia Palace και την ΠΑΕ ΠΑΟΚ στηρίζει για πρώτη φορά την ομάδα μας συμμετέχοντας στο χορηγικό πρόγραμμα ως «επίσημος προμηθευτής» για την φετινή αγωνιστική περίοδο.

Σύντομη περιγραφή της «Athos Security»: Η «Athos Security» δραστηριοποιείται στην ηλεκτρονική παρακολούθηση και στην παροχή υπηρεσιών ασφάλειας. Με συνεχή ενημέρωση και κατάρτιση στην ταχύτατη ανάπτυξη της τεχνολογίας στα συστήματα προστασίας και ενεργούς κατόπτευσης, ανοιχτών και κλειστών χώρων, παρέχει κάθε δυνατή κάλυψη για τη διασφάλιση της περιουσίας σας και της ασφάλειας προσώπων. Η εταιρία διαθέτει ιδιόκτητο στόλο οχημάτων και άρτια εκπαιδευμένο έμψυχο δυναμικό. Οι υπηρεσίες που παρέχει είναι: Υπηρεσίες σταθερής φύλαξης, υπηρεσίες φύλαξης περιπολίας, υπηρεσίες φύλαξης προσώπων, υπηρεσίες ηλεκτρονικής παρακολούθησης, υπηρεσίες μελέτης και εγκατάστασης συστημάτων ασφαλείας, υπηρεσίες μελέτης και εγκατάστασης κυκλωμάτων παρακολούθησης, υπηρεσίες μελέτης και εγκατάστασης συστημάτων πυρασφάλειας, υπηρεσίες εγκατάστασης συστημάτων ασφαλείας σε φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις, υπηρεσίες υποδοχής, υπηρεσίες φύλαξης σκαφών σε παράκτιο χώρο, υπηρεσίες συνοδείας χρηματαποστολών.

Διεύθυνση επικοινωνίας: Νικήτη Χαλκιδικής, τηλ.: 2375110098, 6945052877, 6973552988, ιστοσελίδα: www.athos-security.gr, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: info@athos-security.gr».

Παναιτωλικός: Συνεργασία με βραζιλιάνικη ομάδα
Παναιτωλικός: Συνεργασία με βραζιλιάνικη ομάδα
«Μια φορά»: Το νέο single του Νίκου Κουρκούλη
«Μια φορά»: Το νέο single του Νίκου Κουρκούλη
Μη βγάλουμε τα ματάκια μας…
Μη βγάλουμε τα ματάκια μας…
Στην «κόλαση» του «Άνφιλντ»
Στην «κόλαση» του «Άνφιλντ»


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies