Παπαθεοδώρου: «Θα περάσουμε δύσκολο χειμώνα...»

Παπαθεοδώρου: «Θα περάσουμε δύσκολο χειμώνα...»

Παράπονα από τους παίκτες του είχε ο προπονητής της Νέας Κηφισιάς, Ηλίας Παπαθεοδώρου, μετά την ήττα της ομάδας του από τον ΚΑΟΔ στην έδρα της.

«Συγχαρητήρια στον ΚΑΟΔ και τον κύριο Μάρκοβιτς για τη νίκη τους που ήταν απολύτως δίκαιη. Με τον κόουτς όπως είπε περάσαμε ένα δύσκολο καλοκαίρι και με τέτοια αποτελέσματα μάλλον θα περάσουμε και δύσκολο χειμώνα… είναι ξεκάθαρο πως το αποτέλεσμα είναι απόλυτα δίκαιο καθώς σήμερα δεν υπήρχαμε στην άμυνα στο γήπεδο. Όταν πετυχαίνεις 85 πόντους και δεν κερδίζει το ματς είναι ξεκάθαρο πως έχεις πρόβλημα στην άμυνα. Μάλιστα το συζητήσαμε και στο ημίχρονο με τα παιδιά στα αποδυτήρια και ενώ είχαμε προβάδισμα εφτά πόντων και τους είπαμε πως αν συνεχίσουμε με αυτό τον ρυθμό στην άμυνα δύσκολα θα κερδίσουμε. Είχαμε μεγάλα ποσοστά ευστοχίας στην αρχή, όμως ο τρόπος που θέλει να παίξει αυτή η ομάδα και ο τρόπος που κερδίζεις έναν αγώνα δεν είναι η επίθεση αλλά η άμυνα.

Εμείς στο 3ο δεκάλεπτο νομίζω πως μπήκαμε χωρίς πάθος χωρίς ενέργεια χωρίς ρυθμό, επιτρέψαμε στη Δράμα να αλλάξει το ρυθμό του παιχνιδιού, να πάρει το προβάδισμα και όταν δέχεσαι σε ένα ημίχρονο 55 πόντους στο γήπεδο σου, τότε είσαι άξιος της μοίρας σου.

Αυτό που πρέπει να καταλάβουμε όλοι είναι ότι το πρωτάθλημα ναι μεν έχει δρόμο πολύ όμως αν δεν αλλάξουμε την σκέψη μας σε ότι αφορά τον τρόπο με τον οποίο θέλουμε να κερδίζουμε τα ματς τότε δεν θα πετύχουμε τους στόχους μας.

Τα παιδιά κάνουν καλή προσπάθεια στις προπονήσεις είμαστε ικανοποιημένοι γενικά όμως αυτό που βλέπουμε δεν φτάνει. Στο προηγούμενο παιχνίδι μπορεί να δεχθήκαμε 65 πόντους όμως δώσαμε την ευκαιρία για πολλά εύκολα καλάθια στα Τρίκαλα. Σήμερα αυτό το πληρώσαμε. Η Δράμα έχει ένα εξαιρετικό ποσοστό στα σουτ 3πόντων 57% έχει 62% στα δίποντα είναι πολύ μεγάλα νούμερα αυτά, όμως τα περισσότερα σουτ που έβαλε είτε ο Πόλκ είτε ο Χρυσικόπουλος, ήταν ελεύθερα σουτ, σουτ, χωρίς πίεση και ήταν θέμα δικό τους αν θα μπει το καλάθι ή όχι.

Πρέπει να συνεχίσουμε καθώς έχουμε δύσκολο πρόγραμμα μπροστά μας. Πρέπει να μην απογοητευτούμε καθώς όπως βλέπετε τα αποτελέσματα είναι ρευστά ειδικά μέχρι οι ομάδες να βρουν ρυθμό και να καταλάβουμε σε ποιο επίπεδο κυμαίνονται θα υπάρξουν πολλές εκπλήξεις ακόμα. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα», ήταν τα λόγια του τεχνικού της ομάδας των βορείων προαστίων.

Για το καλάθι που μέτρησε στο κόψιμο του Γκάρετ και την τεχνική ποινή: «Δεν ξέρω αν μέτραγε το καλάθι. Η αίσθηση μου είναι πως δεν μέτραγε αλλά θέλω να το ξαναδώ. Μπορεί να έκανε ένα λάθος ο διαιτητής μπορεί και όχι. Μην σταθούμε όμως εκεί καθώς εμείς κάναμε πολλά περισσότερα λάθη ώστε να φτάσει η διαφορά στους δέκα πόντους. Το δικό μας θέμα είναι να επικεντρωθούμε στην ομάδα μας και το πώς δεν θα τρώμε τόσα εύκολα σουτ και δεν θα τρώμε 90 πόντους στο παιχνίδι…».

Από την πλευρά των παικτών, ο Νίκος Μπάρλος, επισήμανε: «Δυστυχώς για την ομάδα μου κάναμε μια ήττα όμως δεν θεωρώ ότι είναι καταστροφή γιατί υπάρχει το αύριο και όσο υπάρχει το αύριο μπορείς να δουλεύεις για να κατακτήσεις αυτά που θέλεις. Ξέρουμε πολύ καλά τι πρέπει να κάνουμε… Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με τον ίδιο ρυθμό και ακόμα καλύτερα. Δεν πρέπει να σταθούμε σε αυτό κάθε αυτό το κομμάτι της ήττας. Πρέπει να δουλέψουμε στις αδυναμίες και τα λάθη για να τα διορθώσουμε και να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε τους στόχους μας. Πιστεύω πολύ στην ομάδα και είμαι αισιόδοξος πως στο τέλος θα γίνουν όλα όπως τα φανταζόμαστε.

Η Δράμα ήρθε για να χτυπήσει το παιχνίδι και αυτό φάνηκε ακόμα και όταν ήταν πίσω στο σκορ. Στη συνέχεια δεν δείξαμε την απαιτούμενη προσοχή στην ομάδα της Δράμας και ειδικά στην άμυνα μας και δεχθήκαμε πολλούς εύκολους πόντους στο 2ο ημίχρονο. Συγχαρητήρια στην ομάδα της Δράμας».



Λιονέλ Μέσι: Μαγική εμφάνιση με 5 ασίστ και 1 γκολ σε ένα ημίχρονο (vids)
Λιονέλ Μέσι: Μαγική εμφάνιση με 5 ασίστ και 1 γκολ σε ένα ημίχρονο (vids)
NBA: Break στο Ντένβερ η Μινεσότα με «ιπτάμενο» Άντονι Έντουαρντς (vid)
NBA: Break στο Ντένβερ η Μινεσότα με «ιπτάμενο» Άντονι Έντουαρντς (vid)
Πάσχα γεμάτο μπάλα με ντέρμπι Λίβερπουλ – Τότεναμ και Ρόμα - Γιουβέντους
Πάσχα γεμάτο μπάλα με ντέρμπι Λίβερπουλ – Τότεναμ και Ρόμα - Γιουβέντους
Στο κλειστό των Άνω Λιοσίων το φάιναλ φορ της Elite League
Στο κλειστό των Άνω Λιοσίων το φάιναλ φορ της Elite League
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved