Τρίκαλα: Παίζουν στην Α1

Τρίκαλα: Παίζουν στην Α1

Τη χορήγηση του πιστοποιητικού συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Α1 ανακοίνωσαν τα Τρίκαλα, τα οποία μπορούν πλέον και με το νόμο να αγωνιστούν στη νέα Basket League ΟΠΑΠ.

Η ανακοίνωση:

«Η Aries Τρίκαλα BC ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση την χορήγηση του πιστοποιητικού συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Α1.

Η μεθοδικότητα και η σκληρή δουλειά δυο μηνών οδήγησε την ομάδα στην κατάθεση ενός πλήρους φακέλου με όλα τα δικαιολογητικά που απαιτούνταν από την ΕΕΑ ο οποίος και έγινε δεκτός.

Παρά την ατυχή προσπάθεια κάποιων να δημιουργήσουν μία εικόνα ομάδας που δεν λειτουργεί η διοίκηση χωρίς τυμπανοκρουσίες και πολλά λόγια εργάστηκε εντατικά ώστε να εξασφαλίσει το πιο απαραίτητο στοιχείο για την ύπαρξη και την συνέχεια του συλλόγου που δεν είναι άλλο από το πιστοποιητικό συμμετοχής στην Α1.

Το γεγονός αυτό που αποτελούσε την πιο βασική προϋπόθεση για την δημιουργία μιας υγιούς ομάδας δίνει την δύναμη σε μας να συνεχίσουμε με την βεβαιότητα ότι ο καταξιωμένος προπονητής της ομάδας μας και οι συνεργάτες του θα δημιουργήσουν μια ομάδα που θα ικανοποιεί κάθε Τρικαλινό φίλαθλο τον οποίο όσο ποτέ χρειαζόμαστε δίπλα μας.

Σημαντική και καθοριστική στην σύνταξη του άρτιου φακέλου που κατατέθηκε στην ΕΕΑ ήταν η συμβολή του Συμβολαιογράφου Τρικάλων κ. Γιώργου Αθανάτου, των λογιστών της ΚΑΕ κ.κ. Σακελλαρίου, Σίμου και φυσικά του Νομικού μας συμβούλου κ. Νίκου Αλεξίου που επιμελήθηκε το σύνολο του φακέλου και παρέστη και στην χθεσινή συνεδρίαση. Τους ευχαριστούμε όλους για τον επαγγελματισμό τον οποίο επέδειξαν αλλά και για την άρτια επιστημονική τους κατάρτιση που αποδείχτηκε πολύτιμη για την κατάθεση ενός ολοκληρωμένου φακέλου».800 δρομείς κάθε ηλικίας συμμετείχαν στο πρώτο επιτυχημένο ΧΑΪΔΑΡΙ RUN
800 δρομείς κάθε ηλικίας συμμετείχαν στο πρώτο επιτυχημένο ΧΑΪΔΑΡΙ RUN
Ολυμπιακός: Διατηρούν πόστα στην ΠΑΕ οι Καρεμπέ και Ανιγκό
Ολυμπιακός: Διατηρούν πόστα στην ΠΑΕ οι Καρεμπέ και Ανιγκό
Παναθηναϊκός: Οικογενειακό δείπνο πριν από τους τελικούς της Basket League με τον Ολυμπιακό
Παναθηναϊκός: Οικογενειακό δείπνο πριν από τους τελικούς της Basket League με τον Ολυμπιακό
Μπάγερν Μονάχου: Ηχηρές αποχωρήσεις απ' τους Βαυαρούς
Μπάγερν Μονάχου: Ηχηρές αποχωρήσεις απ' τους Βαυαρούς
©2011-2023 Onsports.gr - All rights reserved