Ματσιούλις: «Ήθελα να μείνω στον Παναθηναϊκό»

Ματσιούλις: «Ήθελα να μείνω στον Παναθηναϊκό»

Κοντά στη μεταγραφή του σε άλλη ομάδα βρέθηκε ο Γιόνας Ματσιούλις, ωστόσο όταν τον πήραν τηλέφωνο από τον Παναθηναϊκό, ήξερε πως θα έμενε στους «πράσινους».

Η επιθυμία του Λιθουανού άσου να μείνει στο «τριφύλλι» ήταν δεδομένη, καθώς δέθηκε με την ομάδα τον ένα χρόνο που αγωνίστηκε όπως τόνισε στην εφημερίδα «SportDay».
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ματσιούλις:

Για την παραμονή του στον Παναθηναϊκό: «Ήταν πολύ εύκολη απόφαση για εμένα, να μείνω στον Παναθηναϊκό. Το ήθελα από την αρχή. Μόλις τελείωσαν οι αγώνες, ήξερα καλά ότι η επιθυμία μου για τη νέα σεζόν ήταν να συνεχίσω να αγωνίζομαι με την ίδια ομάδα. Περίμενα ένα τηλεφώνημα από τον Παναθηναϊκό και στο τέλος επικοινώνησαν μαζί μου. Είχα την αίσθηση ότι θα συνεχίζω να φοράω τα πράσινα».

Για τις προτάσεις που είχε: «Δέχτηκα κρούσεις από άλλες ομάδες. Είχα προτάσεις και μάλιστα σε 24 ώρες υποτίθεται ότι θα έπρεπε να συμφωνήσω σε μια πρόταση ομάδας την οποία δεν νομίζω ότι χρειάζεται να κατονομάσω, αλλά ο Παναθηναϊκός με πήρε τηλέφωνο και έτσι αποφάσισα να μείνω. Η αλήθεια είναι ότι ήταν λίγο θρίλερ, αλλά τέλος καλό, όλα καλά. Σημασία έχει ότι η επιθυμία μου έγινε πραγματικότητα. Δέχθηκα αμέσως την πρόταση, γιατί ξέρω την ομάδα, τους συμπαίκτες μου, τον προπονητικό τιμ, την πόλη. Έτσι έμεινα εδώ».

Ηια τους στόχους για τη νέα σεζόν: «Η αλήθεια είναι ότι πέρυσι δεν περίμεναν πολλά από εμάς από την άποψη ότι ήμασταν νέα ομάδα σε πολλούς τομείς. Είχαν αλλάξει σχεδόν όλα. Σαφέστατα είναι διαφορετικό το φετινό ξεκίνημα, αλλά πρέπει να έχουμε χαμηλό προφίλ και να κάνουμε την ίδια ακριβώς δουλειά στην Ελλάδα. Δηλαδή να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, αλλά και να πάμε καλύτερα στην Ευρωλίγκα. Πρέπει να πάμε βήμα-βήμα. Άλλωστε το μπάσκετ είναι ένα άθλημα στο οποίο ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για τίποτα. Δεν μπορείς να κάνεις προγνωστικά. Ωστόσο εύχομαι να είμαστε υγιείς».
 
Για την παραχώρηση του «8» στον Μπατίστ: «Είναι το μυστικό μας, δεν θα πω κάτι παραπάνω».
 
Για το Ευρωμπάσκετ: «Ακόμα και την τελευταία στιγμή θέλεις και πρέπει να διορθώσεις πράγματα στην ομάδα. Όταν έρθει η ώρα της κρίσης, τότε θα δεις σε τι κατάσταση είσαι. Το σημαντικό για εμάς είναι ότι έχουμε πλήρες ρόστερ, αλλά στο Ευρωμπάσκετ παίζουν ρόλο λεπτομέρειες όπως ένας μικρός τραυματισμός, ένα λάθος και όλα αλλάζουν. Οπότε ξεκινάμε και βλέπουμε».



Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved