ΠΑΟΚ: Οδηγίες για διαρκείας μέσω ίντερνετ

ΠΑΟΚ: Οδηγίες για διαρκείας μέσω ίντερνετ

Λεπτομέρειες για τον τρόπο που μπορούν οι φίλαθλοί του να προμηθεύονται εισιτήρια διαρκείας μέσω ίντερνετ έδωσε στη δημοσιότητα μέσω επίσημης ανακοίνωσής του ο ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Την Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013 ξεκινά από τις 10:00 το πρωί η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και από το PAOK Sports Arena, αλλά και μέσω διαδικτύου. Είναι η πρώτη φορά που η ΚΑΕ ΠΑΟΚ διαθέτει εισιτήρια διαρκείας μέσω Internet και αυτό είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας της ΚΑΕ ΠΑΟΚ με την TicketHour και του προηγμένου συστήματος έκδοσης και διαχείρισης εισιτηρίων που διαθέτει.

H αγορά εισιτηρίων μέσω διαδικτύου είναι μία διαδικασία εύκολη, σύντομη, μοντέρνα και πολύ ουσιαστική. Και για την ομάδα και για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ και όλους όσοι θέλουν να στηρίξουν την προσπάθεια του ΠΑΟΚ, ακόμη κι αν είναι μακριά, ακόμη κι αν δεν μπορούν να έρθουν στο γήπεδο. Και τέτοιου είδους παραδείγματα υπάρχουν πάρα πολλά.

Η διαδικασία αγοράς εισιτηρίου διαρκείας είναι απλή, εύκολη και πραγματοποιείται μέσω της διεύθυνσης https://buy.tickethour.com/paokbc-ww/showProductList.html

Από αυτή την διεύθυνση οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ θα έχουν την δυνατότητα να αγοράσουν και τα εισιτήρια διαρκείας τους, αλλά και στη διάρκεια της σεζόν, απλά εισιτήρια μεμονωμένων αγώνων.

Για πρώτη δίνεται η δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε 3 διαφορετικά πακέτα διαρκείας, που θα ικανοποιήσουν κάθε απαίτηση, ακόμα και για φιλάθλους που δεν επιθυμούν (ή δεν μπορούν) να παρευρεθούν σε όλους τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας. Συγκεκριμένα…
Ένα πακέτο μόνο για τους αγώνες του Eurocup
Ένα πακέτο μόνο για τους αγώνες του πρωταθλήματος
Ένα πακέτο που περιλαμβάνει όλους τους εντός έδρας αγώνες, σε πρωτάθλημα και Eurocup

Αναλυτικές λεπτομέρειες για τιμές των εισιτηρίων και το πρόγραμμα των εισιτηρίων διαρκείας μπορείτε να δείτε ΕΔΩ

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ θα μπορούν μέσω της λειτουργίας ανανέωσης θέσης, να ανανεώσουν το περσινό εισιτήριο διαρκείας τους από την οθόνη του υπολογιστή τους με απλά βήματα. Το ίδιο απλή είναι η διαδικασία για τους νέους κατόχους διαρκείας. Ολοι μπορούν να επιλέξουν και τον τρόπο παραλαβής ή αποστολής του διαρκείας τους.

Για όλους τους μεμονωμένους αγώνες θα υπάρχει και η γνωστή πλέον λειτουργία print@home (που χρησιμοποιείται εδώ και 5 χρόνια με επιτυχία και στο ποδοσφαιρικό τμήμα του ΠΑΟΚ). Μέσω του print@home ο φίλαθλος μπορεί να αγοράσει τη συγκεκριμένη θέση που επιθυμεί, και να εκτυπώσει το εισιτήριό του στο σπίτι του με έναν απλό εκτυπωτή Α4, χωρίς να χρειαστεί να περιμένει στην ουρά των εκδοτηρίων για την παραλαβή των ήδη αγορασμένων εισιτηρίων του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέσω διαδικτύου θα υπάρχει η δυνατότητα επιλογής συγκεκριμένης θέσης για όλους τους αγώνες».Παναθηναϊκός: Καταδικάζει ρίψη οξειδανίου και κρεμώδους τροφής | «Ασχοληθείτε με τον Μπαρτζώκα»
Παναθηναϊκός: Καταδικάζει ρίψη οξειδανίου και κρεμώδους τροφής | «Ασχοληθείτε με τον Μπαρτζώκα»
Μάντσεστερ Σίτι και Ίντερ παίζουν μπάλα το Σάββατο στο κατάστημα ΟΠΑΠ της οδού Νάξου 4 στο Γαλάτσι
Μάντσεστερ Σίτι και Ίντερ παίζουν μπάλα το Σάββατο στο κατάστημα ΟΠΑΠ της οδού Νάξου 4 στο Γαλάτσι
Λιονέλ Μέσι: Τρέλα στο Μαϊάμι | Έγινε sold out σ’ όλα τα ματς της Ίντερ!
Λιονέλ Μέσι: Τρέλα στο Μαϊάμι | Έγινε sold out σ’ όλα τα ματς της Ίντερ!
Αλκέτας Παναγούλιας: Πέθανε ο γιος του στον ύπνο του - Ήταν μόλις 55 ετών
Αλκέτας Παναγούλιας: Πέθανε ο γιος του στον ύπνο του - Ήταν μόλις 55 ετών
©2011-2023 Onsports.gr - All rights reserved