Κάρτερ: «Για αυτό υπέγραψα στον Πανιώνιο»

Κάρτερ: «Για αυτό υπέγραψα στον Πανιώνιο»

Τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να υπογράψει συμβόλαιο με τον Πανιώνιο εξήγησε ο 28χρονος Αμερικανός περιφερειακός, Μαρκ Αντόνιο Κάρτερ.

«Ο Πανιώνιος είναι σπουδαίο κλαμπ, μου έδωσε την ευκαιρία να φορέσω την φανέλα του και είμαι ενθουσιασμένος γι’ αυτό», δηλώνει στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου ο Μάρκ Αντόνιο Κάρτερ.

Για τους λόγους που επέλεξε τον «Ιστορικό» για να συνεχίσει την καριέρα του: «Ο Πανιώνιος είναι σπουδαίο κλαμπ. Είχε πολλές επιτυχίες τα προηγούμενα χρόνια. Παίζει γρήγορο μπάσκετ με πολύ ενέργεια και σπουδαία άμυνα, όπως είχα συνηθίσει στην προηγούμενη ομάδα μου, το Ρέθυμνο. Μου έδωσε την ευκαιρία να φορέσω την φανέλα του και είμαι ενθουσιασμένος γι’ αυτό».

Για τους στόχους του Πανιωνίου: «Έχουμε υψηλές προσδοκίες για την νέα σεζόν. Όλοι περιμένουν να τα πάμε καλά. Προετοιμαζόμαστε σωστά για να επιτύχουμε». Όσο για τις προσωπικές φιλοδοξίες: «Οι προσωπικές προσδοκίες μου είναι να βοηθήσω την ομάδα κάνοντας πολλές δουλειές στο γήπεδο. Να βοηθήσω να είμαστε πολύ καλή αμυντική ομάδα και γρήγορη στην επίθεση».

Για τις προτιμήσεις του στο παρκέ: «Μου αρέσουν πιο πολύ το τρανζίσιον και ο αιφνιδιασμός, να κάνω ντράιβ προς το καλάθι και να δημιουργώ προϋποθέσεις για ελεύθερα σουτ για τους συμπαίκτες μου».

Για τον κόσμο της ομάδας: «Περιμένουμε την όσο δυνατόν μεγαλύτερη υποστήριξη από τον κόσμο μας και θα την εκτιμήσουμε. Θα δουλέψουμε σκληρά, θα κάνουμε το καλύτερο, θα παίζουμε «σκληρά» σε κάθε αγώνα και ελπίζουμε να έχουμε επιτυχίες και να ευχαριστηθούμε το μπάσκετ. Δεν έχω να υποσχεθώ κάτι, εκτός από το ότι θα παλέψουμε για τον Πανιώνιο και τον κόσμο του. Αυτό είναι βέβαιο και θα δούμε στην διάρκεια της σεζόν που θα μας οδηγήσει».Εθνική ομάδα: Ενσωματώθηκαν εφτά «ξένοι» διεθνείς, φορτσάρει για τα προκριματικά του Euro 2024
Εθνική ομάδα: Ενσωματώθηκαν εφτά «ξένοι» διεθνείς, φορτσάρει για τα προκριματικά του Euro 2024
Μεταγραφές, ΑΕΚ: Στο στόχαστρο ο Άλεξ Σαντάνα, λένε στη Βραζιλία
Μεταγραφές, ΑΕΚ: Στο στόχαστρο ο Άλεξ Σαντάνα, λένε στη Βραζιλία
Υπαραχνοειδής αιμορραγία: Τι πρέπει να γνωρίζετε
Υπαραχνοειδής αιμορραγία: Τι πρέπει να γνωρίζετε
Ζουγανέλη: Οι luxurious πόζες με μαγιό-Το μαύρο μπικίνι & το hairstyle
Ζουγανέλη: Οι luxurious πόζες με μαγιό-Το μαύρο μπικίνι & το hairstyle
©2011-2023 Onsports.gr - All rights reserved