ΠΑΟΚ: Στον… αέρα ο Παπαδόπουλος

ΠΑΟΚ: Στον… αέρα ο Παπαδόπουλος

Οι ημέρες περνούν αλλά ο Λάζαρος Παπαδόπουλος εξακολουθεί να παραμένει στον… αέρα, καθώς δεν έχει υπογράψει ακόμα στον ΠΑΟΚ.

Ο αρχηγός του «Δικεφάλου του Βορρά» απολαμβάνει προς το παρόν τις καλοκαιρινές διακοπές του, εκτός Θεσσαλονίκης. Παρότι τόσο ο ίδιος όσο και ο Σούλης Μαρκόπουλος θα ήθελαν να ανανεώσουν τη μεταξύ τους συνεργασία οι διαπραγματεύσεις έχουν κολλήσει, είναι άλλωστε χαρακτηριστικό πως ο παίκτης δεν έχει μέχρι στιγμής «κλείσει». Οι διοικούντες την ΚΑΕ και ο εκπρόσωπός του έχουν μιλήσει ουκ ολίγες φορές, ωστόσο το χάσμα που παρατηρήθηκε εξ αρχής κι έχει να κάνει με την αγωνιστική παρουσία της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα της Basket League ΟΠΑΠ δεν έχει καλυφθεί και, στην παρούσα φάση, φαντάζει δύσκολο να γίνει.

Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος έχει εκφράσει την επιθυμία του ο ΠΑΟΚ να συνεχίσει με κύριο στοιχείο το ελληνικό, προωθώντας στην ανδρική ομάδα και παιδιά από τα τμήματα υποδομής του. Ωστόσο, η ευρωπαϊκή παρουσία του «Δικεφάλου του Βορρά» στο Eurocup επιβάλει την απόκτηση και ξένων. Οι διοικούντες την ΚΑΕ, πάντως, φαίνονται διατεθειμένοι να δώσουν τέλος στην υπόθεση μέσα στην επόμενη εβδομάδα, ώστε είτε να συνεχίσουν με τον έμπειρο σέντερ στο ρόστερ τους είτε να ανάψουν στο Σούλη Μαρκόπουλο το «πράσινο φως» για την απόκτηση και σέντερ, πέραν των δύο περιφερειακών που ήδη αναζητούνται.



UEFA: Αυστηρές κυρώσεις σε Λιλ
UEFA: Αυστηρές κυρώσεις σε Λιλ
Euroleague: Στην 7η θέση ο Παναθηναϊκός AKTOR, μία νίκη απ' το πλεονέκτημα - Η βαθμολογία
Euroleague: Στην 7η θέση ο Παναθηναϊκός AKTOR, μία νίκη απ' το πλεονέκτημα - Η βαθμολογία
Λεσόρ: «Το μυαλό μου είναι στα πλέι οφ»
Λεσόρ: «Το μυαλό μου είναι στα πλέι οφ»
Γιοβάνοβιτς: «Μονότονοι στην επιθετική μετάβαση»
Γιοβάνοβιτς: «Μονότονοι στην επιθετική μετάβαση»
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved