Άρης: Κλείνει η μπουτίκ

Άρης: Κλείνει η μπουτίκ

Το νέο ωράριο λειτουργίας της επίσημης μπουτίκ της ΚΑΕ Άρης, που στεγάζεται στο Αλεξάνδρειο, ανακοίνωσαν οι Θεσσαλονικείς.

Όπως ενημερώνουν με σημερινή (29/07) ανακοίνωσή τους οι διοικούντες τον Άρη το «Aris Legend Store» θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι και την Πέμπτη (01/08), καθώς για τις επόμενες δύο εβδομάδες θα κλείσει για να ανακαινιστεί. Το κατάστημα θα ανοίξει ξανά τις πύλες του για τους φίλους της ομάδας στις 19/08.

Η ανακοίνωση: «Η ΚΑΕ Άρης ανακοινώνει ότι το επίσημο κατάστημά της «Aris Legend Store» στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο θα λειτουργεί μέχρι και την Πέμπτη 01/08 τις ώρες 10.00-16.00. Από 02/08 έως και 18/08 το «Aris Legens Store» θα παραμείνει κλειστό. Από 19/08 οι φίλοι της ομάδας θα έχουν ξανά τη δυνατότητα να προμηθεύονται όλα τα προϊόντα του Άρη από το ανακαινισμένο κατάστημα.

Παράλληλα, οι φίλαθλοι της ομάδας μας που θα θελήσουν να προμηθευτούν οποιοδήποτε προϊόν της ΚΑΕ Άρης και του θρύλου του ελληνικού αθλητισμού, Νίκου Γκάλη, μπορούν να το κάνουν από όπου κι αν βρίσκονται εύκολα και γρήγορα μέσω του on-line store, στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.arislegendstore.gr!».



Κύπρος: Η Ομόνοια κερδισμένη της αγωνιστικής
Κύπρος: Η Ομόνοια κερδισμένη της αγωνιστικής
United Cup: Aπέσυρε τη συμμετοχή της η αντίπαλος της Σάκκαρη
United Cup: Aπέσυρε τη συμμετοχή της η αντίπαλος της Σάκκαρη
ΑΕΛ: Παρελθόν οι Ουάρντα, Γιούσης, Κοβάσεβιτς, Τσάκλα
ΑΕΛ: Παρελθόν οι Ουάρντα, Γιούσης, Κοβάσεβιτς, Τσάκλα
ΑΕΚ: Στην Ελλάδα ο Βάργκα, ολοκληρώνεται η σπουδαία μεταγραφή
ΑΕΚ: Στην Ελλάδα ο Βάργκα, ολοκληρώνεται η σπουδαία μεταγραφή
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved